עשואותי בנאדם שמח!

Lifes Music

New member
עשואותי בנאדם שמח!

גברת קיציס (14:26) : אתה יודע שביום שלישי יש הופעה של שייגעצ בתיכון שלי? שייגעצ סטאר (14:28) : מהההההההההההההההההההההההההההה?! גברת קיציס (14:28) : אכן כן שייגעצ סטאר (14:28) : שיט!!!!! גברת קיציס (14:28) : למה??????? שייגעצ סטאר (14:29) : כי אני אל אהיה(לא לומד ביכון שלכם זוכרת?!) גברת קיציס (14:29) : למה לא? איפה תהיה?????? שייגעצ סטאר (14:30) : כי זה בבוקר זה בבי"ס שלכם לא?1 או בערב?! גברת קיציס (14:30) : בערבבבבבבבבבבבבב ואז התחלתי לקפוץ משמחה אני אחיה!

Breaking Wave

New member
אתם יודעים מה מעפן בפורום הזה?

וזה לא נאמר בכוונה להעליב. שפשוט יש פה פאנטים בצורה מוגזמת וגועלית.

p p p o o o

New member
אוקיי ממ..

טוב אז ככה - חזי הוא לא פריק , ממש לא , סתם דבילללללל...
ממ ואת (זאת שחושבת שכולם פה פאנטים) טוב שמעי יש משהו במה שאת אומרת... תיראי אני לא חושב שההערצה מטורפת ואובססית זה טוב כל כך... אבל שמעי כל אחד וההערצה שלו והרמה של ההערצה שלו..אני חושב שבסך הכל כל האומנים הם בני אדם אבל בכל זאת מגיע להם פירסום וההערצה... אבל לפי דעתי יש גבול להערצה..אבל אצל כל אחד הגבול הוא אחר... וכל אחד שיחליט לעצמו איפה הגבול , איפה סוף הערצה , עד כמה מעריץ , אובססיבי , ופנאטי. ממ זהו ניראה לי..:]

Hezi The One

New member
לא להעליב?!!?!? אתה מכור ללהקה

זה רע?! פשוט שתוק... זאת זכותי לשמומע כל היום שייגעצ ולרצות להיות בהופעות שלהם...אני הלכתי לניצנים רק בשביל שייגעצ שהייתה להם הופעה בהתחלה רק... (וגם בגלל שעידן מהפורום הביא לי כרטיס) הקיצר זה לא רע להיות פאנט...אולי לך כן...זהו!

שטיצה

New member
ההודעות שנמחקו-

עקב השימוש בשפה לא נאותה, חצי השרשור שהיה כאן נמחק. מי שנמצא בפורום הזה אוהב את שייגעצ, ואמנם כל אחד אוהב את הלהקה במידה שונה, אבל הפורום הזה מיועד לכל מי שנהנה משמיעת השירים של שייגעצ. למי שלא טוב להכנס לפורום בגלל שיש כאן מעריצים "פאנטים" של הלהקה, לא חייב להיות פה. הודעות שמכעירות את האווירה להבא ימחקו, תודה.

../images/Emo10.gif מה אני כתבתי שמחקת את ההודעה ש

לי?! לא אמרתי כלום.. והסיבה שאני נכנסת היא רק כדי לראות תגובות להודעות שלי.. שמי לב לזה

תות15

New member
זאת את..

אותה הבכיינית שכתבה כל הזמן בקומונה של ניצנים.. אני זוכר אותך..

ראית איך פורום היהודים נראה מבחוץ

(וסליחה שטיצה שאני מפתח פשוט חייב להגיד) נכנסתי לשם את כל דבר וואו.....כל דבר קטן על היהודים את משתגעת כאילו ביג דיל אותו דבר פה כמו שאת מכורה ליהודים אנחנו לשייגעצ אז אין לך בכלל זכות ואני יכול להביא הוכחות.....

למעלה