ערעור על פרופיל 21, צריך עזרה!

HoTDoG147

New member
ערעור על פרופיל 21, צריך עזרה!

שלום לכולם, בעקבות מצוקות נפשיות רבות, וטיפול כושל של יחידתי (מפגשים רבים עם קבן ופסיכיאטר), תוך התעלמות מוחלטת ממצבי, פניתי לצעדים שכללו מיון פסיכיאטרי, ופניה לקצין העיר, בעקות עיקביותי הרבה בפניות, בסופו של דבר צוות הברהן בקצין העיר החליט שאני משקר, וכעונש נתנו לי פרופיל 21 וועדה רפואית באותו יום. לצורך העניין חשוב לציין שאין לי בעיה לסיים את השירות שלי כרגע, אך אני מעוניין להגיש ערעור ע"מ שאדע, שאני עשיתי את כל האפשר ע"מ לשפר את מצבי הנפשי, וכן, להשאר בצה"ל, לכן, אני מעוניין להגיש ערעור, בשביל שהנושא הזה לא ירדוף אותי לשארית חיי, את הליך הערעור אני יודע, יש לי פקסים וטלפונים, שאלתי היא לגבי אנשים שמכירים מצבים זהים לשלי, ומה נסיונם בעניין אני הולך לצרף חוות דעת של פסיכולוג פרטי, ולציין כמובן מדוע היחידה שבה שירתתי גרמה לי למצב הזה, ולמה ישנם פתרונות נוספים מלבד שחרורי מהצבא. בעצם אני מבקש חבר'ה, לשמוע מכם על נסיונכם בנושא! בתודה רבה מראש!

drnaji

New member
אני לא מכיר סיפורים דומים אבל אני חושב שזה

יעזור אם תגיד שלפי דעתך אם תעבור תפקיד\חיל זה ישפר את המצב הנפשי שלך ושאתה מבטיח לעשות את המקסימום כדי להעביר את שאר השירות שלך כרגיל. בהצלחה!

SLU

New member
לא משחררים

מהצבא חייל שלא רוצה להשתחרר, אלא אם כן זה משהו סופר חריג (ולא, אל תעשו משהו חריג בגלל זה עכשיו. הצבא ממש לא שווה את זה). תגיע לקצה ואז אפילו ישאלו אותך אם אתה רוצה להשתחרר או להמשיך עכשיו לשרת בתנאים שיתאימו לך. ואז תבחר מה שאתה רוצה. יומיות קרוב לבית? הת"ש 7? קיצור שעות עבודה? הכל ביחד? גם טוב. קיצר. בית זונות הצבא הזה. אבל! אם אתה מרגיש שבאמת אתה לא יכול להמשיך לשרת, שהשירות מזיק לך. אל תשאר רק בשביל להוכיח להם ש - הנה לא הצלחתם לדפוק אותי. ה-21 לא דופק אותך, ושלא יזבלו לך בשכל.

ea53

New member
אני מכיר באופן אישי אדם ששחררו אותו למרות

שהתנגד. הפסיכיאטר קבע אמנזה שגויה. היום האדם הזה אחרי פסיכומטרי, מצטיין , לומד וטרינריה, לאחר טיפול פסיכולוגי פרטי בעקבות המשבר בצבא. מעריך מאוד את רצונך לחזור לצה"ל, אבל לא בכל מחיר! מאמין שחוו"ד של הפסיכולוג הפרטי תוכל לסייע. נסה, מה כבר תפסיד?

navyseal78

New member
לא משחררים כעונש.

מה שכן ייתכן שאתה קצת מתחרט \ "שיחקת " טוב מידי? בכל מקרה, כנראה שמישהו החליט שהצבא יסתדר בלעדיך, אתה יכול לנסות לערער, קח בחשבון שמדובר בתהליך ארוך ולא וודאי.

למעלה