עשו לי טובה, דברו איתי בשקלים או $$

yagluli

New member
עשו לי טובה, דברו איתי בשקלים או $$

אני בערך הגירסא המודרנית לאיוב, לפני 4 חודשים נפגעתי פגיעות גב בתאונת דרכים והכאבים רק מחמירים, אני עכשיו חי על מכחשי כאבים וסובל מאוד, הבעיה היותר רצינית שלי היא שלפני חודשיים חטפתי מכה בראש ומאז יש לי בעיות בזכרון לטווח קצר (אני מסתובב עם מחברת ועט כל היום כדי לא לשכוח דברים) ונדפק לי משום מה השדה ראיה , מה שמפריע לי לנהוג ואני שוקל לבטל לעצמי את הרישיון נהיגה. בנוסף יש לי בעיות ריכוז פה ושם ואני לא יכול לסבול שקט או רעש,, אני חי רוב הזמן עם מוזיקה רועשת מאוד, מה שלא היה אופייני לי לפני כן.. ראוי לציין שאת כל הפציעות הנ"ל זכיתי לקבל בעודי בצבא והיותי חייל היה גורם ישיר לכל הפציעות. בנוסף אחרי הפציעה הקצינה שלי מנעה ממני טיפול רפואי, בניגוד לפקודות מטכל, האם יש דרך אזרחית או פלילית לתבוע אותה? או שיש לה את הגנת הכורח ? או משהו כזה.. אני תיכננתי לסיים את הצבא להתחיל ללמוד רפואה ולעסוק ברפואה כירורגית , הבנתי שזה שיקול שמשפיע על ה"מחיר" של כל אחוז נכות שאני אוציא.. אם יש מישהו שמבין פה בזה אני אשמח שישלח תגובה =] בתודה מראש , נ.ב יש לי עורכי דין שמטפלים בזה, אני לא באתי לבקש יעוץ או משהו בסגנון

אובדן כושר השתכרות עתידי

שלום רב, היות וציינת כי אינך מעוניין ביעוץ, אשיב לך רק על מה ששאלת: כן - זה שתכננת לסיים את הצבא וללמוד רפואה זהו שיקול, השאלה היא משהו משקלו, כיצד ניתן להוכיח אותו ו/או את רצינות המהלך. זו כבר סוגיית הוכחה שעורכי הדין שמטפלים בתביעה צריכים לעסוק בה. בברכה,

למעלה