עשור לרצח רבין

עשור לרצח רבין../images/Emo16.gif

קשה לי לראות אנשים שמצדיקים את הרצח ואת הרוצח, אחד בכיתה שלי כזה...זה מעצבן אותי...

גוטשה

New member
אהה..

יום זיכרון מציינים בתאריך עברי (י"ב בחשוון), הרי אנחנו חיים במשינת ישראל. אני מסכימה, זה כל כך מגוחך. ראית את האתר של יגאל עמיר? אוי ואבוי לי, איזה גועל נפש.

../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

>.< גמני שונאת אנשים שמצדיקים את זה, אבל למזלי אין כאלה כמעט בכלל בבי"ס. אבל, עדיין יש..

ס ט י י ק

New member
למרות שזה לא היום../images/Emo16.gif

בנאדם כ"כ חשוב שהלך בגלל בנאדם כ"כ טיפש החיים לא הוגנים.

Forever NemeSh

New member
../images/Emo16.gif

התאריך הזה.. 4 בנובמבר 95. העצרת לשלום בכיכר. היריות. הכל עדיין מהדהד לי באזניים. כאילו היה אתמול. אבל היה לפני 10 שנים. והמדינה שלנו לא מתקדמת לשומקום.. רק מדרדרת.. מה יהיה איתנו
ואיך אנשים חושבים על לשכוח אותו, את המנהיג המדהים הזה. יצחק רבין ז"ל.

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

בטוח שאם רבין היה בחיים לא היה צריך לפנות ולא כלום היה שלום עכשיוו!!

../images/Emo121.gifלא מצדיק שום רצח

וממש לא מצדיק את מי שרצח. אבל אף פעם לא אהבתי את רבין

bookaka

New member
../images/Emo16.gif

אצלנו למזלי אין כמעט אנשים שמצדיקים את הרצח [נו מה בצפר קיבוצניקי שמאלני..] והאתר על יגאל עמיר מזעזע.. והמחשבה הזו שמישהי אמרה לי שהיא חושבת שפרס שלח מישהו שיהרוג את רבין נראת לי מגוחחת.. ועצוב שהיא חושבת ככה. אבל אי אפשר לשלוט על המחשבות של אחרים..

Philipil

New member
../images/Emo16.gif לזכר הגיבור והפושע

חשוב לזכור את רבין את הרמטכ"ל של מלחמת ששת הימים את הראש ממשלה שהיו לו הביצים לשלוח את מבצע אנטבה את הבן אדם ששירת רבות ותרם למדינתינו כמו שחשוב לזכור את פיקודו על כוח הפשע בפרשת אלטלנה ואת טעותו הנורא בחתימת מסמך (מלחמת) אוסלו רצח הוא אינו פיתרון! הוא היה אדם שהיה צריך לרדת מעמדת השלטון מידית לפני שהיה מטיל על כולנו אסון. אך רצח הוא לא הכלי לכך, יש המון צורות אחרות להדיח שליטים הרסניים שאינם כוללים אלימות אלה הדרכים הנכונות. יום הזיכרון לרבין מסמל בשבילי המון דברים יום שבו נמנע אסון גדול, יום שבו התרחש פשע גדול ומתועב, יום שבו רצח הפך לנשק פוליטי בידי השמאל ועוד משמעויות רבות אחרות. יהי זיכרו ברוך לטוב ולרע

למעלה