עשיתי את זה!

עשיתי את זה!

קניתי את הH10 החדש שלי!! שיו הוא כזה כוסון נראה לי אני הולך לאנוס אותו כשיזדמן לי.... הקיצר, הוא יפה... הוא קטן... איכות השמיעה מעולה... הוא מגניב.... יש בוא מלא מקום.... מה צריך יותר מזה? הלכתי לישון איתו פעם אחת כשהסאנוג היה על 15 בערך... התעוררתי אחרי 9 שעות והוא המשיך לנגן..... חזקק :) התמיכה בעברית פשוט מדליקה אותי.... :) הורדתי את בילבולון ואני פשוט לוחת על כפתור והשם של הקובץ מתהפך... ככה שתוך דקה אני הופך את כל השירים להפוך. עוד דקה מעביר למכשיר, ועוד דקה מחזיר לרגיל את העברית :) עלה לי 1580 בערך בבאג... וקניתי גם את העריסה.. שזה מגניב אבל תכלס מיותר... עלה 200.. רציתי לשאול אם יש לזה שלט עם תצוגה? רציתי לשאול לגבי העדכונים.... מה זה מעדכן? רציתי לשאול לגבי ה30 אקולייזרים. אני לא מי יודע מה מרגיש הבדל בינהם :( אמור ליהיות הבדל רציני? (ברור שיש הבדלים, אבל קלים)... תודה

bitonano

New member
תתחדשי!+תשובות

קודם כל ברוך הבא למשפחת iRiver ובכלל משפחת ה-H10 שמתפתחת לאט לאט בארץ! גם אני קניתי בבאג... עכשיו לשאלות שלך: 1. יש שלט, אבל ללא תצוגת LCD. 2. זה גורם למכשיר לעבוד יותר טוב, מומלץ לעדכן. או דרך אייריבר+ או בדרך ידנית להוריד דרך האתר של אייריבר. 3. הכי טוב זה ה-SRS WOW שבהגדרות שלו תעשי ככה: הכל על 0. ה-tru bass על 8. הKHZ על 40. ותשימי באקולייזר על ה-SRS WOW ותראי איזה יופי. עכשיו לשאלות שלי: מאיפה קנית את העריסה?!?!?!

weird dust

New member
יש עריסות בבאג

זה עולה 200 שקל. זה נחמד אבל גם לי ניראה מיותר למרות שהוא טוב יותר. המטרה של העריסה היא לשמור על החיבורים טוב יותר ואני מנייח שהיא עושה את זה.

שאלה: מה זה הליין אין הזה?

מה הוא עושה ולמה הוא משמש? שאלה נוספת. נראה לי קשורה. קיבלתי כבל שיש לו בשני הצדדיםפין זכר.. זה קשור לליין אין הזה או שזה משו אחר? מה זה?

weird dust

New member
זן, זה קשור ללין אין או ללין אווט

ליין אין זה אפשרוט הקלטה ממחכשיר חיצוני וכ'ו.

yuDa398

New member
יש לי שאלה

העברית באה ככה עם המכשיר שקנית בבאג?? היא כבר צרובה עליו או שאני צריך לצרוב בעצמי??

yuDa398

New member
אה, יש לי עוד שאלה

עם איזה אוזניות ה- H10 מגיע? (אני יודע שזה של איזה חברה שעובדת עם איריבר או משהו כזה...)

DrLecter

New member
sennheiser mx-400 חברה גרמנית

שעובדת בשיתוף עם אייריבר

Aviad1987

New member
תתחדש../images/Emo70.gif

אני גם בעתיד מתכוון להשקיע קצת באייריבר שלי עם עריסה, שלט וכד'. אבל בינתיים נחכה שחשבון הבנק יחזור לעצמו
ויש הבדל ביניהם, האקולייזרים האלה הם בין הסיבות שבחרתי דווקא במכשיר הזה. במיוחד הSRS WOW שזה באמת WOW. לחשוב שהמכשיר הקטן הזה מגיע לדברים כאלה...

weird dust

New member
זהו, הבעיה שיש שגיאת כתיב

בין אם היא מכוונת או לא, היא עדיין ניראת כאילו גבר כותב

לשאלתך..

אני גבר... המשתמש שייך לאחותי :) בכל אופן...שאלות: 1. יש אפשרות לשנות את סדר השירים אחרי שכבר העברתי או שאני צריך למחוק ולהעביר מחדש? 2. על הקופסא רשום שצריך לעדכן רק על ידי פניה לתמיכה ... הבעיה היא שכשארק חיברתי את המכשיר לראשונה, כנראה ה iriver plus היה על auto sync או משו כזה, ואז הוא העביר לי אוטומטית כמה שירים ובנוסף גם עדכן אוטומטית, למרות שאמרתי לו לא... מה עושים? אני יכול להתקשר אליהם ולשחק אותה לא מעודכן ומה שהם יגידו לי לעשות אני לא יעשה... ואז זה ירשם אצלהם כאילו עדכנתי איתם? :) חחח מעבר לזה, למה הם עושים את זה? 3.משום מה אני שומע הכי טוב עם הרקולייזר NORMAL... מה כולם מתלהבים מה SRS WOW... מה זה? מה מיוחד בו? 4.העברתי כמה תמונות, אבל חלקן לא עובדות.. למרות שווידאתי שזה על JPG. מה הבעיה? (הוא מציג לי שהפורמט לא נתמך..) 5.גיליתי שהוא לא מסוגל להציג קבצי טקסט בעברית....! זה רק לי? 6. גיליתי באג... כשאני קורא קובץ טקסט ארוך.. אז אם אני עובר כמה עמודים אז אני לא יכול לחזור אחורה... (כמובן שאפשר על ידי בחירת העמוד אבל לא ידנית) זה רק אצלי? 7.שאלה אחרונה כרגע.... מה זה ה Quick list. איך משתמשים בו? למה הוא משמש? תודה ומצטער על ההפצצה

Aviad1987

New member
אוקיי

1. אני לא גיליתי אפשרות לשנות את סדר השירים אלא על ידי רשימות השמעה או קוויק ליסט (ראה 7 LOL). 2. לי זה גם עדכן אוטומטי ואפילו לא טרחתי לקרא שצריך רק באמצעות התמיכה או משהו כזה. 3. כל אחד ואיך שהוא אוהב לשמוע. אתה יכול לשחק עם האקולייזרים ולראות.. 4. כל התמונות שהעברתי עד עכשיו עובדות כמו שצריך. 5. קובץ טקסט? לא יודע, לא השתמשתי בפיצ'ר הזה. 6. כנ"ל. 7. קוויק ליסט זאת רשימה שאתה יותר בעצמך דרך הנגן. כשאתה על שיר ואתה רוצה להוסיף אותו לקוויק ליסט תלחץ (במצב של רשימה, לא כשאתה במסך של הנגן) על הכפתור הימני (העיגול) לחיצה ארוכה וזה ירשום לך שהוסיפו את השיר לרשימה.

תודה על התגובה המהירה..עוד שאלות

אם כבר זה מיני שרשור של שאלות, אז אני מעברי שאלה ששאלתי במקום אחר בדיון.. מה זה הליין אין שיש בעריסה? מה הוא עושה ולמה הוא משמש? שאלה נוספת. נראה לי קשורה. קיבלתי כבל שיש לו בשני הצדדיםפין זכר.. זה קשור לליין אין הזה או שזה משו אחר? מה זה?

bitonano

New member
תשובות

דבר ראשון תעדכני הכל זה מוריד את רוב הבאגים! ללין אין אמרו לך שזה הקלטה ממכשיר חיצוני...

למעלה