ערעור פרופיל

the magic

New member
אז מה שאתה אומר בעצם זה...

שנגיד מחר אני שולח להם בקשה על ערעור פרופיל עם מסמכים מרופאים. הם קובעים לי ועדה רפואית בתאריך שהוא אחרי הגיוס שלי. הם ידחו לי את הגיוס? כלומר מספיק שקבעו לי ועדה רפואית, ידחה לי הגיוס בגלל סיכוי להורדת פרופיל? אם קבעו לי ועדה רפואית זה אומר שהפרופיל שלי יורד בטוח? אני חייב לדעת במהרה, אפילו היום בלילה כדי לדעת מה לעשות מחר בבוקר. תודה על כל התשובות (מקווה שתענה על כל שאלה ששאלתי פה).

the magic

New member
אההה רגע אבל אין לי המלצה על הורדה

של הפרופיל! רק רשום לי שם הבעיה ורשום אישור רפואי וזהו.. רשומה הבעיה, אבל לא רשום שהרופא ממליץ לי להוריד פרופיל.

the magic

New member
אלוהים ישמור אני בלחץץץץ

מצטער, אני פשוט ממש לחוץ, לא למדתי כל היום להיסטוריה. איך התעוררתי כ"כ מאוחר בקשר לדחיית הגיוס? אני לא יודע מה לעשות, חייב שתענו לי, לא יודע מה דרוש לעשות בבקשה תענו לי על כל השאלות תבינו את הלחץ שלי...

זה מספיק גוועלד תשלח את זה כבר

הוא לא צריך לרשום שם בפירוש "צריך להוריד פרופיל" הוא צריך לרשום שיש בעיה ואישור שיש לך בעיה זה הכל

כדי שזה יהיה מובן

מספיק שתהיה הוכחה כלשהי בין אם הוא כתב את זה או המדפסת של המעבדה הדפיסה את זה שיש לך בעיה

Aldaris

New member
זה לא בדיוק ככה

הרופא חייב לציין את סעיף הליקוי שיש לבחור, ובין כה וכה הוא צריך לעבור אצל רופא מומחה כדי שיפנו אותו לועדה, אז אם באמת יש סיבה להוריד, הרופא יציין זאת. בלי הפניה של רופא מומחה אי אפשר לגשת לועדה.

the magic

New member
מקפיץ...

בבקשהההההה תענו!!! אני ממש בלחץ! אני חייב לדעת כמה זמן לקח פה לאנשים לקבוע ועדות רפואיות, כל יום הוא קריטי! אני ממש צריך לדעת, אין לכם מושג כמה זה דחוף וקריטי, אני ממש מתכוון לזה, הרופא שלי חוזר מחופשה מאוחר, ואני לא יודע אם יהיה לי זמן לערוך את הטיפול עד אז. דיברתי עם לשכ"ג וכל מה שיש לה להגיד זה להזדרז ושיקבעו לי ועדה רפואית רק אם אשלח להם ערעור. אז אוקיי אני אשלח אבל אם יקבעו לי ועדה רפואית לעוד חודש? אני חייב שתגידו לי כמה זמן לקח לכם לקבוע ועדה רפואית להורדת פרופיל, כאילו כמה זמן מאז הבקשה לערעור פרופיל ועד לתאריך שבו אתם צריכים להתייצב. בבקשה תענו בדחיפות, תודה מראש.

the magic

New member
אתה רציני?!?!?!?!?!

הם קבעו לך תור לעוד 3 חודשים? למה הזאת בלשכ"ג אמרה לי בטלפון שזה לוקח כמה ימים?!

the magic

New member
ואם נגיד קבעו לי ועדה רפואית...

קבעו לי ועדה רפואית כי המסמכים ששלחתי להם מראים על סיכוי של הורדת פרופיל. נגיד הועדה אמורה להתקיים אחרי יום הגיוס שלי, ידחה לי הגיוס כי אמורה להתקיים ועדה רפואית שעשויה להוריד את הפרופיל? כלומר, כמו שאמר מעלינו פה מישהו, מספיק שקבעו לי ועדה רפואית על מנת שידחו לי את הגיוס?

אתה שואל את אותו הדבר

כל הזמן ואנחנו לא יודעים מה לענות לך תשאל את הלשכת גיוס

the magic

New member
יש פה כל הזמן ניצוצות של

ידע שיכול לעזור לי.. אווווף באישור לצבא צריכה להיות המלצה להוריד את הפרופיל או שפשוט זה צריך להיות אישור על הבעיה שהתלוננתי עליה?

the magic

New member
ואז זה מספיק להורדת פרופיל?

כאילו אם יש אישור על הבעיה אם ישר יורידו לי בועדה הרפואית?

למעלה