"בוא" עלק .. ../images/Emo13.gif עכשיו לרעיון הכללי
הדבר הראשון שקופץ מול העיינים היא העבודה שאנחנו משחקים פה עם שלושה חלוצים. כן כן שלושה ... ופה זה לא נגמר - מאחורה קשר התקפי ומאחוריו קשר. עד כה זה באמת נראה מוזר ... זה עוד יותר מוזר בעובדה שמאחורי הקשר יש קשר דפנסיבי ומאחוריו צפויים מגינים, ההפתעה כביכול היא העובדה שמדובר בסך הכל בשני מגנים בלבד ... לא הזכרתי את הקשרים הדפנסיבים בצדדים מבפני שהם המשתנים שלכם (כן כן כמו במתמטיקה.. מצטער לעשות לכם את זה לקראת החזרה ללימודים..
) ועכשיו לנקודות החשובות. אם הייתי שואל אותכם מה החלק הכי חשוב בשיטה הזאת כולכם הייתם פוצחים בצעקות עידוד אופייניות לאהודי כדורגל - ההתקפה !!! לכאורה זה נראה ככה... החלק הכי עשיר בשיטה הזאת ...אבל זה לא .. שני הבלמים הם החלק
הכי חשוב בטקטקיה הזאת בלעדייהם אתם תגמרו משחקים רבי שערים אבל מלאי אכזבה.... סדרו לעצמכם את המגנים הכי איכותיים שיש .... *המלצה : איברהים סעיד, ליליאן טוראם וואלטר סמואל. אחריהם בחשיבות - הקשר ההגנתי חשוב מאוד שהוא יהיה הגנתי באמת ... שבעצם יהווה את ההמשך להגנה שמלמעלה ניראת רעועה ... שימו לב למאפיינים ההגנתיים שלו שיהיו גבוהים במיוחד. *המלצה: טומאסי (פיוזר כמחליף מצויין!), מנדייטה ודוידס ... הגענו לחלק ההתקפי - כדאי מאוד שהקשרים שלכם יהיו מהסגנון המחונן והמוכשר מאלה שטכניקה שלהם, הכשרון ויצרתיות גבוהים מאוד וכמובן כושר הבקעה בשיטה כזאת אף פעם לא מזיק *המלצה : טוטי, איימאר, רונלדיניו (אם תצליחו לשים עלייו יד... ואחרונים חביבים בחשיבותם.. החלוצים ושלא תבינו לא נכון הם חשובים מאוד, מאוד מאוד מאוד, מאוד מאוד מאוד מאוד (ניצנץ ....... סתם בדיחה למי שהבין..) אבל הכי פחות מסובך איתם .. הם חייבים פשוט ליהיות תותחים ... זה הכל זה התפקיד שלהם . כשאני בתחילת העונה קיבלתי את :בטיסטוטה, דלויקיו ומונטלה רקדתי מאושר... אלה שלושה חבר´ה שיוצרים מציאות מפחידה לשערים ! פשוט מכונת שערים ... והנה העובדות - בטיסטוטה 16 גולים, דלויקיו גמר את העונה עם 23 שערים (3 בעונה הקודמת....) ומונטלה בראש עם 53 שערים (13 בעונה הקודמת .....) או בקיצור - !!!!!! .... השיטה הזאת בעצם הופכת אותכם לאיימת ההגנות בכל העולם ! רצוי לשים את מונטלה במרכז כסקורר מרכזי - כל לזהות אותו בכל קבוצה . המלצה :* קליוורט, ואן ניסטלרוי, ג´יבריל סיסה פשוט מדהים כגיבוי שיתפוס מקום בהרכב בהמשך הדרך ... ציגאלקו גם כשרון מבטיח ... זהו חלק א. של השיטה בקרוב ההמשך ... שאלות עד כה יתקבלו בברכה. וכן אני יודע שחסרים שלושה שחקני הרכב ... אני אדבר עלייהם בהמשך ... תבלו !