ערעורים מליבו של מעריץ ישן....תגובות שלכם

• פותח הנושא ALI G
  • פורסם בתאריך

ALI G

New member
ערעורים מליבו של מעריץ ישן....תגובות שלכם

אהלן. קודם אציג את עצמי, ואספר שקוראים לי שרון דוידוביץ', ואני בן 21 מרחובות. חלקכם אולי קצת זוכרים אותי, כי פעם פעם עוד הייתי טיפל'ה מעורב...אבל בכל מקרה עברו השנים, והנה אני שוב באותו פורום:) אני משתחרר מהצבא בימים אלה, וקניתי לעצמי כרטיס טיסה לתאילנד. הפלא ופלא, יצא שכרטיס הטיסה שלי, נוחת על התאריך 29.8........לא צריך להסביר מה יש ביום הזה אני מניח.......וזה גרם לי קצת להיזכר במייקל. מה זאת אומרת להיזכר? אף פעם לא הפסקתי לאהוב את המוזיקה של מייקל, אבל סתם זה גרם לי דחף לשמוע שוב את כל השירים שלו... החזרה לשירים של מייקל, גרמה לי לערער בהערצתי אליו. כי באמת, פעם הייתי מעריץ, אבל מה לעשות, עם הזמן, במיוחד עם ההתבגרות שלו, אבל כן, גם בגלל השקט התעשייתי מצידו של המלך, ולכן, מההערצה,זה פשוט הפך לההערכה. מייקל עדיין משחק תפקיד רגשי גדול מאוד אצלי, בוא נגיד שאני זוכר לו חסד נעורים. אבל מבחינתי הוא ברשימת האמנים המוערכים עליי, כמו למשל בוב מרלי, סטיבי וונדר, אלביס, פרינס, ג'יימס בראון או מרווין גאי. למרות שההבדל בינם למייקל, הוא שלמייקל יש 100 שירים שאני אוהב.....אבל זה רק אולי בגלל שחקרתי לעומק את האלבומים שלו.... מה שאני מנסה להגיד{וזה נשמע כאילו בשביל מה אני אומר את זה, אבל סתם, היה חשוב לי לשפוך}, שעם הגיל והשנים למדתי לראות בפרספקטיבה רחבה יותר את התרומה של מייקל לעולם המוזיקה. וכן, עדיין מרגש אותי לראות את השם של מייקל בכל מיני מקומות, אבל מה לעשות, אני כבר לא פנאט{במובן החיובי של המילה} עליו. אני אולי טיפה מתגעגע לזה, אבל אני יכול להגיד בלב שלם, שתקופת ההערצה שלי למייקל עברה חלפה לה.....אני מתגעגע אליה, אבל דווקא מעריך את היחס שלי אליו כעת. בכל מקרה, רציתי אולי להבהיר לאנשים, שבכל דבר, כמו גם בהערצה לאמן מוזיקלי, חשובה הפרספקטיבה הרחבה, שאני מקווה שלכולכם יש אותה... אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד בנושא, והאם באמת עם השנים, ההילה הזו סביב מייקל דועכת... שלכם באהבה שרון

HOT4Umichael

New member
אהלן שרון...

קודם כל רציתי להגיד שלא חייב להיות פאנט או מטורף של מייקל 24/7 כדי לשמוע את השירים שלו ולהעריך את העשייה שלו למען העולם!!! שנית, האהבה וההילה הזו סביב ועל מייקל לא דועכת עם השנים..היא רק מתעצמת יותר ויותר.. ואדרבה...בגלל שהוא לא חידש כמעט שום דבר מאז היסטורי (לא ממש מחשיבה את אינבינסבל כי לא היה שום טור וכאלה...תקופת דעיכה שלו.. למרות שאני מטורפת על האלבום הזה) הצפייה שלי כלפיו מתעצמת מיום ליום..שיפתיע במשהו חדש וגדול שישבור כל שיא............ אני מקווה שתמשיך לאהוב את מייקל בלי קשר לזה שהוא מחדש ומתחדש...כי איך אמרת.. "וכן, עדיין מרגש אותי לראות את השם של מייקל בכל מיני מקומות..." הוא עושה ותמיד ימשיך לעשות למען העולם ולמען הטוב והטהור................ אחלה שבוע!!! נטלי

VAMPhantom

New member
../images/Emo24.gif ראשית...

שיחרור נעים וטיול מהנה ביותר בתאילנד, אולי תפגוש את איריס שם?! איריס, את עוד שם בכלל?!;) (נדמה לי שגם לתאילנד-תאילנד, לא סין-סין, נכון?!) בנוגע להערצה, מחזק רק ת'מלים והמשפטים שלך!
צודק בהחלט, אומנם זה נראה מוזר, אך אכן, זה יכול להראות כדעיכה כלשהיא, אך זה עדיין הערצה, לא נדבק יותר מדי, אך תמיד, איך שיש ת'שם באיזשהוא מקום, ישר יש ת'ניצוץ בעיניים!
האמת, הניצוץ הזה לעולם לא יחלוף מהעולם!
אתה תראה, תמיד יהיה משהו, שיגרום לך לחזור שוב, אך שוב, לא בצורה כפי שהיתה בתחילה... העיקר, לשמור פרופורציה נכונה ולהמשיך להעריך ולהעריץ את פועלו והמוסיקה של האחד והיחיד באמת!

pulpula

New member
אתה חש שאיריס עברה לגור שם?

היא כבר מם הסתם לא תהיה

שרון

היי שמי ג'ן ואני בת 22 אני מעריצה פנאטית ואף יותר מזה של מייקל מגיל 5- שזה עושה את זה 17 שנה... ואני רק רוצה להגיד שבתור מעריצה פנאטית ותיקה, אני רואה בפנאטיות שלי רק צדדים חיוביים- מעט מאוד אנשים כאן יודעים מי אני באמת, ומעט מאוד אנשים בחיי מכירים מי אני באמת- אבל מייקל תרם לחיי המון, וכל יום שעובר במירוץ השנים רק מגביר את האהבה העזה שיש לי אל הבנאדם הזה- כי אני מייחסת למייקל הרבה יותר מאמן, בגלל זה בניגוד להמון אנשים פה וכנראה גם לך ה "שקט התעשייתי" שלו, לא מזיז לי. נכון מייקל הוא מוזיקאי מדהים ואף מעבר לכך, אבל האישיות שלו והבנאדם שהוא- עם כל גודל הכשרון שלו שאין לכך עוררין דווקא ההערצה שלי אליו בתור בן אדם גדולה אף יותר. מייקל נותן לי המון השראה...רק המבט בעיניו שמשקף כזה טוהר לב נותן לי בכל יום סיבה לקום בבוקר. לדעת שעם כל הרוע והצער והכאב בעולם יש עדיין מישהו שנשאר טהור, נדיב וטוב, מישהו שאיכפת לו אבל באמת, מישהו שכל הוויתו היא נתינה ועזרה ותרומה לזולת- בעיניי זה מדהים אין כמעט אנשים כאלה אם יש בכלל. יש אנשים שנותנים או עוזרים בשביל להרגיש טוב עם עצמם שהם אנשים טובים, במקרה של מייקל זה לא מגיע ממקום אנוכי של בנאדם שרוצה שיחשבו עליו טוב או רוצה להרגיש טוב עם עצמו- זה בא ממקום נקי ומוחלט שלהעניק ביד נדיבה ורחבה למי שהתנקל לו הגורל, מצוקה, חולי, עוני או סתם נזקקות לאהבה- שם תמצא את מייקל מחבק, מנשק ונותן מכל הלב. מייקל הוא אמן, כשרון, פרפומר, זמר, ורקדן עילאי אבל הוא בן אדם אלוהי! עם אישיות טהורה ושמיימית, עם לב של ילד שרק רוצה לאהוב ולעזור לעולם, ולא משנה כמה יעמדו בדרכו, יתנקלו לו או ינסו להכשיל אותו הוא יסלח, הוא יקום בראש מורם ישכח הכל ללא רגשות נקם וימשיך הלאה מפוקס על המטרה היחידה ליצור הרמוניה ואיחוד עולמי, וגם אם הוא עושה זאת בצעדים קטנים כמו שניל אמסטרונג אמר: "צעד קטן לאדם, צעד גדול לאנושות." ולכן מייקל תמיד יהווה מקור של השראה והערצה עצומה עבורי! מבחינה מוזיקלית מייקל כבר הוכיח את עצמו לעולם ויותר מפעם, הוא שבר שיאים מוסכמות והשיגים שאף אמן או אדם אחר לא השיג, אם הוא יחזור מה טוב אבל גם אם לא מייקל כבר עשה מעל ומעבר השירים והתרומה המוזיקלית שלו הן יסודות התרבות המוזיקלית המודרנית כיום והוא יזכר לעד- אף אמן לדעתי לא יצר כל כך הרבה קלאסיקות בינלאומיות כמו מייקל שתמצא אנשים זקנים ילדים קטנים ואנשים מרקעי תרבויות שונות שיכולים להנות להעריך ולאהוב את המוזיקה שיצר. ומה שאמרת בקשר לדעיכה....אני לא יכולה לחלוק על כך יותר מייקל הוא הכוכב הנוגה הבוהק ביותר בשמיים וכל יום הזוהר שלו רק יותר מסנוור, כי לו מעין הילה שעוטפת אותו של טוהר- בגלל האישיות הגדולה והמדהימה שלו- גם אנשים שלא מעריצים שלו כאשר הם רואים אותו הם קופאים במקום ונשארים פעורי פה- כי הוא מקרין משהו שהעולם הזה שכח ממזמן- אהבה אמיתית וטהורה ללא תנאים- זה מייקל ג'קסון.

pulpula

New member
ערעורים או הרהורים? טוב לא משנה..

בכל מקרה... נהנתי לקורא מה כתבת פה, סוף סוף מישהו בא לפה (חדש או שלא היה פה הרבה זמן) וכותב משהו ברמה שאפשר להבין אותה ולא סתם ערימת קשקושים בלתי מובנת. וכעת למה שאני חושבת לגבי מה שכתבת - מלבדזה שיש לך שם מהמם
ושאנחנו מאותה העיר הסרוחה אך האהובה עלי... אני לא מסכימה עם מה שכתבת, משום שבעיניי מייקל ג'קסון לא היה מעולם וגם לא יהיה "אמן מוזיקלי". מייקל ג'קסון מבחינתי קודם כל הוא אדם, יישות, נשגבת בעלת תכונות נשגבות, טובות, אמיתיות וכאלה שעלינו לשאוף שיהיו לנו. האהבה שלי למייקל פורצת את גבולות המוסיקה, וכמו שג'ן ואני כתבנו כאן לא פעם... אני לא יושבת ומחכה לאלבום החדש. אם הוא יבוא-מה טוב ואם לא זה לא ישנה כלום. מייקל כבר הרבה לפני שנולדתי הוכיח את עצמו בעולם המוסיקה, ורק הלך והשתפר עם הזמן - דבר שלא רבים יכולים לעשות, אבל לגבי האיכויות המוסיקליות עצמן אין סיבה להרחיב כי זה ידוע לכל. אמרת שמייקל הוכיח את התרומה שלו לעולם המוסיקה - לדעתי מייקל הוכיח את התרומה שלו לעולם, וכמו שכתבתי הוא הרבה יותר מזמר או מיוצר מוסיקלי, וגם לא יצא לי הרבה פעמים לשמוע אותו בבגרותו (אם בכלל) מגדיר את עצמו כ"זמר" זה הרבה מעבר לזה. לכן, לדעתי המעריצים של מייקל נשארים איתו כל כך הרבה שנים, כי מייקל הוא לא רק מוסיקה, מייקל הוא הרבה מעבר, ולדעתי לא לראות את זה - ולשייך אותו רק לתחום המוסיקה זה פספוס לשמו.

ALI G

New member
הרהורים....

צר לי על הטעות. ודרך אגב, לא רק שיש לנו אותו שם ושנינו מאותה עיר, שאני חייב לחלוק עליך ולהגיד שהיא נפלאה, גם דיברנו לא פעם בעבר. לא יודע אם את זוכרת, אני הבחור מגלי צה"ל, שתמיד כשעסקו במייקל, נעזרתי בך למצוא אנשים שידברו עליו.....

למעלה