עררר!

Pink Pig

New member
עררר!

אני מהאלה שצריכות שינוי פעם בחודש. קיבלתי כסף ורציתי לעשות איזה פירס אבל חברה שלי החליטה שחודש הבא היא תשלם לי כמתנה. רציתי לקנות איזה טכשיט חדש אבל לא מצאתי. לקחתי מספריים וגזרתי תפוני. עקום :/ שונאת את זה!!! וחשבתי אולי לעשות שביל באמצע שוב במקום בצד, אבל הסתפרתי לפני כ4 חודשים מדורג עם שביל בצד ככה שאני נראית נורא. שונאת טעויות כאלה :S החלטתי לצבוע תשיער שונה. אחרי שנתיים שהשיער שלי ורוד אני צובעת חזרה לשחור ומשאירה רק פוני ורוד. יחי השינויים. זה יהרוג אותי בסוף. סתם היה לי דחף לשתף.

לכולנו יש דחפים

לשינויים. זה לא משהו בעייתי אצלך. :) לקראת סופשנה שעברה נכנסנו לי כל כך הרבה ג'וקים לראש, החל מפירס בשפה וכלה בצבע שיער. הוצאתי על הכל מאות שקלים... ובסוף חזרתי לעצמי בלי כלום. מיותר לומר, שלמרות הכל , אני לא מצטערת על כלום. קצת חבל על מאות השקלים שירדו לטימיון, אבל כל עוד למדתי מזה משהו,זה מספיק לי. רק להבא. פוני כדאי ורצוי לעשות במספרה
עדי
.

מממ גמלי בא אבל הבצפר ימח שמו לא

מרשה כלום כבר מסוף החופש אני חושקת בצבע סגול חציל לשיער וקצוות לבנים

איזה בית ספר עלוב!

בשלנו מותר הכל פרט למוהיקן. אבל תתנחמי אני מכירה בית ספר באשקלון שלבנות אסור להתאפר ולשים לק אפילו.

גם זה אסור..

וגם מכנסיים עם 2 צבעים דוגמת "הוואי" ידהדידה משהו שמראה על דעות פוליטיות.. היה אסור להסתובב עם הכחולכתום הזה קיצר שטויות זין של בית ספר

smady by

New member
חחחחח

רק הזכרת את מנשה ואני נזכרת בחרצוף שיש לנו עכשיו בתור מנהל!
הוא כה מצחיק!!

איפה לעזאזל אתן לומדות?

אמנם השנה התחילו אצלנו תלבושת אחידה אבל לא אומרים כלום על צבעים, פירסים וכו'. ואני יודעת את זה כי יש מישהי שיש לה מוהיקן ורוד ופירסים בכל מקום ולא מעירים לה. אז גם לכל שאר הבנות שיש להן סתם צבעים מוזרים לא אומרים כלום. בתי ספר דפוקים יש לכן =/

BlaBluShit

New member
אוי מכירה את זה!

שנה שעברה עשיתי פסים אדומים הספרתי קרה.. מש'ו כזה ועשיתי פוני וכל הזמן קיצרתי עוד ת'פוני בתחילת השנה צבעתי ת'שיער לאדום וניסיתי להאריך שיער.. אבל לא הצלחתי להאריך אותו.. בקיצור עכשיו השיער שלי סגול שחור ועשיתי תיסרוקת מוהיקן קטנה כזאת..זה נחמד רק שזה קצת יותר מידי קצר.. כל כמה חודשים באלי לעשות שינוי בלע לפעמים זה קצת הורס.. =\

.....תמונה ....

פוני וורוד והשאר שחור בטוח שעלייך זה יראה הרבה יותר טוב אבל זאת תמונה שהזכירה לי מה שכתבת

Shusho

New member
וונום../images/Emo7.gif

כל הדברים שאמא שלי תעיף אותי מהבית בגללם.

מנצלשת

מישהי העלתה חולצת מחוך שכ"כ אהבתייי ואני לא מוצאת אותהההה ו.. אני גם לא זוכרת מי:( נראה לי שהחולצה מדנה אני לא בטוחה אבלללל אני אשמח אם אותה אחת תעלה את התמונה ו.. תגיד כמה היא עלתה להP:

למעלה