עשור חדש!!!!
לכל הסטודנטים-שתצליחו ולא תשכחו להנות בדרך וגם לזכור שבחרתם מקצוע עם יעוד חשוב. לא קל אבל מאתגר ומספק. שנה של חויות לימוד,אתגר וגם קצת קשיים-כדי ללמוד מהם ולהתקדם
למטפלים-שנה עם חויות הצלחה והתקדמות. שנה עם רענון והרבה פירגון מההנהלות והגופים המקצועיים וגם הרבה תקציב!
למורים-קודם כל תודה. שנה של סיפוק מהסטודנטים, מעומק הלימודים מהסקרנות. שנה של התקדמות מקצועית ואופקים חדשים.
לכל המתענינים והגולשים לרגע והגולשים הסמויים-תודה לכם שעזרתם לי להפוך את הפורום למה שהוא כיום. בלעדיכם בלי התמיכה,השאלות, העיתענינות,הקישורים וההמלצות-הוא לא היה מתרוממם למה שהוא. תודה לכם שאתם מאתגרים אותי כל פעם מחדש ועוזרים לי ללמוד ממכם ולא לשקוע על שמריי.
לבעלי החיים,חברינו,עזר לצידנו-תודה. על הסבלנות,העזרה , הנתינה,האיפוק,יכולת העמידה קיומכם בעולמנו. וגם סליחה .
להנהלת תפוז-על האפשרות,הגיבוי,הפירגון העזרה והפינוקים (לא שכחתי לכם את הפרחים שנשלחו לבית חולים כשפיצי נולדה!)
לאילן,קרן,חיה,צחי-המון תודה ושנה נפלאה
לכל הסטודנטים-שתצליחו ולא תשכחו להנות בדרך וגם לזכור שבחרתם מקצוע עם יעוד חשוב. לא קל אבל מאתגר ומספק. שנה של חויות לימוד,אתגר וגם קצת קשיים-כדי ללמוד מהם ולהתקדם