עשיתי את זה...

maya..

New member
עשיתי את זה...

בסופו של דבר, עשיתי את זה... עם גבר אחר... והיה פשוט מ-ט-ר-י-ף!!! לא האמנתי שכך ארגיש אי פעם, שגבר יכול לגרום דברים כאלה לאשה... ובעיקר, לא האמנתי שלא ארגיש שום רגשי אשם, ייסורי מצפון או חרטה.. איך ניתן להסביר דבר כזה???

מטריקס

New member
הסבר

זה פשוט מאד. את לא אוהבת/מכבדת את בעלך/חברך כלל. החלק של המצפון הוא די ברור. אני עשיתי זאת פעם אחת בלבד ולאחר מכן הרגשתי רגשות אשם ונקיפות מצפון כלפי בת זוגתי.זו היתה הפעם היחידה שעשיתיזאת. תחשבי: במידה והוא היה בוגד בך היית נפגעת? כועסת? או שזה לא היה מפריע לך.במידה והתשובה היא האחרונה,חבל על הזמן שלך ושלו. אם בחרת בשתי התשובות האחרות אזי למה את רוצה לפגוע בו? אם יש לך בעיות תדברי איתו. כבר הגעתי ליעוץ... זו דעתי האישית.חוץ מזה למה שלא תלמדי אותו מה שלמדת בחוץ?

runa5

New member
תפרט

אני מנסה להבין אותך,,,, אך ללא הצלחה לצערי, תשתף אותנו בפרטים נוספים ביי זהבה

מורן@

New member
את לא אוהבת את בן זוגך.....

זה ההסבר וזאת המציאות העצובה שבה את חיה ועכשיו..........קחי מדליה!!!

Shula

New member
הפעם הראשונה

הפעם הראשונה היא גם הכי קשה ... אך השמרי לא להיסחף !

אמיר..

New member
מגעיל

עשית מעשה מכוער ונבזי. יכולת להתגרש מבן זוגך. בגידה (מכל סוג) היא שיא השפלות האנושית.

סקסופון

New member
איזה כיף לך...

אם עשית את מה שרצית, אם שקלת את המחירים, ואם זה עשה לך טוב...אז למה שתחושי רגשי אשם או חרטה? אם עשית את זה מתוך בחירה חופשית, ושיקול דעת; ואם זה מספק אותך ומכניס תוכן חדש ומרתק לחייך; לכי על זה, ותהני מכל רגע. ...ושלא תתני שכל המקטרגים כאן יוליכו אותך שולל. יש סיכוי סביר שהם עושים זאת מתוך קנאה. קנאה על כך שלך היה אומץ הלב לעשות את מה שהם באמת היו רוצים ואינם מסוגלים.

מאיה חמדתי

אני מעריצה אותך!! מאיפה לקחת את הכוחות???!! כאחת שנלחמת בזה - אני כל כך מבינה אותך...... ושמחה בשבילך. שחווית משהו שהוא כל כך שונה אחר.. שימשיכו להיות לך ימים קסומים ונפלאים. מגיע לנו.

mami4

New member
עשיתי את זה

אני לא מבין מה השמחה ,אם היית אשתי הייתי קורע אותך ומחזיר אותך בו ביום לאמא שלך ,אני לא רוצה לקרוא בשמות אבל תתבישי לך או לפחות אל תשויצי במעשי הזנות שלך .

גל ים

New member
יש פורום וידויים למצבך

מאיה שם אפשר לשחרר את הלב ועצם העובדה שאת כותבת על זה אומר לי שהמצפון אכן מציק לך וממני אישית......... רוצה להיות הבא בתור(מס`` 2 ?.....או?..)

הקצין

New member
למאיה

לא היה לך ניסיון קודם ? ובמידה והיה לא ידעת הנאה ? ואת נשואה ??? ומעבר לזה תהני... ( ושימותו הקנאים ) קצין וג`נטלמן

למעלה