עשור לחלולים מישהו יודע על הופעה מתוכננת?? תודה.
R R h o n e New member 25/6/07 #2 למה שלא תשאלי כבר על העשור לעם הזמן? סתם... עד שנה הבאה אלוהים גדול .
S S h A b i T New member 26/6/07 #8 כן אה. אני זוכרת איך בכתה ז' ישבתי וחישבתי מתי יצא העשור של חלולים ובאיזה שלב אני אהיה בחיים. ואז הבנתי שאני אהיה בצבא. אבל לא באמת הבנתי. הבנת? ../images/Emo3.gif
כן אה. אני זוכרת איך בכתה ז' ישבתי וחישבתי מתי יצא העשור של חלולים ובאיזה שלב אני אהיה בחיים. ואז הבנתי שאני אהיה בצבא. אבל לא באמת הבנתי. הבנת? ../images/Emo3.gif
W Where Is My Love New member 26/6/07 #10 גם אני גם אני תגידו שאני צעיר תגידו שאני חי בסרט.. אבל כל הזין בצה"ל אני אהיה שם כמו גדול
ל לילה טוב לך ליאור New member 26/6/07 #12 אכלנו אותה עם הצבא הזה היה לי ברור תמיד שבעשור חלולים אני אהיה אבל אף פעם לא חשבתי שאני אהיה על מדים,בעשור חלולים../images/Emo3.gif נמצא איזו דרך
אכלנו אותה עם הצבא הזה היה לי ברור תמיד שבעשור חלולים אני אהיה אבל אף פעם לא חשבתי שאני אהיה על מדים,בעשור חלולים../images/Emo3.gif נמצא איזו דרך
ל ליהי54 New member 28/6/07 #18 בקשר לעשור... בהמון ווליום לא יודעים על כלום. הם טוענים שהם לא קובעים הופעות עד לתאריכים כל כך רחוקים.
בקשר לעשור... בהמון ווליום לא יודעים על כלום. הם טוענים שהם לא קובעים הופעות עד לתאריכים כל כך רחוקים.