עשיתי את זה !!!

באם

New member
עשיתי את זה !!!

לקחתי את האליפות בשיא המתח ! איזה יופי !!! רומא אלופת איטליה בעוד מילאן בהפרש נקודה מאחוריה ! כמו כן רומא לקחה את הגביע האיטלקי בעוד מותחן מרתק עם מילאן ( מי עם לא היא... ) ! גביע אירופה לאלופות- כן כן .. רומא ! על מנצ´טסר יונייטד אחד אפס קטן של ג´יבריל סיסה איש המשחק. כמו שהפתחתי אני הולך לפרט את כל השיטה שלי שבעצם הביאה את האליפות - הכל כולל הכל !!! בקרוב ...
נ.ב. תודה ענקית לכל מי שעזר תמך והגיב בדרך להשפלת יובה ולקחית כל תואר רציני בדרך !

באם

New member
"בוא" עלק .. ../images/Emo13.gif עכשיו לרעיון הכללי

הדבר הראשון שקופץ מול העיינים היא העבודה שאנחנו משחקים פה עם שלושה חלוצים. כן כן שלושה ... ופה זה לא נגמר - מאחורה קשר התקפי ומאחוריו קשר. עד כה זה באמת נראה מוזר ... זה עוד יותר מוזר בעובדה שמאחורי הקשר יש קשר דפנסיבי ומאחוריו צפויים מגינים, ההפתעה כביכול היא העובדה שמדובר בסך הכל בשני מגנים בלבד ... לא הזכרתי את הקשרים הדפנסיבים בצדדים מבפני שהם המשתנים שלכם (כן כן כמו במתמטיקה.. מצטער לעשות לכם את זה לקראת החזרה ללימודים..
) ועכשיו לנקודות החשובות. אם הייתי שואל אותכם מה החלק הכי חשוב בשיטה הזאת כולכם הייתם פוצחים בצעקות עידוד אופייניות לאהודי כדורגל - ההתקפה !!! לכאורה זה נראה ככה... החלק הכי עשיר בשיטה הזאת ...אבל זה לא .. שני הבלמים הם החלק הכי חשוב בטקטקיה הזאת בלעדייהם אתם תגמרו משחקים רבי שערים אבל מלאי אכזבה.... סדרו לעצמכם את המגנים הכי איכותיים שיש .... *המלצה : איברהים סעיד, ליליאן טוראם וואלטר סמואל. אחריהם בחשיבות - הקשר ההגנתי חשוב מאוד שהוא יהיה הגנתי באמת ... שבעצם יהווה את ההמשך להגנה שמלמעלה ניראת רעועה ... שימו לב למאפיינים ההגנתיים שלו שיהיו גבוהים במיוחד. *המלצה: טומאסי (פיוזר כמחליף מצויין!), מנדייטה ודוידס ... הגענו לחלק ההתקפי - כדאי מאוד שהקשרים שלכם יהיו מהסגנון המחונן והמוכשר מאלה שטכניקה שלהם, הכשרון ויצרתיות גבוהים מאוד וכמובן כושר הבקעה בשיטה כזאת אף פעם לא מזיק *המלצה : טוטי, איימאר, רונלדיניו (אם תצליחו לשים עלייו יד... ואחרונים חביבים בחשיבותם.. החלוצים ושלא תבינו לא נכון הם חשובים מאוד, מאוד מאוד מאוד, מאוד מאוד מאוד מאוד (ניצנץ ....... סתם בדיחה למי שהבין..) אבל הכי פחות מסובך איתם .. הם חייבים פשוט ליהיות תותחים ... זה הכל זה התפקיד שלהם . כשאני בתחילת העונה קיבלתי את :בטיסטוטה, דלויקיו ומונטלה רקדתי מאושר... אלה שלושה חבר´ה שיוצרים מציאות מפחידה לשערים ! פשוט מכונת שערים ... והנה העובדות - בטיסטוטה 16 גולים, דלויקיו גמר את העונה עם 23 שערים (3 בעונה הקודמת....) ומונטלה בראש עם 53 שערים (13 בעונה הקודמת .....) או בקיצור - !!!!!! .... השיטה הזאת בעצם הופכת אותכם לאיימת ההגנות בכל העולם ! רצוי לשים את מונטלה במרכז כסקורר מרכזי - כל לזהות אותו בכל קבוצה . המלצה :* קליוורט, ואן ניסטלרוי, ג´יבריל סיסה פשוט מדהים כגיבוי שיתפוס מקום בהרכב בהמשך הדרך ... ציגאלקו גם כשרון מבטיח ... זהו חלק א. של השיטה בקרוב ההמשך ... שאלות עד כה יתקבלו בברכה. וכן אני יודע שחסרים שלושה שחקני הרכב ... אני אדבר עלייהם בהמשך ... תבלו !

Nomero Uno

New member
באם- אל תיעלב אבל זה לא השיטה

שהביאה לך אליפות עם כל הכבוד לאליפות ולגביע זה לא חוכמה לעשות את זה עם רומא או בעצם עם כל קבוצה גדולה רוב השיטות היו מצליחות שם הטקטיקה נעשית יותר חשובה בקבוצות יותר קטנות כשאתה חייב להוציא את המקסימום משהחקנים שלך וגם אז לא בטוח שתצליח

באם

New member
אני לא חושב...

חבר שלי שיחק עם יובה - קבוצה שמיועדת לאליפות ולקח מקום שביעי עם שיטה שעובדת. אין מה להגיד רומא קבוצה גדולה ומצויינת אבל למתחילים השיטה הזאת עם קבוצות גדולות עובדת נפלא !

באם

New member
וזאת כן השיטה ...

90 שערים לא באו לי באף קבוצת פאר אחרת .... מונטלה עם 53 שערים !? !? לאחר שבעונה הקודמת עם שיטה הרבה פחות התקפית הוא הבקיע רק 13 ... זאת התקדמות של יותר מ 300 אחוז !

Nomero Uno

New member
אני לא רוצה להיכנס לויכוח

אבל תסכים איתי שהרבה יותר קל להצליח בקבוצה כמו רומא מאשר בפרוג´יה למשל ואם חבר שלך נכשל ביובה אז תסלח לי אז הוא לא מאמן כזה טוב מונטלה הבקיע 53 שערים פשוט כי הוא שחקן גדול ולא בגלל שיטה מסוימת אצלי ואן-ניסטלרוי פעם הבקיע 77 שערים בעונה אבל זה לא הופך את השיטה ששיחקתי איתה לכזאת גדולה פשוט שיחקו מאחוריו טוטי ,וורון ,בקהאם וכו´ אם אתה טוען שהשיטה שלך היא כזאת טובה תיקח קבוצה קטנה או בינונית ותצליח איתה

באם

New member
זה הענין ...

השהיטה שלי מתאימה לחבר´ה מתחילים ולחבר´ה שמשחקים עם קבוצות גדולות. ותשמע זה שחבר שלי מאמן לא משהו זה ידוע .. (
) אבל השיטה הזאת לפי דעתי עושה את כל ההבדל אני לא חושב אפילו לשבררי של שניה לשנות אותה במהותה ... בכל מקרה אני חייב לציין שהשיטה לא מתיימרת ליהיות שיטה שלא מפסידים בה או השיטה הטובה ביותר בעולם ולמעשה רק נתתי דוגמא איך לקחת שיטה איוכתית ולהבין אותה מבחינת המרכיבים שלה ... זה הכל . נצלו אותה ...

באם

New member
אוקיי השלושה הנותרים ...

קודם השוער - עצה שלי ... אם אין לכם שוער איכות גם ככה (מולינה, בופון וכו´) קנו שוער שמשחק בנבחרת ... ככה הוא יתפוס בטחון מנסיון עם רומא שמחזיקה שוער לא רע בכלל בן 18 שחוטף פיק ברכיים במעמדים הגדולים באמת (ואתם תגיעו...) אני אישית קניתי את מננינגר (השחקן האוסטרי הכי אהוב עליי אישית ... הכי אהוב עליי בכלל...
) שתיפקד מצויין (עקב המעמד הוא שדורג ליהיות שוער נבחרת...) הוא צעיר ואצלי הוא פשוט כיכב. משום מה מבחינת ממוצע הוא נחשב לשוער הטוב בליגה אבל פרוצי ופליוקה קטפו ת´תארים ... בכל מקרה שוער חשוב מאוד לשיטה כמו זאת לכן אל תתפשרו בעניין (מנהלי ברצלונה למינהם...) ועכשיו למשתנים - מדובר פה בחוליית הקישור שלכם בעצם שעושה עבודה חשובה . שנייהם יכולים לתפקד או כקשרים מרכזים או כויינגרים התקפיים או כווינגרים הגנתיים אצלי הצבתי את קאפו וקאנדלה ( מעולים!) וכמובן החצים קצת כלפי מעלה... הרבה הרמות פנימה ולכן תקפידו על חלוצים עם נגיחה וקפיצה איכותיים ... כמובן שאם אין לכם DML\R איכותיים אבל יש לכן A\ML\R איכותיים אז או שתתחילו לחפש DNL\R-ים או שתבנו טוב טוב על ההגנה ... אממממ... זהו לפי דעתי ראוי לציין שמדובר בשיטה איכותית לקבוצות גדולות ומנהלים מתחילים ... שינויים בעמדת הקשר רצויים בהתאם למשחק ... אהה וכן תשחקו התקפי בלבד (אני פחדתי להתעסק עם זה אבל לפי דעתי כדאי שלפעמים במשחקים חשובים תתחילו הגנתי קצת...) אחרי הכל אתם מכונת שערים (אני גמרתי ת´עונה עם 90+ שערים וספגתי הכי מעט בליגה אחרי לאציו ( נסטה וסתאם...עם כל הכבוד..
) כמו כן מסירות על מיקסד תטקלו חזק ללא חשש ותדאגו לפיי מקרים במקום ... זהו לפי דעתי אשמח לקבל כל שאלה ! נ.ב. לא התייחסתי לאסיסטים שנשפכו כמיים ... אגב ריקלמה לא סתם משחק היום בבארסה.. שווה בדיקה !

ls5m56ai

New member
איזה טיפש...

מול טקטיקה כזאת, אני שם לך 5 קשרים בינוניים למדיי ואין לך משחק ומזה השטויות האלה מאמן טוב? זה סתם משחק דפוק נראה לך שאם סר אלכס פרגוסון ישחק בזה הוא יעשה יותר טוב? המשחק לא משקף כלום ובחיים אבל בחיים לא הגיוני 77 שערים בעונה גם 53 לא תתבגרו

אני גם משחק עם רומא

אבל אצלי כבר קאפו ובאטי פרשו באטי נשאר אצלי עוזר מאמן. ואני משחק עם מערך של: 4-1-3-2 בכללי אני עם 4 אליפיות 3 גביעים 3 גביעים בין-יבשתיים 3 סופר קאפ 2 אליפויות ארופה ועוד הרבה הרבה. השנה אני די גרוע אז אולי אני אשתמש במערך שלך

באם

New member
תבדוק אותה !

לפי דעתי אני זכאי להחליף את השיטה ש"לא מאכזבת" ... אני מודה יש הרבה הסתייגויות ואני לא מבטיח כלום אבל זאת שיטה שאני מאוהב בה ! אז אני אשמח לקבל תמיכה בעניין..

קיר קמט

New member
גנב שיטות.

אני גנבתי את זה מחבר שלי בשביל שגם אתה תגנוב את זה ? גנבים חמסים פושעים. הטקטיקה הזו , אגב , עובדת כמעט בכל קבוצה , רק שיש בעיה עם קבוצות שיש להם דפנסיבים בינוניים ובלמים בינוניים.

שח_מט

New member
איטליה

כששיחקתי עם אינטר היו לי שתי עונות מעניינות, באחת גמרתי שלישי, שתי נקודות מראשון ונקודה משני כאשר שלושתנו ניצחנו במחזור האחרון. עונה או שתיים אח"כ זכיתי באליפות על חודשה של נקודה, אני עשיתי תיקו במחזור האחרון, יובנטוס במקום שני הפסידו...

manco

New member
אני לקחתי אליפות...

עם Northampton אחרי שהעליתי אותם לפרמייר-ליג מ-Div2... במחזור האחרון יונייטד הובילו עלי בנקודה - הם עשו תיקו עם לידס, ואני נצחתי את טוטנהאם וזכיתי! מוהאהאהאהאהאה :)

ls5m56ai

New member
מה שלעולם לא יקרה במציאות

אתה לא מנג´ר גדול המשחק די מטופש הוא נותן יתרון ברור לקבוצה אותה אתה מאמן עוד הוכחה לדביליות של המשחק

pj ladd

New member
בדיוק

תעוף מהפורום רואים שאתה לא משחק בסי אם וסתם באת להסתלבט אז שלום לך לפורום מאגניבים

למעלה