עשו לי הפתעה! סיפור סופ"ש:

עשו לי הפתעה! סיפור סופ"ש:

יום שישי אחה"צ, אני מתכוננת לנקיון השבועי. טלפון: חברה טובה מהדום הרחוק נמצאת באיזור ובפיה הצעה- יש לה כרטיסים למיומנה
, והיא רוצה שנלך, והיא תשאר עם גלי. התייעצות קלה: לא בא בחשבון
גם יקר, וגם לא משאירים את גלי לכל כך הרבה זמן. החלטה: אמא והחברה ילכו להופעה, אבא ישאר עם גלי. הפתעה
בעיה: לאמא ולחברה אין רשיון נהיגה. ההופעה ביפו. איך נוסעים
איך חוזרים
הפתרון: אבא וגלי יסיעו, ויחזירו, ובינתיים יבלו בשניים בעיר הגדולה. סיכום- היה מ ד ה י ם
לא נהניתי ככה הרבה זמן. וגם גיליתי שלא נורא לי להיות כמה שעות בלעדיה. בעיקר כשאני יודעת כמה היא ואבא נהנים בשניים. סופדבר: כשהם הגיעו לבית-מיומנה לאסוף אותנו, והיא ראתה אותי מחלון הרכב, היא חייכה חיוך ענק והושיטה שתי ידיים, ואז נפל האסימון האחרון. אני אמא. זאת הבת שלי. היא אוהבת אותי, ואני אותה. כל כך כל כך. ולקינוח: שני סמבוסק תפוחי-אדמה של אבולעפיה. יאמממיייייייייי.

דיאנה1

New member
איזה יופי! כל הכבוד לחברה ולאבא

וכמובן לגלי שהתנהגה למופת. לפעמים צריך להתרחק טיפ טיפה כדי להבין פתאום כמה אוהבים! ובתאבון כמובן על הקינוח.

למה בורות?!

מיומנה הם קבוצה של שדונים מוכשרים, שהעלו מופע קצבי מטריף. הנה האתר שלהם. שימי
למוזיקה. הם מתופפים על כל דבר, כולל על עצמם. ואם את מכירה את "סטומפ" הניו-יורקים, הבנתי שזה באותו סגנון.

mom&shaked

New member
איזה כייף שנהנת, מגיע לך ../images/Emo45.gif

הם ממש גדולים, מומלץ בחום
צריך מידי פעם לקחת "חופש" מהילדים ולעשות משהו מיוחד, לא?

רותי ע

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif לאבא ../images/Emo45.gif ולגלי

על רוח ההתנדבות. מגיע לאמא

or3

New member
אויש כמה שמתאים לי,,,חבל"ז

כ"כ הרבה זמן לא יצאתי ככה לבלות לבדי!!! כ"כ הכבוד לבעל ולילדה שהעיזו להיות בלעדיך

רותי ע

New member
סוף סוף לבד מזכיר לי מה קרה לי

כשסוף סוף יצאתי לפני כמה ימים לבלות לבד. הילד במיטה. הבעל מול הטלביזיה. ואני יוצאת לערב בנות. איזה כיף. ואז, חצי שעה אחרי, טלפון - הילד בוכה שכואבת לו הבטן. איפה האקמולי? - רוצה שאחזור הביתה? - לא צריך, אני מסתדר. טלפון הביתה אחרי רבע שעה. הילד בוכה ברקע. אני על קוצים. אחרי חצי שעה אני מחליטה-טלפון נוסף ואם הוא בוכה אני זזה הביתה. מתקשרת ויש שקט ברקע. הילד רגוע אחרי אקמולי. אני נשארת ומבלה בנעימים. למחרת הילד קם פנתר. כאילו לא קרה כלום..

or3

New member
חחחחחח הצחקת אותי עכשיו

לי זה פשוט טראומה לצאת מהבית!!! הילדה שלי מתה על האף שלי ז"א שהיא חייבת לישון והיד שלה מונחת על אפי,,(- באופן קבוע כשאני יוצאת מהבית היא לא ישנה בזמן,,,אין סיכוי שבעלי יצליח להרדים אותה כל חמש דקות טלפון מבעלי והחמוד הזה משמיע לי אותה ברקע שהמצפון שלי יעבוד שעות נוספות,,, והוא כמובן עובד שעות על גבי שעות
זה מזכיר לי סיפור,,, כשהילדה שלי היתה בת כמה חודשים החלטנו אני ובעלי סוף סוף לצאת לסרט הינו גרים אצל חמותי היא שמרה עליה,, בהפסקה התקשרתי לשאול מה המצב?! חמותי אמרה הילדה לא מפסיקה לבכות באותה תקופה הנקתי אותה והשארתי חלב בבית חשבתי שאולי היא לא מסתדרת עם הבקבוק אז מה עשיתי? השארתי את בעלי בקולנוע וחזרתי הביתה,,, כשהגעתי הביתה,,,,,,,,,,,,,,,,,,שקט דממה הילדה ישנה כאילו כלום לא קרה,,,
לא חסרים סיפורים כנ"ל

כל הכבוד על היוזמה ../images/Emo70.gif

נהדר שיש חברות שכאלה וכמובן יש בעל מפרגן הופעה נהדרת - אנחנו ראינו אותה כשהייתי בהריון ונהנינו מכל רגע.

קניות

ביום שישי בבוקר אבא ותומר הולכים לקניות, תומר (בן 8 חודשים) יושב לבד בעגלה, והם מעבירים ככה כמה שעות, ובינתיים אמא קצת מנקה את הבית. השניים האלה מבלים נהדר ביחד, מה גם שכשחזרתי לעבודה, בעלי לא עבד באותה תקופה, אז עד שהתחיל המעון, תומר נשאר עם אבא כשהלכתי לעבודה במשך חודש. אז הם מסתדרים מצוין ביחד. אבל לצאת לבילוי עוד לא יצאנו מאז שתומר נולד, לא בגלל שהוא לא יכול להסתדר בלעדינו, אנחנו לא יכולים להסתדר בלעדיו... אולי באמת הגיע הזמן לעשות את זה. ובקשר למיומנה - למי מכם שיש ילדים קצת יותר גדולים (4 ומעלה) מומלץ מאוד לקחת אותם למיומנה לילדים.

תגידי טלי גלי רוצה ..צ´יפססססססס?

אז היינו בהופעה וזו כמעט אורגזמה {מקווה שהמילה מתאימה לפורומ ובמידה ולא בכל זאת זו. הייתה כמעט......} ואני בהשראת המיומנה ניגשת אל גלי ושואלת אותה "רוצה צ´יפס"? והקטנה המקסימה הזו פרצה בצחוק מתגלגלללללללללללללללללללללללל ועמ הצחוק הזה של גלי חזרתי הביתה עמ טעמ של עוד והמונ נשיקות לכמ אוהבת אני

חחחחח, שלום לך אורחת!

תשלחי לי מייל בבקשה! אין לי את המייל שלך, ואני רוצה לשלוח לך כמה דברים. ולכל המתעניינות- הילי לרגע היא היא המופלאה שעשתה לי שישבת שמח ומשמח!

למעלה