ערעור

i like the

New member
ערעור

שלום רב אם אני רוצה לצאת לקצונה וקיבלתי פעם ראשונה תשובה שלילית אני יודע שאפשר לערער שוב בכך שאותו חייל רושם מכתב ומפקד ממליץ עליך וגם אישור רפואי אם המפקד לא ממליץ איך אפשר בכל מקרה לצאת לקצונה? 2 האם תוכלו לספר לי על אנשים שיצאו לקצונה לדוגמא לפני כמה ימים שמעתי שחיילת על כסא גלגלים יצאה לקצונה מקווה שתוכלו לעזור לי בהקדם האפשרי המשך יום טוב שבת שלום להתראות

רק דודי

New member
השאלה היא מדוע נפלת?

האם מסיבה בריאותית או שלא עברת מבד"קים? או אולי הנתנותים כמו קב"א לא מתאימים לקצונה? אם זה מסביה בריאותית יש מצב גדול מאוד לערער. אבל אם זה מסיבה אחרת, אני בספק, אבל תמיד יש יוצא מן הכלל.

i like the

New member
מקווה לתשובה חיובית

שלום שוב הסיבה שקיבלתי תשובה שלילית היא כי הייתי חריג נתונים 1 האם אפשר לערער על זה אם מפקד ישיר כותב עליך מכתב המלצה ואם אתה רושם מכתב שאתה רוצה לעשות לקצונה פלוס אישור רפואי? 2 אם אתה רוצה לצאת לקצונה למרות זה ומפקד ישיר לא ממליץ עלייך לקצונה מה אפשר לעשות? מקווה שתוכלו לחזור עם תשובה חיובית ולעזור לי המשך יום טוב להתראות

איייייל

New member
מה את רוצה לדעת?

אני יצאתי לקצונה... והבחורה על כיסא הגלגלים היתה מהמחזור שלי...

i like the

New member
חשוב לי מאוד מאוד מאוד

הסיבה שקיבלתי תשובה שלילית היא כי הייתי חריג נתונים 1 האם אפשר לערער על זה אם מפקד ישיר כותב עליך מכתב המלצה ואם אתה רושם מכתב שאתה רוצה לעשות לקצונה פלוס אישור רפואי? 2 אם אתה רוצה לצאת לקצונה למרות זה ומפקד ישיר לא ממליץ עלייך לקצונה מה אפשר לעשות? מקווה שתוכלו לחזור עם תשובה חיובית ולעזור לי המשך יום טוב להתראות

Dizen

New member
אני מבינה שזה מאד חשוב לך

אבל פתיחת הודעה חדשה בנושא לא תעזור. אם מישהו ידע את התשובה, הוא יענה. אם אתה שואל שאלות באותו נושא, השתדל לשרשר אותן לאותו שרשור, בצורה הבאה
תודה.
אין עבודה

למעלה