לימבו תינוקות
New member
עשייה למען חתולי רחוב זה דבר מסוכן
פעם הלכתי לחפש חתולה שנעלמה, הייתי על האופניים והעיניים היו בשיחים ולא איפה שצריך.נתקלתי באבן ענקית ונפלתי.
תוצאה, מכות יבשות ופאדיחה.
עוד מסע חיפושים אחר גור באיזו גינה.
שוב העיניים בשיחים ואני לא קולט מה הולך סביבי.
הלכתי כזה כפוף כשחיפשתי אותו וכשהזדקפתי דפקתי את הראש בזווית של ארון חשמל שהיה מעליי ולא ראיתי.
תוצאה: חתך בראש.
אני שוב על האופניים רוכב עם יד אחת על הכידון ויד שניה שמחזיקה צלחת עם שימורים שבתוכם תרופות לגורים.
אני רוכב ככה ביד אחת, יורד בירידה תלולה, לא מספיק לבלום ונכנס עם הראש בפח אשפה גדול.התרסקות רצינית, מקבל מכה ממש חזקה בראש וכל השימורים מרוחים עליי.
תוצאה, מכות יבשות והלכתי עם פנים סגולות לאיזה שבוע.
אתמול, אני מאכיל חתולים, פותח להם קופסאת שימורים, הלשונית של הקופסא נשלפת לי על היד ומקבל חתך עמוק.
יד ישר מתחילה לדמם וזה לא נפסק כל הדרך שרכבתי הביתה.
תוצאה, הדבקה של החתך בקופת חולים ויד מנוטרלת לכמה ימים.
פעם הלכתי לחפש חתולה שנעלמה, הייתי על האופניים והעיניים היו בשיחים ולא איפה שצריך.נתקלתי באבן ענקית ונפלתי.
תוצאה, מכות יבשות ופאדיחה.
עוד מסע חיפושים אחר גור באיזו גינה.
שוב העיניים בשיחים ואני לא קולט מה הולך סביבי.
הלכתי כזה כפוף כשחיפשתי אותו וכשהזדקפתי דפקתי את הראש בזווית של ארון חשמל שהיה מעליי ולא ראיתי.
תוצאה: חתך בראש.
אני שוב על האופניים רוכב עם יד אחת על הכידון ויד שניה שמחזיקה צלחת עם שימורים שבתוכם תרופות לגורים.
אני רוכב ככה ביד אחת, יורד בירידה תלולה, לא מספיק לבלום ונכנס עם הראש בפח אשפה גדול.התרסקות רצינית, מקבל מכה ממש חזקה בראש וכל השימורים מרוחים עליי.
תוצאה, מכות יבשות והלכתי עם פנים סגולות לאיזה שבוע.
אתמול, אני מאכיל חתולים, פותח להם קופסאת שימורים, הלשונית של הקופסא נשלפת לי על היד ומקבל חתך עמוק.
יד ישר מתחילה לדמם וזה לא נפסק כל הדרך שרכבתי הביתה.
תוצאה, הדבקה של החתך בקופת חולים ויד מנוטרלת לכמה ימים.