עשינו עסק

moked1111

New member
עשינו עסק ../images/Emo4.gif

אני אתן לכם קישור לאתר עם תווים, אין לי מושג מהמנגינות ששם, ואתם תעזרו לי להבין איך סוף סוף אפשר ללוות באקורדים. אז הנה: http://www.8notes.com/school/scores_fsm.asp?instid=31 יש באמצע המסך לינק של קובץ PDF. שם נמצאת רשימת השירים. עכשיו ככה. לקחו לי מספר חודשים להבין (לבד) שעליי להחזיק את האקורדים גם ביד ימין בשביל לשבור את האקורד. אנא חדשו לי דרכים פשוטות לנגן. תודה. ודרך אגב, אולי אשמע חוצפנית אבל, צאו כבר מהפוזה של אלופים ונסו להבין את השאלות הפשוטות של המתחילים ועזרו להם. זה שאתם יודעים לנגן לא חדש. אופס, עייפות של יום ארוך, עמכם הסליחה.

Noopy

New member
נצל"ש../images/Emo3.gif

הצביעו בהמונכם בסקר של הפורום!!!

מה זה?????

תקלטי חמודה, אנחנו עוזרים לאנשים בחינם, אנחנו לא מבקשים תמורה על שום דבר וגם ה"שוחד" המזויף שלך ממש לא מזיז לנו! אף אחד פה לא משוויץ ומתגאה יותר מדי בזה שהוא אלוף (ולמרות שאנחנו כן), ואם את צריכה עזרה אז יש דרף לפנות פה לאנשים... וכן, את נשמעת חוצפנית מאוד! אז אם יש לך בעיה, משהו לא מתאים לך, את מוזמנת ללכת מהפורום, יותר נכון לעוף תוך 10 שניות... ולנו יש בעיה (לפחות לי) עם הטון דיבור שלך, אז תתחילי להירגע.....

zoophisto

New member
תראה..

גם לי יש קצת בעיה כי בוא נגיד אני שואל שאלה וכו' ופתאום עונים עם מושגים כמו טרצה גדולה מודוסים וכל מיני דברים כאלה וזה לא דבר שכל אחד יודע אז אם יהיה לפעמים הסברים במונחים טיפה יותר קלים או הסבר לאותם מונחים קשים אז אולי יהיה יותר קל למי שרוצה ללמוד יותר ושיענו לו לשאלות

תשובה

בשביל זה אתם צריכים ללמוד תאוריה... זה לא אנחנו אשמים. למשל טרציה זה מרחק של 3 מדרגות, איך תבין את זה אם אתה לא יודע לספור עד שלוש (סתם דוגמא)?

zoophisto

New member
לספור עד שלוש אני יודע

בקטע של המדרגות אני לא יודע למה אתה מתכוון

אז....

אתה צריך ללמוד ששלוש מדרגות זה לבן ועוד לבן ועוד לבן, ויותר חשוב אתה צריך ללמוד תאוריה, אנחנו לא יכולים ללמד אותך, רק לעזור- אנחנו לא מורים

netvition

New member
לאו דווקא...

שלוש מדרגות יכולות להיות שחור ועוד שחור ועוד שחור... הכוונה היא לשני טונים!!

LoStGiRl

New member
למה?

להפך! כולם חופשיים פה לשאול שאלות, ואפשר לעזור, גם בפחות מושגים. בכול מקרה, היית צריכה לבקש בדRך יותר יפה.

moked1111

New member
Sorry

תסכול של הרגע... צודק, אף אחד פה לא חייב דבר לאיש. הקטע הוא שכפי שאני מסבירה לאחרים מה שהסקתי, כך ציםיתי ללמוד פה. לדוגמה, גיליתי ש-"שיטת התוכי" עובדת רק כאשר אני מתרגלת ממש ממש לאט את המנגינה מקובץ המידי. עד כה, הייתי משננת בקצב רגיל ומשתגעת מפקשושים. במקרה עברתי על מלודיה בקצב איטי ותוך חצי שעה כבר ניגנתי חלק גדול כראוי. מבין? אלו טיפים קטנים שמועילים בצורה מדהימה. חדל פטפטת. יש למישהו מידע לגבי ספר ללימוד ליווי בפסנתר? לא תווים או בסיסי במיוחד, אלא RIFFS ותבניות מוסיקליות?

כרמלית21

New member
שלום,

גם אני חדשה פה, אין לי מושג על ספרים כאלו, אבל לא הבנתי את השאלה שלך מלמעלה... מה זאת אומרת "להחזיק את האקורדים ביד ימין ע"מ לשבור את האקורד?"

TheNightcrawler

New member
אביב יקר

אתה יכול לנסות להיות קצת יותר סבלני כלפי אנשים שלא מבינים זה ממש לא אשמתם שהם שואלים שאלות שהתשובות שלהן נראות לך מובנות מאליו. ולזרוק לאנשים 'לכו ללמוד תאוריה' זה יפה וטוב,אבל אתה גם יכול לנסות להסביר להם בנחת שאתה לא מורה לתאוריה ואין ביכולתך לעזור להם ,ולא להפנות אליהם כל מיני עצות בנימה לא ידידותית. יומטוב

למעלה