ערעור על תוצאות מיון

nelly123

New member
ערעור על תוצאות מיון

לאחר חודשיים וקצת של המתנה, נמסר לי שלא התקבלתי לתפקיד שהכי רציתי. הגיוס שלי בדצמבר הקרוב, זה כבר המיון השלישי שלא עברתי ואין דבר יותר מתסכל מלשמוע פעם נוספת תוצאה שלילית.
יש לי נתונים גבוהים (90 56), לדעתכם יש טעם לשלוח ערעור? זה היה יום שלם של מיון, המיון לא היה מחולק לשלבים שונים. מה בכלל כדאי לכתוב במכתב ערעור?
ושאלה נוספת- בתפקידים של פקידת לשכה, משקית מטה, שלישות, רשמת משפטית ...(אלו תפקידים שקיבלתי במנילה ללא מיון)- יש לאן להתקדם בתפקיד? ידוע לכם משהו על התפקידים הנ"ל (מומלצים? או שמא כדאי להתרחק מהם? אני לא טיפוס של שטח אבל גם לא של קבעון שגרתי מאוד)?
תודה :)

Nofarch

New member
זה גם מה שקרה לי!

חחח עניתי לך בפרטי לגבי הפקל"שית אבל בכל מקרה- אני לא עברתי מיונים לחיל אוויר (וגם הייתי עם אותם הנתונים אז התבאסתי רצח) ואלו היו תפקידים שכל כך כל כך רציתי אז זה היה מתסכל..
מרוב ייאוש כבר שלחתי ערעורים גם לחיל האוויר וגם למיטב, קיבלתי מכתב הכי מתסכל שיש, שורה ראשונה "פנייתך לגבי ערעור תוצאות המיונים לחיל האוויר התקבלה" וכולי הייתי בשוק מרוב שמחה עד שקלטתי את השורות הבאות והבנתי שהפנייה התקבלה אך נדחתה.. זה היה ממש מבאס לרגע חח.. קיצר את אולי יכולה לנסות לשלוח ערעור אבל אני בספק אם זה יעזור =\

היי

לאיזה תפקיד לא התקבלת?
מה הרחבת בתיכון?
מבחינת קידום - הרבה פעמים זה תלוי בבנאדם עצמו, וגם כמובן איפה הוא משובץ. יש פקידת לשכה ב"סתם" לשכה, ויש פקידות לשכה בלשכות של בכירים מאוד, וזה תפקיד עם המון אחריות (לדעתי כמובן).

Maldini Girl

New member
תמיד אפשר להגיש ערעור

מה יש לך להפסיד? מקסימום לא יתקבל.
&nbsp
בתפקיד של מש"קית מטה/ שלישות (לא מכירה רשמת משפטית) אין הרבה אופציה להתקדם- כלומר, יש אופציה לצאת לקצונה או לפיקוד.
מדובר בתפקידים שהם בסה"כ עבודה משרדית, שיכולה להיות מעניינת יותר או פחות.. תלוי איפה תשובצי.

למעלה