ערעור על קביעת נכות

פיראן

New member
ערעור על קביעת נכות

שלום לכולם, הגשתי בקשה לקצבת נכות עקב אוסף של מחלות ומוגבלויות שלא מאפשרות לי לצאת לעבודה וכמובן מגבילות אותי בתפקוד יומיומי. קיבלתי 50 אחוז נכות רפואית מצטברת(קרון20%,פיברומאלגיה +בלט דיסק בעיות גב ומרפקים 30%+דיכאון 10%)אך נדחתי בחלק של אי כושר תפקודי. אני מדגישה כי אין ביכולתי לצאת לעבודה וממקום העבודה האחרון פוטרתי עקב העדרויות ממושכות וחוסר תיפקוד(אני בבית כ16 חודש). ברצוני לערער על הקביעה. --תוך כמה זמן עלי להגיש את הערעור? --האם ניתן לערער אך ורק על חלק אי - כושר ?במידה וכן האם כדאי לערער אך ורק על סעיף זה ,לדעתי מגיעים לי גם אחוזי נכות רפואית גבוהים יותר אך אני מותשת ו אין כוח לועדות רפואיות נוספות? --האם כדאי להעזר בשרותי עורך דין?האם כלכלית זה משתלם? --האם מספיק להגיש באופן עצמאי מכתבי חוות דעת רפואיים משפטיים שעלותם אלפי שקלים? --מהי הדרך הנכונה לפעול מנסיונך? בברכה

haimra

New member
פיראן לא ציינת האם הנכות היא כללית

נכות מעבודה,בכדי לענות לך צריך לדעת זאת.לגבי ערעור כתוב לך בתשובה שקיבלת תוך כמה זמן עליך להגיש ערעור,את יכולה לערער על מה שאת רוצה,אבל את חייבת לדעת שבמסגרת העירעור גם המל"ל יכול לערער ויתכנו שינויים גם כלפי מטה.אני הייתי מייעץ לך לפנות לסיוע משפטי שהמדינה מספקת חינם לחסרי יכולת כמו כן לזקוקים לעזרה משפטית כנגד המלל.

haimra

New member
לצלצל ל-144 באיזור מגוריך ולשאול את

מספר הטלפון ולהתקשר בכדי לקבל פרטים על שעות הקבלה והמיקום.

למעלה