עשיתי את זה...

ללי26

New member
עשיתי את זה...

עזבתי את העבודה שלי. עשיתי את זה אחרי הרבה התלבטויות,היסוסים וכאב ראש. באומץ רב- ניגשתי ואמרתי לבוסים שלי שאני עוזבת וזה לא מתאים. אני גאה בעצמי ומפוחדת בו זמנית. מקווה שעכשיו ,אחרי שהלכתי אחרי הלב שלי, יפתחו בפניי דלתות נוספות לדברים טובים יותר.

לעבודה

ראשית ולפני הכל בשעה טובה. ללכת בעקבות הלב זהו מעשה מחזק שמחלחל עמוק פנימה ויכול להוביל למקומות משמעותיים. אבל צריך להמשיך. דלתות נפתחות כאשר אנו מוכנים ומחוייבים. נסי לבדוק עם איזה תובנות לגבי עצמך את יוצאת. מה למדת על הכוחות והיכולות של עצמך - כתבי זאת. בדקי איזה חולשות וקשיים של עצמך מקום העבודה הזה הראה לך. ומכאן חשבי מה את רוצה להתקדם. בקיצור לעבודה. בנוסף לכך נסי להגדיר מה את רוצה להשיג עכשיו. לפניך מאמר שיוכל להאיר את דרכך מכאן. בהצלחה אמיר דרור הדרך לתעסוקה חדשה עוברת אצל עצמך

היי ללי,

כל הכבוד! נראה לי שזה היה הצעד הנכון... את בטח מרגישה הקלה עצומה עכשיו אולי תנוחי כמה ימים, תנקי את הראש, תעשי דברים שאת אוהבת... אולי תפנקי את עצמך באיזה טיפול מפנק בספא... ו...תתחילי לחפש מקום חדש... אני בטוחה שהאנרגיות יהיו טובות יותר וגם תראי זאת בפועל דרך אגב, באיזה תחום את מחפשת עבודה (אף פעם אי אפשר לדעת איפה תמצאי אותה) המון בהצלחה!

or253

New member
ישר כוח

כל הכבוד. גם אני עשיתי אותו הדבר לפני שנתיים, היה קשה לעבור את המשוכה אבל הלכתי בעקבות הלב. אומרים שכשקופצים מהצוק, הכנפיים כבר צומחות לבד. זה ממש נכון! בהצלחה.

למעלה