עשב חיטה והנקה

מלינדה1

New member
עשב חיטה והנקה

שלום רב, המליצו לי בפורום הנקה להיכנס כאן ולשאול בקשר לשתיית עשב חיטה על ידי אם מניקה. שמעתי מצד אחד שעשב חיטה יכול לפגוע בהנקה (בייצור החלב), ומאידך שעשב חיטה הוא דווקא טוב ומועיל למניעת גזים אצל התינוק (כשהאם שותה אותו). האם ידוע לך על השפעות עשב החיטה על ההנקה? האם זה בטוח לשתות אותו או שמומלץ להימנע?

שלום מלינדה וברוכה הבאה

האמת היא שאין לי נסיון עם עשב החיטה. לעומת זאת יש לי נסיון עם אספסת Alfalfa שניתן להשיג בכמוסות בבתי טבע או ב"תמיסת אם" בבתי מרקחת הומיאופתיים. הוא מגביר יצור חלב, יש לו השפעה מטיבה על מערכת העיכול של האם והתינוק וכן מעניק חוסןגופני. כמו כן בטוח לשימוש. דרישת שלום לפורום הנקה. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע

enatti

New member
מניעת גזים אצל תינוקות

מהנסיון שלי ושל נשים רבות אחרות יש מזונות שהאם צריכה להמנע מאכילתם בשלושת החודשים הראשונים לחיי התינוק היונק. הרעיון העומד מאחורי ההמנעות הוא שיש מזונות הנחשבים למעוררי אלרגיה וכי האם האוכלת אותם מעבירה אותם לתינוק. נשים שהקפידו ונמנעו מהמזונות הנל זכו לשקט תעשייתי והרבה נחת. הרשימה כוללת- מוצרי חלב למיניהם
, תבלינים חריפים
, ירקות ממשפ' המצליבים-כרוב, ברוקולי, כרובית, כרוב ניצנים, בצל ושום, פירות הדר, מוצרי חיטה.
שוקולד, קפה ושות'
!!! מה נשאר לאכול? אורז, שאר הירקות, בשר ללא צמחוניות שבינינו ועוד היד נטויה. שלושת החודשים עוברים מהר, יורדים במשקל בזכות ההנקה והתזונה הספרטנית משהו והכי חשוב- לתינוק לא כואבת הבטן!!! גידול נעים ענת (שגידלה שלושה ילדים נטולי גזים לתפארת מדינת ישראל) הומיאופתית קלאסית

פטנט שלי....

להחזיר את התינוק עם כפות הידיים על הבטן, ועדיף ישר על העור כשהגוף נלחץ לידייך את יכולה ככה להרגיש את הבועות (אלו הגזים בהתהוות) שגורמים לבעסה לתינוק ותדמייני איך את במגעך האוהב מפוררת אותם אחד אחד זה עושה פלאים.... והקטע שאחרי שעשיתי על זה את הדוקטורט, פגשתי זוג חברים שאמרו לי "איזה שטויות זה הדבר הזה שאפשר להרגיש את הגזים ב\התהוות... גם לנו אמרו..." והם אפילו לא היו חקלאים מחוספסי ידיים, סתם LEFT BRAINS.... יאללה שיהיה גידול קל וזהירות עם שכבת האוזון אה .....

למעלה