עשור לפחד מוות, 20 ליהודים.. סבבה..

MamoOoshA

New member
עשור לפחד מוות, 20 ליהודים.. סבבה..

לכל זה יש עוד זמן, מה עם חוויות מאתמול בינתיים?! אני עדיין מנסה לעכל את כל מה שקרה שם. מפתיע אותי לגלות, בכל פעם מחדש, איך כשמשהו עובר עליך - כל השירים נשמעים אחרת לגמרי. הפלייליסט היה לי מושלם, בעיקר כשארבעה מהשירים שהיו הם שירים שממש רציתי שיהיו
כאבתי, צחקתי, השתטיתי, נזלתי, נקרעתי, חייתי. חזרתי למקורות? עדיין לא יכולה לומר בוודאות, אבל מה שבטוח - הם עשו לי טוווווווווווווווווב על הלב. תודה לכם

Edenlempert1

New member
פלייליסט לפי הסדר

סמי דונט לייק לא קל כשלא בוכה (היה רשום ככה אני) עכשיו את הזמן שלך חופשי כאילו מלחמה שקטה גנבה תעזור לי FACELESS אינטרמת מחפש תשובה יובגטו ניו יורק עוד ארון הדרן: ג'קי

היה הניחוש הראשון שלי,לא פספוס מטורף

גם בעברית,גם באנגלית,השיר הזה פשוט לא עושה לי את זה...

...מהפעמים האלה

שכל המילים נגמרות ואתה נשאר עם רגעים. רגעים בראש, רגעים בלב... רגעים והבעות-פנים. ההופעה הייתה כל כך טובה, שאם היא הייתה ארוכה יותר- היא הייתה נכנסת לבין הטובות בהן הייתי. כל צליל נחרט בעורי ללא חרטה. לפעמים זה כאב, אבל רוב הזמן זה עשה כל כך טוב. לזכור ולדעת שאין סיכוי לשכוח- גם כשהכל כבר שונה והריהוט אחר לחלוטין, גם כשהוחלפו המרצפות ונצבעו הקירות בצבעים שלא היו כאן קודם, זה הבית. ואת הבית תמיד זוכרים. גם על החוף הכי יפה של דרום-הודו וגם עם הירוק של הצפון, גם על ההר הכי גבוה בנפאל וגם בטיסה לויהטנאם. גם באיזה פאב שכוח-אל בלאוס עם המונסונים בחוץ, גם בדרך לקמבודיה וגם על כדור-פורח במיאנמר. בכל מקום זוכרים. ובסוף, אין לי שום ספק שגם חוזרים. תודה על ההופעה הזאת ועל הזכות הנצחית. Always it's weird to say goodbye..

למעלה