עשיתי באמסטרדם חיים משוגעים

עשיתי באמסטרדם חיים משוגעים../images/Emo13.gif

יצאנו רקדנו טיילנו שתינו עישנו
היה ממש כיף הרגשתי סוף סוף שאני חיה הכרתי שם מישהו שגרם לי לשכוח את המניאק היינו דבוקים אחד לשניה 5 ימים - 24 שעות , ינו יחד, היינו כל היום ביחד. היה מדהים. ואז , הייתי צריכה לחזור
וגם הוא
הוא מסן פרנסיסקו
חזרתי לארץ ולקחו לי יומיים כדי לחטוף את הדיכי של החזרה לארץ. אני מרגישה שאני מפספסת את החיים אני בחיים לא אפגוש מישהו כמוני, היה לנו חיבור מדהים דיברנו על הכל היה לנו אותו ראש צחקנו מאותם דברים הוא גרם לי להרגיש כל כך טוב לגביי עצמי הוא פשוט אהב כל דבר בי והרגשתי הכי נוח איתו שבעולם - יכלתי להיות מי שאני באמת מה שלא קורה הרבה , אפילו לא עם החברות שלי. ועכשיו מדכא לי לחשוב שאצטרך למצוא שוב מישהו במסעות החיפושים באתרי הכרויות , כבר אין לי כוח לזה אבל אין לי דרך אחרת להכיר ואין לי כוח לחזור לקטע של העבודה , אין לי מושג במה אני רוצה לעבוד אין לי כוח לחיים האלה אני מרגישה שאני מפסידה כל כך הרבה. אני אפעם לא ממש נהנית איתו באמת באמת נהנתי
מיכל , בדיכאון של אחריי חו"ל

ועוד משהו

נמאס לי מהבנים הישראלים האלה שמתנהגים כאילו הם מתת האל לנשים וכאילו הם עושים לי טובה שהם יוצאים/מדברים איתי ושאני צריכה לנשק להם את הרגליים ולהודות לאלוהים שהם מתייחסים אליי איחס איחס איחס

ברוך שובך יקירתי

אם יש משהו שאני באמת מתגעגעת אליו עכשיו זה איזה עישון טוב...

spooni

New member
לא תשארו בקשר ?

תשמעי ...אני מהפנטזיונריות שחושבות שהכל אפשרי והכל עניין של רצון. אז ...היית רוצה לממש קשר איתו ? למה לא לנסות ? כמובן שאפשר גם להרפות ולהמשיך הלאה ולא לפנטז אבל ... את יודעת ...אני אוהבת את החיים המשוגעים והמפתיעים. וכן ...הגברים הישראלים ...לא כולם ..חציים ...לא משהו.

כן, החלפנו מיילים

וכבר כתבנו קצת ... יש לי חברה שטסה לניו יורק בספטמבר חשבתי להצטרף אליה ואז גם להתנחל אצלו אבל אני רוצהלראות מה הוא אומר על זה וגם אני לא בטוחה שאןכל להוציא ויזה תוך חודש ולא בטוחה שבכלל ייתנו לי כי אין לי עבודה. אני גם לא יודעת אם היה יכול להיות לנו קשר כזה טוב אם היינו נפגשים בנסיבות אחרות , אני לא בטוחה שזה היה עומד במבחן המציאות , לא יודעת , אולי זה היה כזהיפה בגלל שהיינו בחופשה

spooni

New member
ספטמבר זה ממש קרוב ...

אני מקווה שהמיילים יהפכו לשיחות טלפון מצידו כי זה אומר שהוא מתגעגע והוא רוצה אותך יותר ממיילים. אבל אם זה לא יקרה אז אל תגררי לסחבת של רגשות וציפיות, תנסי לברר בעדינות אם יש כוונות להשקיע בקשר או שהוא חושב שזה בלתי אפשרי. כי חבל שתתמכרי ותצפי ותתאכזבי , ועכשיו זה טרי , אפשר להימנע מטעויות. אני יודעת שזה נשמע מוקדם לשער השערות ולבדוק דברים , אבל קשר מרחוק דורש את זה , מניסיון
וחבל על כל רגע שאת נקשרת אליו יותר ויותר אם אין לו מוכנות לגביך. בהצלחה...תעדכני..

Betterfly

New member
רומן של קיץ... ושל חופשה..

מרענן ומשאיר טעם טוב... לא הייתי הולכת רחוק מזה, חבל להרוס את החוויות הטובות. אם החיפוש מתסכל שימי אותו בצד לכמה זמן- את יודעת שדברים מגיעים כשאנחנו הכי פחות מצפים להם. ברוכה השבה! אל תדאגי, יומיים בעברית וחומוס יחזירו אותך לכדור הארץ כפי שאת מכירה אותו + מלחמה אחת.

למעלה