עשינו כבר פעם אבל מזמן

Just Adi

New member
עשינו כבר פעם אבל מזמן ../images/Emo80.gif

ההופעה המושלמת (כמובן שתהיה הופעה של מוניקה) שכל אחד יכתוב: - מיקום ההופעה - כמות הקהל (אינטימית או גדולה?) - ישיבה או עמידה? - איזה שירים מוניקה ישירו? איזה יהיו בהדרן? (ולא לכתוב שישירו את כל השירים שלהם, עשו לי טובה תצמצו) - אמנים אורחים? איזה כמה ולמה? ואיזה שירים? שפכו!

או קיי.., אתחיל ../images/Emo168.gif

מיקום ההופעה.., אממממ.... נראה לי שהייתי רוצה את הבארבי או את הפורום בב"ש... כמו קהל.., לא יודע.., כמות שתיתן הופעה טובה... שירים שישירו : על הריצפה, אחר כך, מסך זהב (בביצוע הופעה), כביש מהיר, מילי, פרפר, 180, הר של בייגלך, שנים חסומות, שומר האריות, לא רוצה לדעת, דם, מספיק בן אדם, sum of something , הסיפור המתוק.... ועוד אם שחכי משהו טוב... אמנים אורחים - שלום חנוך...(שזה יהיה מנוגד, במקום שמוניקה יהיו של שלום חנוך, אז הוא יהיה שלהם... והייתי רוצה שיעשה איתם ביחד את הביצוע המשותף שלהם ל"מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר", משיח, ככה וככה, אהבת נעוריי, כי האדם עץ השדה....

Just Adi

New member
אז אצלי... ../images/Emo80.gif

- מיקום ההופעה : האנגר 11 - כמות הקהל : שיהיה מפוצץ, אבל איכשהו שאני אהיה בשורה הראשונה / שנייה, אראה מצויין ושלא ידחפו אותי (הי, מותר לפנטז) - ישיבה או עמידה : דההה עמידה (רק שיהיה בקבוק מים צמוד) - להקת חימום (שכחתי לכתוב בהודעה הראשית, אבל תכתבו גם): שייגעצ :) מיי לאב, או בוטן מתוק בקרקס - איזה שירים מוניקה ישירו (לא לפי הסדר): פרפר מכה אפורה לא מתבייש באהבה שלי לא רוצה לדעת 180 רקויאם לבלונדינית פצעים ונשיקות בעיר הזאת אחר כך דם הר של בייגלך מלכת היופי עוד פעם כל החברה שחר יבצע : עירומים, דבורה, ורד ממני יהלי יבצע : לא יכול בלי זה, סוס הדרן: לא רוצה לדעת סן חוזה על הריצפה גשם חזק - אמנים אורחים : שלומי שבן - "שרמוטה פוריטנית" אביב גפן "יום עוברררר" ולא חושבת כרגע על עוד :) יום טוב לכולכם

JaWbreaker15

New member
אממ

מיקום: בקיסריה או משהו כזה, מקום גדול. כמות הקהל: גדולה. הרבה, הרבה אנשים. אבל שאני אהיה מקדימה. ישיבה או עמידה? בטח שבעמידה. גם בשירים כמו אני יודע. השירים: סאן חוזה,180,פצעים ונשיקות, הר של בייגלעך, פרפר, רקוויאם לבלונדינית, איש קש, מילי, מסך זהב, כביש מהיר, גשם חזק, מלכת היופי, יחסים פתוחים, שנים חסומות, הקונפורמיסט, בעיר הזאת, מספיק בנאדם, למה את הולכת לבד, שומר אריות,לא רוצה לדעת, לא מתבייש באהבה שלי. אין לי כוח לחשוב על סדר השירים.. מה שבטוח, בהדרן: אני יודע, מכה אפורה [אבל לא על הרצפה!], דם, כל החבר'ה, גבוה, והסיום הגדול [;P]: הפוך בשמש. אוי, כמעט שכחתי, אין לי מושג איפה, אבל איפושהו גם את לא יכול בלי זה וסוס. אורחים? כל האמנים שאני אוהבת, אין לי כוח לפרט ;P יעל

ShadowiT

New member
שלי... ../images/Emo13.gif

מיקןם: לא ממש משנה.. אבל לא מקום ענק. אני אוהבת שהבמות קטנות והם לא מרוחקים אחד מהשני
כמות קהל: הופעה אינטימית לאיזה 30 איש (למשל רק לפורום
) אבל לא ביצוע אקוסטי או משהו... פשוט לא הרבה אנשים
עמידה
שירים: פרפר רקוואים לבלונדינית אחר כך אני יודע פצעים ונשיקות סאן חוזה כל החברה מילי הפוך בששמש מלכת היופי בעיר הזאת שומר אריות לא מתבייש באהבה שלי דם מתחפר באלנבי טרף קל הסיפור המתוק איש קש - בגסרה הראשונה שירים של שחר: רק בן 20 דבורה שקוע בעצמי ורד ממני שיכור דור שני
אומנים אורחים: אממ היהודים ומוניקה שרים את עוד ארון אחד... זה סתם מעניין אותי איך זה יצא.
להקה פותחת: בוטן מתוק בקרקס

אובלינה

New member
אצלי ../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif

בחיפה
וקרוב לבית שלי
ובחופש
ושירשו לי ללכת
ושירשו לי לקפוץ ליד הבמה
ואם זה ככה אז כל השאר כבר לא משנה..
מסכנה שכמוני, מה אני כותבת.

DrKasperrrr

New member
k... ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

מיקום ההופעה..מקום פתוח עם הרבה דשא. כמות הקהל..2..אני והיא. ישיבה או עמידה? מה שיהיה יותר נוח. שירים:....לא לפי הסדר איש קש הסיפור המתוק הפוך בשמש הר של סופגניות.(בייגלך.). הרעב יחסים פתוחים. כביש מהיר לא מתבייש באהבה שלי לא רוצה לדעת למה את הולכת לבד מילי מתחפר באלנבי עוד פעם רקוויאם לבלונדינית פרפר אני יודע בעיר הזאת סאן חוזה שיארחו את אינפקציה/חמי רודנר ומבחר השירים שלהם.

DrKasperrrr

New member
אה ושיארחו את יוני בלוך.

לשיר נפוליאון,לוט,מכיר אותו (למי שמכיר). יוני בלוך טוב מאוד אגבבבבב.

Holy Cow4

New member
ממממממקייי

אז ככה: מיקום הופעה: שיהיה במקום קרוב אליי, חיפה משהו, או אפילו עוד בקרייתי הקטנה - אמפי מוצקין. כמות הקהל: לא הופעה אינטימית או גדולה. אני רוצה שיהיה בינוני כמו שהיה במוצקין. חוויתי הופעה אינטימית וזה היה טוב אבל הם לא השתגעו על הבמה. ובהופעה גדולה יש דחיפות, חום אימים ושאר ירקות וחיות. בעמידה!!!!!!! *קשה, קשה להחליט אבל* השירים בהופעה (לא לפי הסדר): מכה אפורה סאן חוזה (להזיז את הראש מצד לצד בפזמון) עוד פעם (חובהההה!) כל החבר'לך 180 פצעים ונשיקות פרפר איש קש מילי הפוך בשמש מסך זהב גשם חזק מלכת היופי שנים חסומות הקונפורמיסט בעיר הזאת מספיק בנאדם טרף קל (מווואאאאהההה) מתחפר באלנבי הרעב למה את הולכת לבד שירים להדרן (ייתכן לפי הסדר): הסיפור המתוק חיות מחמד סוויט סיקסטין הר של ליטל בייגלך לא רוצה לדעת יחסים פתוחים רקוויאם לבלונדינית על הרצפה (אפשר גם להפוך את זה לשני הדרנים
) אורחים: מאור כהן - שיבצעו את הדואט שלו ושל יהלי (ברח לי השם... הופ הופ, הנה הוא מקפץ שם בדרך החוצה *נא לא להתייחס, ולמי שתוהה - כן אני מטפלת בזה, כדורים, טיפולים והכל...) ואולי שיבצעו גם איזה שיר של הזבובים. וזהו אני חושבת
... Smell you later!

למעלה