ערפדים מודרנים

סנטיו

New member
ערפדים מודרנים

ערפדים מודרנים, האור מפריע כי הוא צורב על העור, וחיו מדם, הצלב ביכלל לא מפריעה להם, אז רק הורדת הראש. אני הייתי בכת אמיתי, ערפדים נאצים, שניקראה " גזע עיליון", ואך אומר לכם, הדם היה באמת דרך החיים שלי, אני הייתי צייד של אנשים, היינו משחקים האנשים כמו בבובה, שלטנו בו, והפכנו אותו לאחד מאיתנו. זה מפחיד נישמה אבל כפי שאני יודע הם עוד קיימים (מתרבים)

סנטיו

New member
ועוד משהו

אני כבר לא שם, אז עם שמעתם על ערפדים מודרנים, יש הוכחה, יש גם ערפדים אנרגתים (שואבים את אנרגית החיים) ובכל אופן, זה אסור וזה מסוכן, אז עם אתם אוהבים על טיבעי, רק בסידרות.

סנטיו

New member
ממש רציני

גם אני לא האמנתי, עד שהם הראו לי מה זה אומר. ובכל זאות לא ממליץ להכנס לעולם של כוח ורצון להיות משהו אחר וחזק יותר. הם היו כמו נאצים.

INBAR1116

New member
...

זה קיים כבר שנים כל הכתות של ערפידים מה חשבתם שכל זה בצחוק... חברה שלי הייתה בכת כזה וגם אני כמעט הצטרפתי לכת אבל כנראה שיותר מידי פחדתי מזה. אותה חברה מתה אחרי שאמרה לחברה האלה או לערפדים האלה איך שתרצו לקרוא לזה שהיא לא מתכוונת להמשיך עם זה... אז תבינו שאולי זאת רק סדרה אבל דברים כאלה קיימים בכל מקום בעולם!!

darklighter

New member
כן זה קיים../images/Emo190.gif

יש כתות כאלו בעיקר בארה"ב... הם שותים דם של אנשים והם מתמכרים אליו לפעמים כי זה מעורב עם סמים... וזה נורא מסוכן לשתות דם של אנשים אחרים אפש לחטוף מחלות רציניות ולמות מזה

למעלה