עשה לי את היום: קרם ידיים מעולה של crema!

ב ו ע ו ת

New member
עשה לי את היום: קרם ידיים מעולה של crema!

אני נורא אוהבת את המוצרים של crema, ומכורה לגמרי לסדרת הספא הסגולה שלהם (בריח לבנדר-פצ'ולי מעלף). היום ניסיתי את קרם הידיים daily sun defender והתאהבתי. בחורף הידיים שלי מאד יבשות. אומרים שאת גילה של האשה מסגירות הידיים ואני, ששרויה בטריפ תמידי של כוסית בת 15 אך שועטת לעבר שנות הארבעים של חיי, אינני מתכוונת לתת לאף אחד הצצה לגיל האמיתי שלי. בקיצור - הקרם מצוין, נספג בקלות, מרווה את העור, לא שמן מדי וניתן ללחוץ למישהו יד דקות אחרי שאת מורחת אותו. יש לו מסנן הגנה, אבל מי בשם אלוהים משזף את כפות הידיים?! שווה ומומלץ בחום!

אני חייבת לומר לך שאני מכורה למוצרים של CREMA

ניסיתי את תחליב השמן לרחצה שלהם וזה סופני . זה גרם לבן הסורר שלי,להתקלח ביוזמתו.... (הוא מהפריקים של המחשבים שלא מרגישים שהנה חלפו להם 3-4 ימים והם טרם פגשו את הדוש..., כי המשחק עם החבר'ה ברשת טרם נגמר)...(אני מנסה לצלם את התחליב ואעלה גם פה את ההמלצה, אממה המצלמה שלי בשביתה איטלקית מאתמול), אתמול גם קניתי את קרם הגוף אנטי אייג'ינג שלהם ומי שלא ניסה אותו לא מבין איכות מהי, אבל גם לזה אקדיש הודעה נפרדת, רק שהמצלמה תתחיל לעבוד, אינעל אמא שלה...
בנוגע לקרם הידיים שהמלצת עליו- אני לא מכירה, אבל אחפש גם אחפשהו... אני בבעיה איומה עם הידיים בחורף ומחפשת באופן כפייתי אחר קרם שיגהץ לי קצת את הקמטים... אני שונאת את תחושת השמנוניות שרוב הקרמים מותירים ואם את אומרת שהספיגה טובה- אז דייני ! אני מאוד אוהבת את הריחות של המוצרים שלהם, כי הוא לא נותן נאגחה באף, אלא מלטף בעדינות את הנחיריים. ריח של ניקיון עדין כזה, נכון? אני מתה על זה! את חייבת לנסות את תחליב שמן הרחצה! פשוט חייבת! את לא מבינה איזו מריבה יש לי בבית על זה. בנוגע לקרם האנטי אייג'ינג- החבאתי אותו, כי הילדים שלי חובבי קרמים ידועים (כמו האמא הקרצייה שלהם) ואני כבר מסתירה אותו שמא ייעלם כמו שתחליב הרחצה נעלם ונאלצתי ללכת לסופר ולדאוג לעצמי... אבל שוב, על הכל ארחיב עם סיום שביתת המצלמה.... ואת ידידתי הצעירה: המשיכי בטריפ , כי אין טוב מזה...

אז ככה:

קרמה קרם גוף אנטי אייג'ינג CREMA ANTI AGING CREAM הקרם נושא נוסחה ייחודית להאטת תהליך הזדקנות העור באמצעות רכיב צמחי פעיל, המופק מעלי תות יער ופועל כנוגד חמצון ובכך מעכב את תהליכי ההזדקנות של התאים. בנוסף, מכיל הקרם גם מרכיבי לחות. אז כן, את זה העתקתי מאתר של קופ"ח , אבל בגדול מדובר בקרם באמת מיוחד ונעים שיש לו ריח נפלא ועדין. אני מרחתי רק זרוע אחת (אל תצחקי, ככה אני מנסה מוצרים) וקמתי עם זרוע אחת חלקה ונעימה למגע והזרוע השניה יבשה ומחוספסת. קיצור- אחושילינג של קרם שנשאר הרבה זמן . את הביקורת השלמה אעשה היום לדעתי. מבטיחה פירוט ותמונות.

שממית ואריאלה-הבת שלי חזרה מטורכיה

אומנם נסעה לבלות, אבל היא ממש אבל ממש מכורה לקרם גוף ( ולבגדים) קנתה קרם גוף של ויקטוריה סיקרט, secret garden עשרה דולר.( 40 ש"ח) 250 מ"ג... שמתי טיפה כמו בושם, מדהים, חוץ מחולצה ב-60ש"ח, מה שעולה כאן 250 מותג... ומעילי פור, בחצי מחיר מהשווקים כאן... שלא לדבר שהיו באנטליה-600 דולר לזוג,( 2400 ש"ח) 4 לילות ראשון עד חמישי, טיסה + מלון מפואר+ הכל כלול- 3 ארוחות עיקריות, ועוד 2 כולל ארוחת לילה 1 בלילה, מה אומר, מחיר של צימר מכובד בארץ עולה כך , רק לינה ואולי ארוחת בוקר... ששששש.......שלא ישמעו בעלי הצימרים, אומנם לי יש צימרים עממיים, שזה חצי מחיר, אבל כבר לא נאה לישראלים, אם הם לא חוזרים עם תמונה של הצימר המפואר- כמה אגו. לפעמים הם מטיילים מהבוקר עד הערב ולא רואים את הצימר...
שבת שלום אריאלה

אוי ויקטוריה סיקרטס.... מה שעשית לי עכשיו....

הריחות של הקרמים שלה הם גן עדן. היו לי כמה חברים שעבדו בהיי טק ובכל שבוע נסעו לכמה ימים לחו"ל ואין מצב שהיו חוזרים ללא כמה מהמוצרים שלה. הם היו משוכנעים שחיי אינם חיים ללא המוצרים האלו , מה שדי היה קרוב לאמת, אממה.... הם עברו לתפקיד אחר ונגמרו הנסיעות ונגמרו המוצרים... מי אמר שקידום הוא תמיד טוב.... אני חייבת להודות שבטורקיה טרם הייתי (כן, נראה לי שאני בין היחידים בארץ...), אבל שמעתי שיש שם אחושילינג של מציאות. האמת היא שאני מעדיפה צימר טוב על פני נסיעה לחו"ל... תגידי את... יש כמו הארץ שלנו? ועוד הגליל? חלום חייו של בעלי זה לקנות בית שם. בטח בעוד כמה שנים נעשה את זה. לפני כמה שנים כמעט קנינו ביישוב כרכום וזה נפל בגללי (רציתי להישאר באילת), אבל מאז שעברנו לירושלים- אני כבר לא מתנגדת.... אני חייבת לך תשובות במסר, כרגע ראיתי, אסיים פה ומייד אענה לך נשמה אהובה שלי !

noa555555

New member
אל תדאגי, גם אני לא הייתי בתורכיה טורקיה

או איך שכותבים את זה. וגם אני מעדיפה את הארץ שלנו יותר מכל, נמשכת מאוד מאוד דוקא למדבר הזה שעזבת , יש שם הוד קדומים שאי אפשר להחליף בשום דבר אחר. בעיני זו קדושה אמיתית. כמו להרגיש את כל הנשמות האלה של אלה שהיו שם ועברו שם. והשקט, השקט הזה. לפי ר נחמן, העשבים זה דבר רועש ושר מאוד
(שירת העשבים). (שיר שאנחנו לומדים עכשיו) דע לך שכל רועה ורועה, יש לו ניגון מיוחד משלו. דע לך, שכל עשב ועשב, יש לו שירה מיוחדת משלו, ומשירת העשבים מתמלא הלב ומשתוקק. (וכך זה ממשיך, איזה שיר מדהים אמאלה). ושתדעי שגם לירושלים לא הייתי מתנגדת. אווירת קדושה מדברת אלי מאוד מאוד. היא עושה לי טוב.אני מתחברת. פעם ישבתי ליד איש חרדי מאוד בטיסה לארה"ב (לפני שנים רבות רבות , כמעט עשרים שנה) בדרכי לקנדה. אני זוכרת שיחות מאוד מעניינות איתו ב 12 שעות הטיסה האלה. אני זוכרת טוב מאוד ששאלתי אותו: למה הכל כל כך דחוס לנו במדינה, הכל קורה, הכל כל כך .. ככה? הוא ענה לי תשובה יפה: הוא אמר: בגלל ההשגחה הפרטית של הקב"ה על ארץ ישראל, כי כל כך אכפת לו מהמקום הזה ומהאנשים שחיים בו, הוא כל הזמן בוחש לנו בקדרה. בחו"ל הוא פשוט לא טורח..

יו,עכשיו אני רואה, כמעט היית שכנה שלי../images/Emo6.gif

איך, איך פיספסת את הגליל, אבל למה כרכום, אני בעד כחל...פכככ
ואני גונבת לבת שלי טיפה מהקרם שלה, ערב טוב אריאלה

פברואר2

New member
מה עשיתם לי???../images/Emo6.gif

אז...בחצי חינם קניתי את קרם הידיים של קרמה שהמלצתם (אחרי שניסיתי שם וראיתי שעכשיו יש לי ידיים של נסיכה כאילו מעולם לא נגעו בעבודות בית) נזכרתי אריאלה שהמלצת על קרם גוף שלהם, עכשיו אני רואה שטעיתי...המלצת על משהו של אנטי אייג'ינג ואני רואה שכתוב על הקופסא שקניתי חמאת גוף בטעם (אופס,לא טעם,ריח ריח) sensual vanilla ומה אני אגיד לכם...הריח מעלף (את הבעל שלי הוא דווקא עורר
) והעור שלי ...עונג אמיתי כולה קרם ואני כבר מוצאת אושר של רגעים קטנים שלא נדבר על האושר של אמא שלי שסוף סף רווה נחת מהבת המתמקרמת שלה (אתם יודעים כמה שנים היא מנדנדת לי בעינייני שימוש בקרמים??? היא עוד בתקווה שאולי תדביקו אותי גם באיפור וצבעי שיער וציפורניים ושמלות ונעלי עקב
אמאל'ה!!!! )

אני הפכתי אתמול את הסופר פארם

ולא מצאתי את קרם הגוף המיוחד של קרמה. ראיתי רק את "הרגילים" ולהם אין ריח מיוחד (או כזה שווה לקנות). מי מצרפת תמונה של הקרם?

מה זאת אומרת מי משזף את הידיים?

את לא נוסעת עם הידיים מחוץ לחלון כמו ערסית? (או כמו כוסית, במקרה שלך, כדי לאסוף את מספרי הטלפון שגברים מסוקסים זורקים לך?)

shelly47

New member
כשנוהגים צריך מסנני קרינה כי הידים חשופות

כשנוהגים צריך מסנני קרינה כי הידים חשופות ומשתזפות והרי את הגיל ... רואים בידים

למעלה