עשו לי טובה,

עשו לי טובה,

הקלידו בשורת החיפוש של גוגל:
how similar

ודווחו מה 5 ההשלמות הראשונות של המשפט שגוגל נותן לכם.

אממ... הזוגיות שלי תלויה בזה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
הוא לא הציע לי שום השלמות (למרות שבעיקרון הוא כן מציע)

אני מניח שזה קשור להיסטוריית החיפושים שלך.
אצלי לא היה שום דבר שקשור לזה.

בבקשה:

How similar are Portuguese and Spanish?
How similar is Dutch to German?
How similar are Portuguese, Spanish and Italian?
How similar are Spanish and Romanian?
How similar are Italian and Romanian?

howbouthat

New member
והנה אצלי

how similar web works
how similar are hebrew and arabic
how similir is norweigian to swedish
how similar are kanji and hanzi
how similar is turkish to arabic

גילוי נאות : אין לי מושג מהן השפות בשורה 4 ומעולם לא חיפשתי חיפושים על השפות האלה אבל... אני כן מדי פעם בגוגל טרנסלייט בשביל לתרגם לגרמנית... שלא הופיעה כלל בהשלמה האוטומטית.

תודה רבה!

אותה שאלה גם לך - אלה כל האפשרויות שקיבלת? יכול להיות שהייתי צריכה לבקש יותר מ-5. יש אפשרויות אחרות שלא כוללות שפות?

howbouthat

New member
בבקשה

אוקיי, אז הנה ההסבר:

אתמול הבכורה שלי (כיתה ח') עשתה שיעורים בביואינפורמטיקה, וצפתה בסרטון שעסק בגנים, והזכיר פעמיים בננות בהקשר של גנטיקה, ביניהן בסוף הסרטון כשדיברו על כמה כרומוזומים יש לכל מיני יצורים, כולל בננה (11 זוגות אם תהיתם). ואז אמרו כמה בני אדם דומים לכל מיני יצורים (קופים מסוימים, וכו'), אבל לא אמרו כמה הם דומים לבננות.
אז הבת שלי תהתה כמה בני אדם דומים לבננות, והתחילה לגגל "how similar" במטרה לכתוב "how similar are humans to bananas", אבל גוגל השלים לה את המשפט (תוצאה שלישית-רביעית או משהו בסגנון). אז רצינו לברר אם זה קשור למה שהיא צפתה בו או משהו בסגנון. גם אצלנו (אצלי ואצל בעלי) בסלולריים זו יצאה תוצאה גבוהה, אבל קשה לדעת אם אין קשר כלשהו בין הסלולריים שלנו מבחינת גוגל.
גם בחיפוש לא-אישי בגוגל יצאה התוצאה של human dna מול בננות (שהיא טיפה שונה), אבל מי יודע אם זה ב-א-מ-ת לא אישי...
לכן שאלתי פה.
תודה למשתתפים ולמשתתפות! עזרתם לנו מאוד!

אצלי יצא במקום השישי

how similar is human dna to a banana.
והקשר היחיד שלי לשאלה הוא שקראתי את השרשור הזה.

למעלה