עשור חדש!!!!

עשור חדש!!!!

לכל הסטודנטים-שתצליחו ולא תשכחו להנות בדרך וגם לזכור שבחרתם מקצוע עם יעוד חשוב. לא קל אבל מאתגר ומספק. שנה של חויות לימוד,אתגר וגם קצת קשיים-כדי ללמוד מהם ולהתקדם
למטפלים-שנה עם חויות הצלחה והתקדמות. שנה עם רענון והרבה פירגון מההנהלות והגופים המקצועיים וגם הרבה תקציב!
למורים-קודם כל תודה. שנה של סיפוק מהסטודנטים, מעומק הלימודים מהסקרנות. שנה של התקדמות מקצועית ואופקים חדשים.
לכל המתענינים והגולשים לרגע והגולשים הסמויים-תודה לכם שעזרתם לי להפוך את הפורום למה שהוא כיום. בלעדיכם בלי התמיכה,השאלות, העיתענינות,הקישורים וההמלצות-הוא לא היה מתרוממם למה שהוא. תודה לכם שאתם מאתגרים אותי כל פעם מחדש ועוזרים לי ללמוד ממכם ולא לשקוע על שמריי.
לבעלי החיים,חברינו,עזר לצידנו-תודה. על הסבלנות,העזרה , הנתינה,האיפוק,יכולת העמידה קיומכם בעולמנו. וגם סליחה .
להנהלת תפוז-על האפשרות,הגיבוי,הפירגון העזרה והפינוקים (לא שכחתי לכם את הפרחים שנשלחו לבית חולים כשפיצי נולדה!)
לאילן,קרן,חיה,צחי-המון תודה ושנה נפלאה

freakyme

New member
הלוואי שהפורום היה יותר פעיל

את עושה עבודה מדהימה, אבל לא מגיבים פה מספיק, לא יוזמים מספיק, וזה הפורום הכי חשוב בעבורי כרגע... אני חלק מהבעיה כמובן, הייתי מרגישה יותר נוח לכתוב פה, אם הייתי רואה שיש כאן קהילה אמיתית.. בכל מקרה, אני תמיד מתעדכנת, ופונה כשיש בעיה, מקווה שהפורום יתפוס מקום אצל הרבה מטפלים, שנה טובה!

TalBroder

New member
הלו הלו :)

אני דוקא הכרתי פה הרבה אנשים נחמדים...יש פה קהילה קטנה אומנם אך איכותית !!!

למעלה