עשור לפחד מוות-אמפי שוני

new born1

New member
ייאפ!

בהחלט מתכנן לצאת..לכרות לעצמי איזה איבר לא מועיל. האצבע הקטנה של הרגל או משהו כזה..

mrs sea

New member
וווהההווו!!

והופעת יום הולדת [4 ימים אחרי] על הדרך

מפתחSoul

New member
קולולולולו...

אבל מה יהיה שונה בהופעה, אם בכלל? אני סקרנית. זה הדיסק האהוב עליי...

ספידי123

New member
מבואס מהתחת ובגדול ולא יחול החזיק בבטן

זה לא יפה מבחינתי להתלונן על משהוא שאני אוהב 8 שנים שאני שומעה והולך להופעות,הלהקה ששנתה את חיי מבחינה מוזיקלית ונפשית טוב כמה אני יכול להחזיק בבטן את את הכעס והמרירות שלי על כול ההופעות בשישי(אני יודעה שיש גם חיילם שמתבאסים מדי פעם על הופעה שם לא הולכים כי הם צרכים לסגור שבת)אצלי זה משהוא אחר לגמרה בשנים האחרונות מאז שסטרול עזב את הלהקה התחילו ההופעות בשישי החזקתי את עצמי טוב אם זה כול ההופעות בבארבי לא התלוננתי שוני איזה 3 פעמים אז נכון יש פה ושם הופעות מלאות בימי חול לחלקם אני מגיעה אבל אסור לפחד מוות בשישי ממש הורג אותי מאז שמתי על זה אני כול הזמן מתחת לפוך בחר בוכה ומתמרר על זה זה המצב אני דתי ושמר שבת והמצב לא הולך להשתנות כול מי שמכיר אותי יודעה את כמה אני משוגה על הלהקה סרגו לי כיפות כיפות אם היהודים(את כולם עבדתי כה אני מעבד חרוני של כיפות) מתמרר בנפשי על כול ההופעות שאני מפסיד ואת זה אני הולך להיות בדיכאון הרבה זמן פעם אחרי הסבב של כול הבארבי בקשתי מתום הופעה אחת בימי חול הוא אמר לי שיש את כול הקיץ אם הופעות באירועים אבל זה לא סיפק אותי טוב ככמה אפשר לבכות אל זה...המון חודשים שנים
אני לא יודעה אם רצף של הופעות כול ימי חול עד להופעת העשור יספק אותי רק רצתי להגיד מה אני מרגיש היהודים אתם אהבת חיי במוזיקה ותמיד תהיו אהבת חיי לטוב ולרע אוהב אתם לתמיד

מפתחSoul

New member
אני מכבדת את התסכול שלך

ואני קרובה לדת (גם אם לא שומרת מצוות שבת), עם זאת אני מאמינה שהם פועלים מתוך שיקולים נסיבתיים כמו זמנים פנויים של המקום והן את העניין שאנשים עובדים ביום א' ולרוב גם יום ו', הקהל הדתי די מקופח - אבל יש עוד הופעות שלא בשישי... מקווה שיהיו יותר ויתאפשר לך להגיע. גם אם תפספס את העשור הזה. קורה שמחמיצים הופעות, לא נורא.

ספידי123

New member
תודה על ההבנה

אני מבין את כול השיקולים של הלהקה/הפקה ולא מתלונן רק מביעה את התסכול שלי אחרי 8 שנים ו 75 הופעות... מקווה שיהיה איזה הופעה לא בשישי שאני יכול להגיע החמצתי המון הופעות שהיו בשישי והחזקתי את עצמי... אבל עשור לפחד מוות יהרוס אותי

מפתחSoul

New member
לא לההרס!

הלהקה לא שמחה כשמעריצים נפגעים משיקוליהם הטכניים. אין מנוס אלא להסתכל על חצי הכוס המלאה ולהגיע לאלו שמתקיימות לא בשישי. מאמינה שיהיו "מזכרות" מהמופע ולך תדע, אולי לא יקרה שם שומדבר חריג... אל תתבאס בטרם עת. באופן כללי אני מבינה ושמחה שאתה מביע אותו. זה בסדר. מותר. זה בא ממקום אמיתי ורצון כנה.

ספידי123

New member
תודה

מתי יהיה הופעה חשמלית בתל אביב לא בשישי... נמשיך לאהוב את מה שאנכנו אוהבים היהודים...

Edenlempert1

New member
מבין אבל....

בכל זאת, אין מה לעשות, הופעות בשישי הרבה יותר נוחות לכולם, וכמובן שיש את השיקולים של המקום ושל הלהקה עצמה. חוץ מזה שלא חסר הופעות שלא בשישי, ואני לא בא להאשים או לשפוט, אבל כמו שזכור לי לרובם לא הגעת, אז מצד אחד אפשר להתלונן על הופעות בשישי, מצד שני אפשר פשוט להגיע להופעות שהן לא בשישי, תחשוב על זה....

ספידי123

New member
את כול זה אני מבין...

את הלהקה אני לא מאשים בשום דבר אני רק מוצי את התסכול שלי אני לא יריב אם אף אחד מהלהקה על זה שהם מופעים בשישי(היה להם מספיק רבים על זה אם אבי סטרול) לגבי מספר ההופעות שענים בשישי ואני לא מגיעה אקוסטית שהיה בסתיו לא מגיע לאקוסטיות בגלל שנגמר לי החשק מהם ולא אפרט כן אם אתה שואל לגבי הופעות שהם במוצ"ש(הביט)קמת קשה להגיע מהבית לחיפה בלי רכב במוצ"ש והיו יותר הופעות שישנתי עצל משפחה שלי בשביל להגיע במוצ"ש אני לא מתלונן אני פשוט מתוסכל ומתר לי להיות מתוסכל אני יודעה שיהיו עוד הופעות אבל לא אחת כמו העשור לפחד מוות
את התסכול שלי אני ישאיר אתי במיטה בוכה עד שיגמר לי הדמעות ויהיה לי חשק להופעה...

Under the GUN

New member
באתי לכתוב משהו

ואז פשוט הבנתי שאין לי מילים לתאר את ההתרגשות...

DJ RT

New member
הופעת חימום!!!!

מעולה מצויין יושב לי בוללללללללללללללללללללללל הולך להיות מפגר!#@ יום אחרי זה הפילוסופיה של איימי בסאבליים ת"א בשעה 22:00!!! תבואו בהמונים!@# איזה התרגשותתתתתת אין לי מילים.

למעלה