ערפאת גוסס...

Guy Schlesnar

New member
מצד שני

בחוסר שליט,יכולה להתפתח מלחמת כנופיות בין כל הארגונים השונים. הם יהרסו את עצמם,כמו שקרה בנפילת בית שני,כשהרומאים היו רק צריכים לשבת מחוץ לירושליים ולראות יהודים הורגים יהודים. עוד אפשרות היא שיגיע שותף טוב לשלום.

cobainos

New member
אנרכיה ממש לא תהיה טובה לנו

נתחיל מזה שלא נראה לי שתהיה כזאת מלחמה בין הארגונים,אולי בין החמאס לפת"ח אבל גם בזה אני לא בטוח. וגם מלחמת אזרחים כאן לא כ"כ רחוקה,כשיש בינינו פנאטים כמו חגי בן-ארצי(גיסו של ביבי),נעם פדרמן,איתמר בן-גביר ושאר חבריהם. אתמול אמר חגי בן-ארצי(תסלחו לי שאני לא מוסיף לו את התואר כי זה אמור להביע כבוד) שהוא יקרא למרי אזרחי ולחבריו ותלמידיו להלחם בצבא שיבוא לפנותם,יפילו את החומה ובלה בלה בלה...אנשים כאלה יש להקיא מהחברה לדעתי כי הם מסוכנים מאד.

Guy Schlesnar

New member
באתר NRG דווח שיש יורש לעראפת

החדשות הטובות-זה אבו מאזן. רק שלא יפילו אותו כמו פעם שעברה.

cobainos

New member
NRG=מעריב

מעריב=חצי צהובון צהובון=שקרים מכאן נובע:חצי ממה שכתוב במעריב זה שקרים וספקולציות.

Guy Schlesnar

New member
אוף נו,יותר מדי זמן

שיתפגר כבר. חתיכת יום פוליטי זה... יום הזיכרון לרצח רבין,ערפאת גוסס (מצחיק שאחרי הצהריים הרופאים מסרו הצהרה שמדובר בסך הכל בשפעת שתעבור מהר),יום אחרי ההצבעה על ההתנתקות וההתנהגות הכל כך,אבל כל כך מטומטמת של ביבי וחבריו,ולסיום,רוני עמר מפרוייקט וואי עלתה לי על העצבים לגמרי היום.

cobainos

New member
השלא ימות בשבוע הקרוב!

הוא לא ראוי להזכר באותו הזמן שרבין נזכר.

פחדתי לכתוב שיש בעיתונות שקרים..

מחשש להיתדרדרות נוספת במעמדי... אבל אני רואה שנעם די מבכים איתי אז אני יגיד את זה.. העיתונות מלאהההה בשקרים וקידום אינטרסים אישיים של אנשי המערכת.. לפעמים זה גובל כבר בגועל.. יש לי פול דוגמאו אבל אני אתן דוגמא אחת.. לפני חודש וחצי חבר שלי התחתן והשכיר דירה בנווה דקלים אשר בגוש קטיף.. הוא הכניס את כל הדברים שלו ואנחנו בתור חברים עזרנו לו להכניס.. ניכנסו להם בזה אחר זה דברי הבית ובניהם המקרר.. צלם אחד שנפגע בדרכנו צילם את הכנסת המקרר.. ולמחרת היה כתוב בעיתון בענק "מתחילים להיתפנות" למרות שבדיוק ערכנו מסיבה לכבוד הדירה החדשה.. אם זה לא שקרים.. אז אני לא יודע מה זה כן...

cobainos

New member
../images/Emo6.gif במקרה הזה זה סתם..

צלם שחיפש מה לצלם ולא מצא אובייקט.

Guy Schlesnar

New member
עכשיו לעבור לגוש קטיף?

בשביל מה? הרי יפנו אותם בקרוב,ואם אני לא טועה,אנשים שלא גרים שם מספר מסויים של שנים,לא יקבלו את הפיצויים הגבוהים. לא חבל על הכסף שלו?

למעלה