עשיתי את זה:p

מאורי6

New member
עשיתי את זה:p

מה שכל יוצר חייב לעשות לפחות פעם אחת בחיים שלו- לכתוב שיר במתנה לאמא! יצא ממש מקסים... אני חייבת למצוא מלחין וכמה שיותר מהר אבל אני שמחה כבר מעכשיו כי המילים מדהימות (מפרגנת לעצמי) והאמא עוד יותר והיא תהיה מאושרת וזה כל כך מגיע לה אחרי כל מה שהיא נתנה לי ועוד נותנת. מקסימה:) מאחלת לכולכם אמא כמו אמא שלי...

מרי לי

New member
אני מאחלת את זה לכולם

אמא שלי היא מוזיקאית ביקורתית בטירוף אני לא מראה לה שירים שאני כובתבת בחיים, ובכלל לא מראה לה עבודות שלי כי היא שלילית. כל אחד והמזל שלו, ואני מאוד שמחה שיש לך את ההזדמנו להראות אמא שלך כמה את אוהבת אותה
(פעם כתבתי לה משהו, אבל נראה לי שהיא הדחיקה את זה, זה היה ממש מזמן...)

מאורי6

New member
אווו אז פה המזל שלי

לאמא שלי אין אוזן מוסיקלית במיוחד (תנסי בכלל לא) והיא לא ביקורתית.... לפעמים הייתי רוצה שהיא תהיה יותר ביקורתית כי אני מעדיפה לשמוע ביקורת מאמא שלי מאשר מאנשים שלא אכפת להם ממני בכלל והם מבקרים רק כדי לרטון על משהו-זה או אני או ההתחממות הגלובלית.

מרי לי

New member
אז תאלצי להסתמך על האוזן שלך ../images/Emo13.gif

ומה שמלמדים אותי, זה שאם כשעשית את זה זה ריגש אותך, זה ירגש עוד אנשים

itoosh2

New member
דווקא אני אוהב ביקורות מאנשים...

אמיתיים... וביחוד לא מההורים שלי שגם אם הם לא יאהבו משהו אז הם יגידו שזה טוב... מה שכן טוב בהורים שלי, וביחוד באבא שלי, זה שיש להם אוזן שאוהבת דברים שכולם אוהבים (יותר מהדור הישן) וכשמשהו באמת יפה בכל מצב אז הם יודעים להגיד את זה... ולכן כשהם במקרה שומעים משהו שעשיתי ואומרים בלי לשאול אותם "וואו, זה ממש יפה" אני יודע שיצא לי משהו מוצלח...

למעלה