ערפאת : לחדול מפיגועים עד הבחירות !

קול צף

New member
ערפאת : לחדול מפיגועים עד הבחירות !

כעת בחדשות : יאסר ערפאת, קרא היום לחדול מביצוע פיגועים נגד אזרחים ישראלים עד לבחירות , "ההתקפות האחרונות נגד אזרחים ישראלים פגעו באופן חמור במצבנו בזירה הבינלאומית, וגם בדעת הקהל הישראלית. הבחירות בישראל מתקרבות, ואנחנו קוראים לכל אנשינו להפגין ריסון עצמי". (וואלה!) השאלה הנשאלת, שלא ברורה מהחדשות: מי טוב לעראפת בממשלה הבאה ? ומי טוב לנו בממשלה הבאה ?

sombol

New member
פינוי לטרור או נסיגה מהטרור

מה דעתך טוב ?!? שמאל= שמציע נסיגה חד צדדית מהטרור !(מצנע ומרצ) ימין = שמציע פינוי הטרור !(האיחוד הלאומי) אם תרצו אין זו אגדה !

xflil

New member
די תסתמו, אתם עושים לי כאב ראש.....

"פינוי לטרור או נסיגה מהטרור מה דעתך יותר טוב?!" הטרור בכלל קיים בגלל שאתה לא נסוג מהשטחים שכבשת, כסיל, תלמד את העובדות... למשל חיזבאללה הוקם בכלל בגלל שנכנסו ללבנון, אז מה אתה מזיין את השכל?! הוא לא היה קודם! אנחנו יצרנו אותו! ואחרי שיצאנו מלבנון, נכון נכון! אין יותר טילים בצפון! אין קטיושות! מה קרה?! קשה להודות בעובדה המצערת הזאת נכון?!

sombol

New member
סליחה על כאב הראש קספליל !!

אז אתה בעד נסיגה חד צדדית מהטרור ?! אתה מדמיין או מקווה שבלבנון הכל בסדר ?! שמעת על ספינת קארין-A ? או שזה לא חשוב כל כך ?! שמעת על הכסף שמשלמים למשפחות המתאבדים ? או שזה לא מעניין אותך ?! שמעת על בתי הספר שמחנכים למתאבדים והשמדת עם ?! או שלא אכפת לך בכלל ?! אתה משווה בין זה ליהודים שגרים שם ?! אתה מציע לפנות את מי שהטרור מופנה כלפיו ?! עד מתי תאשים את העם שלך בטרור שמופנה כלפי העם שלך ?!? תלך לראות את בתי הספר של ערפאת לפני שאתה מדבר בלי לחשוב ?!! או שגם זה לא מעניין אותך ?! אולי זה כן יהיה לך אכפת אחרי שמישהו מהמשפחה שלך יפגע בפיגוע ?! אולי אז לא יכאב לך הראש אלה משהו אחר ?! ותבין למי הטרור פונה !? ואז כן יהיה לך אכפת !! עד שזה לא קרוב אליך זה לא מעניין אותך ?! בסוף הטרור יגיע לכולנו ! אולי אז תדבר אחרת !

xflil

New member
אתה חתיכת.....

עד שזה קרוב אלי הא? אתה רוצה לשמוע משהו? עזוב נענה אחד אחד 1. כן אני בעד נסיגה חד צדדית מהטרור 2+3. אני לא מדמיין, אני רואה שהכל בסדר בלבנון... פעולות אלו ואחרות של החיזבאללה פעם בבבבבב.... מתקיימות רק בשביל שהארגון לא יתפרק, ואני חושב שלא שמעת טוב, אז עוד פעם: החיזבאללה קם בגלל שצה"ל נכנס ללבנון... עוד משהו? אולי נעשה אתר בשביל שתבין את זה? 3. למה אתה חושב שמחנכים ילדים להתפוצץ? חשבת פעם למה מחנכים אותם ככה? תחשוב ותחזור אלי... 4. לא הבנתי, משווה בין מה למה? 5. כן! אתה כבשת שטח מסויים! השטח לא שלך בכלל!!!! אין לצד השני זכות להלחם על השטח ולקבל אותו בחזרה?! אני לא מבין את הטיפשות הזאת בכלל!!! למה יש טרור?! סתם כי הערבים שונאים אותנו?! בכל הפאקינג 2000 שנה הערבים התייחסו אלינו הכי יפה מכולם! ואז כבשת את שטחי 67 והכל התחיל! אז למה לא להחזיר?!?!?! 6. כנ"ל 3 7. תסתום את הפה לפני שאתה מדבר בסדר?!?!?!!!!!!!! תאמין לי שכואב לי יותר ממך חתיכת אידיוט!! הטרור והמלחמות הגיעו אלי בדרך הכי נוראית שאפשר ודווקא בגלל זה אני מדבר כה! אולי שהטרור יפגע בך גם תחשוב כמוני!!! מה אתה חשוב שאפשר להרוג את כולם?! אולי תציע אתה פתרון במקום לזיין את השכל באוויר?!

sombol

New member
תפסיק לקלל ולשקר !

אתה צריך קודם להבין אל מי הטרור פונה ! אני בניגוד אליך לא מגלה הבנה או מנסה להסביר או מנסה להצדיק את הטרור לטרור אין שום הצדקה ! כל ארץ ישראל היא כיבוש אחד גדול ! יהודים פונו מהעולם לישראל ! ערבים פונו ב 1948 לארצות ערב וכך הקמנו את ארץ ישראל ! יש את עמדת השמאל שבעד נסיגה חד צדדית מהטרור כאילו שכך הטרור יחליט להפסיק ?! ויש את עמדת הימין שבמקום שקורבנות הטרור יתפנו הטרור יפונה ! הדרך השניה קשה יותר לביצוע מהדרך הראשונה. כמובן שכל העולם בעד הדרך הראשונה. אבל אתה כבר החלטת לפנות את אלה שהטרור מופנה כלפם. במקום להאשים את העם שלך בטרור שמופנה נגד העם שלך תלמד את האמת ! במקום להגיד שקורבנות הטרור הם הטרור תלך לראות מה באמת קורה שם ! תלך לבתי הספר של ערפאת ותראה מה מלמדים את דור העתיד ! רק לנאצים היה חינוך כזה ! איפה ליהודים יש חינוך כזה ?! ואתה לא מדבר על הכסף שערפאת משלם למשפחות המתאבדים ?! הכי קל לתקוף את קורבנות הטרור ! לסגת מהטרור ?! אני אף פעם לא אמרתי להרוג את כולם אל תכניס לי מילים לפה ! ואל תקלל ! אתה בעד פינוי קורבנות הטרור אני בעד פינוי הטרור יש הרבה בדיעה שלך ! ויש הרבה בדיעה שלי ! מתי תפסיק להאשים את העם שלך בטרור שמופנה נגד העם שלך ?!

xflil

New member
אתה מוכל להבהיר לי איפה שיקרתי?

נאצים חינכו ככה? נכון תעביר את כל משפטי הנאצה שהנוער שאני מסתובב ושומע אותו היום אומר רק תשנה את המילה "ערבים" בכל המשפטים האלו ל"יהודים" והופסססס קפצנו ל-1933 אני מצדיק טרור? בחיים לא הצדקתי טרור ולא אצדיק אבל אל תהיה בטעות ואל תחשוב שעם אחר תחת כיבוש היה נוהג אחרת כי ככה אתה חשוב אז אתה אויל מושלם... לפי דעתי פיגועים מחוץ לתחומי הקו הירוק, סתם פוגע באינטרסים של הערבים.... בתוך תחומי הקו הירוק? אני שונא להגיד את זה זה דוחה אותי אבל יש להם כל זכות לעשות פיגועים בתוך שטחי 67 לא מדבר בכלל על 48 יקירי..... כמה שזה לא מוסרי וברברי אף אחד אחר לא היה נוהג אחרת... שמע רק דבר אחד, אוקיי?! תסיק ממנו מה שאתה רוצה בכל ההיסטורית האדם האנושי לא היה עם, ולו עם אחד, שהפסיד במלחמה על עצמאותו

sombol

New member
אתה ממציא סיבות שיקריות לטרור !

במקום לדבר בכזה בטחון ולהסביר או להבין את הטרור שזה מוצדק במקום כזה ולא במקום אחר תבדוק מה באמת קורא שם ! אל תשווה בין ההתנהגות שלנו ותהפוך אותה להצדקה לטרור ! או הבנה לטרור ! עד מתי תאשים את העם שלך בטרור שמופנה נגד העם שלך ?! נתנו להם כלי נשק נתנו להם כסף ולאן הכל מופנה ? תלך לראות מה מלמדים בתי הספר של ערפאת את דור העתיד ! תלך לראות לאן הולך הכסף של ערפאת ! תלך לראות מה הם רוצים מאתנו ! ואחרי זה תדבר בשמם ותנסה להבין אותם או להסביר אותם...!! אתה מחליט על 67 למה אתה הדובר שלהם ?! אתה הנציג שלהם ?! אתה מחליט על נסיגה חד צדדית מהטרור זה יפסיק את הטרור ? אתה כל כך חכם ? כל ארץ ישראל הוקמה על כיבוש אחד גדול ! יש כאלה שחושבים כמוך שצריך לסגת חד צדדית ולפנות את קורבנות הטרור! ויש שחושבים שצריך לפנות את הטרור! כל אחד יחליט בצורה מכובדת. ובסוף הרוב יקבע. הכי קל להאשים את קורבנות הטרור ולעשות מעשה שכל העולם בעדו...

xflil

New member
לא אני לא חכם, אבל יש משפט שאומר

שההיסטוריה לא משקרת אני רוצה שתענה לי חד וחלק, בלי כל הבולשיט שלך מסביב עזוב שניה ת´בתי ספר של עראפת וכ´ו על זה אני אענה לך אחרי שתענה לי על זה מה אתה אומר על חצי האי סיני? אני יכול לקבל את דעתך על הנושא הזה בלבד?

sombol

New member
הסכם מצויין של בגין !

הלוואי והיה אפשר לעשות זאת כאן ! אני לא אוהב מלחמות ומוות ! אבל אתה מתעלם מהמשטר של ערפאת הדיקטטור שכל מערכת הכספים והחינוך מושקעת בהשמדתנו ! זה לא חשוב ?! או פינוי ונסיגה חד צדדית של נפגעי הטרור... או פינוי הטרור...

xflil

New member
ואתה ממשיך......

אם עשינו זאת בסיני למה לא לעשות את זה פה?! ולמה את ממשיך עם הבולשיט?!~ אם יש פרטנר בכלל, אז היחיד הוא עראפת!!! עכשיו גם אם תרצה או גם אם לא, הוא הכי מתון באש"ף, וברגע שהוא ימות תוכל לנסות לשבת רק עם קיצוניים פאנטיים שלהם באמת כל מה שיש בראש זה להעיף אותך לים בגלל כל השנאה שאתה וצה"ל עוררת בהם! אתה לא מבין את זה?! צה"ל לא עוצר מחבלים! צה"ל יוצר אותם!!!

xflil

New member
כן, ולמה אתה חושב שצה"ל חזק

להילחם עם חברה רקובה כמו שיש לנו ?!

xflil

New member
ומזה קשור לעזאזל?!

למה צה"ל חייב להרוג אנשים חפים מפשע ולעלות על בתים מקש עם טנקים?! ואל תזיין לי ת´שכל אם הטיעון שהם הורגים חפים מפשע אז גם לך מותר! אתה "לכאורה" מדינה מתוקנת! הם חיות! אתה חיה?!

xflil

New member
סליחה על הקללות אבל תנסה אתה לאבד

אח בצבא אוקיי?!?!

hello9

New member
לחשוב על המדינה ולא על מכירתה

צריך לפתוח עניים ולא לדמיין אשליות או שאנשים בשביל כסף מוכנים למכור את המדינה זה ממש בושה איך אחינו הולכים עם מחבלים "ועוזרים להם לחסל אותנו" למה שלא יפתחו את העניים ולעזזל הכסף שיחשבו על המדינה אחינו תחשבו על זה כי צריך לשמור על המדינה יש רק 1 תודה לכם ושלום!

mutagen123

New member
עם כל הכבוד.....

אני לא בא לנקוט פה עמדה, כי אחרי הכל לדעתי אין פתרון.... אם היה פתרון כבר היו משתמשים בו מזמן. העובדה היא שהיא אפשר להרוג את כולם, וגם טרנספר (מרצון, לא מרצון) לדעתי זה לא דבר אפשרי כל כך, ולא נראה בדיוק שיש פרטנטר לשלום אבל לא בגלל זה אני מגיב... אני מגיב בגלל שהיה כתוב שצה´ל פוגע בחפים מפשע, ואני חייב להתנגד לזה, צה´ל זה ה-צבא עם טוהר המידות וכל מי שהיה אי פעם בקשר לצה´ל יודע מצוין איף מחנכים חיילים להתנהג ואיך לשמור על טוהר הנשק, אז נכון יש מקרים בודדים שחיילים מתנהגים לא קשורה, ולמקרים האלו אין הצדקה, כי אולי הפלשתינאים הם חלשים, לא בעלי יכולות כמונו, ופחות מפותחים, אבל הם עדיין בני אדם ופעם אחרונה שבדקתי, פלשתינאי שאוחז בכלי נשק, או מנסה לפגוע בחיילי צה´ל הוא לא בדיוק אזרח חף מפשע, אלא גורם עוין שצריך לנטרל אותו וזה לא משנה אם הוא בן 30 או בן 16.

sombol

New member
ואם יש פתרון אבל קשה ומתנגדים לו ?

זה מאוד עצוב לחשוב שאין פתרון כי ככה אין לנו עתיד. בסוף נהיה מיעוט... יש 2 הצעות של אנשים חכמים שחושבים איך להשיג שלום. את מזלזלת בהם ? חושבת שהם שקרנים ? זה 2 קבוצות עיקריות של פרופסורים דוקטורים אנשי צבא....מכל מה שרק תרצי בכל קבוצה...ולהם יש 2 דרכים שונות אל תזלזלי ואל תתיאשי ! לחשוב שאין פתרון זה יאוש זה עצוב לשמוע מאוד עצוב לי שאת חושבת ככה. אין פתרון זה כאילו זהו נמשיך ככה ללכת כצאן לטבח פעם הוא מתפוצץ באוטובוס פעם היא מתפוצצת במסעדה פעם אני ופעם את... בסוף זה יגיע לכל אחד ... אין פתרון ?!? אולי תחשבי באיזה דיעה את תומכת כדי שיהיה לך תקווה כלשהי בכל זאת וכדי שאני לא אהיה עצוב מזה שאין לך דיעה ?? מה דעתך ? ובכן דיעה מדינית אחת: נסיגה חד צדדית ופינוי אלה שהטרור מכוון כלפם. דיעה שנייה פינוי הטרור לארצות שונות בהסכם מכובד. שתי דרכים מדיניות של 2 קבוצות שבטוחות בדרכם להבאת שלום. אסור לזלזל באף קבוצה ובאף דיעה. אי אפשר להגיד שזה בלתי אפשרי וזה גזעני וכל מיני... צריך לכבד כל קבוצה וכל דיעה. כמובן שדרך שנייה יותר קשה לביצוע מהדרך הראשונה וכמובן שדעת העולם היא בעד הדרך הראשונה אבל האם זה השיקול לבחור ?!? השיקול הוא מה יביא שלום אמת ! לדעתי חולשה מגבירה את הטרור וחוזק מחלישה אותו לכן בין השאר אני בעד הדיעה השנייה אנא תבחרו דיעה מנימוקים של : מה יביא שלום אמת ולא משום שיקול אחר !

mutagen123

New member
ראשית כל...

פעם אחרונה שבדקתי אני בן חחחח.. ובקשר לנקיטת דעה, לכל דעה שלא תיהיה תמיד יהיו כאלו שיתנגדו וכאלו שיהיו נגד אני רק הערתי כנגד הדיעה שצהל טובח באזרחים חפים מפשע כי לדעתי זה שטות לומר כזה דבר... במיוחד לאור ההסברה הנרחבת שמופעלת על כל רחבי הציבור ואני לא חושב שאם אני אנקוט דעה זה לא ישנה כלום, מה שאנחנו צריכים זה שמי שיושב בממשלה יתחשב בעם ולא בשימור מעמדו ובכסף שלו הרי תחשבו, שכל הדרכים יובילו לפתרון מתישהוא, אבל צריך שמישהו ינקוט אמצעים כמו שצריך ולא סתם ימשוך את המצב העיקר שטוב לו איפה שהוא יושב. לדעתי זה לא חשוב אם אני בעד השמדה טוטלית של העם הערבי או בעד נתינה של חצי ממדינת ישראל למען שלום, כי אני בתור אינדבדואל לא יכול לשנות כלום, רק רציתי לעמוד על טעות שנעשתה כאן אני חושב שזה טוב לדון על הדעות של השונות, וכך ניתן להבין יותר טוב את המצב, אבל ברגע שזה יורד קצת לרמה של קללות ועצבים השרשור הזה מאבד מערכו, ולסיכום, מה שלא יהיה, הסוף לא נראה באופק

למעלה