עשיתי בדיקה בייתית ואני לא יודעת אם

טאיה1

New member
עשיתי בדיקה בייתית ואני לא יודעת אם

אני רואה את הפס הנוסף או לא. כמובן שיכול להיות שאני הוזה, מרוב שאני משתוקקת, אבל אני אשמח אם מישהי תגיד לי אם פס חלש חלש, שכמעט לא ניתן לראות (באמת קשה מאד לראות אותו) אומר משהו או שככה זה בבדיקה הבייתית. כמה נתונים חשובים: הבדיקה מסוג קליר בלו ואני צריכה לקבל עוד יומיים.

פּוֹנְג

New member
בדרך כלל פס חלש הוא פס

אבל השאלה היא אם באמת יש פס או שזה הדימיון שלך
אם יש לך מצלמה דיגיטלית, למה שלא תצלמי את הבדיקה ותשלחי לכאן. נראה מה אנחנו רואות... מחזיקה לך אצבעות.

טאיה1

New member
אני פשוט משתגעת

אני כבר לא יודעת מה אני רואה ואין לי סבלנות לחכות אפילו יומיים (שלא לדבר על הידים הרועדות) תודה לך, בכל אופן. נראה כמה זמן אני אצליח להתאפק עד הבדיקה הבאה

PUGNI

New member
תעשי שוב מחר על הבוקר...

אם את בהריון מחר יהיה לך יותר HCG בגוף מאשר היום, ותעשי על הבוקר, ככה הבדיקה יותר אמינה... מחזיקה לך אצבעות!

יפעת99

New member
בדרך כלל כל פס הוא פס

אז ברכותי ותעשי גם בדיקת דם ליתר ביטחון. בהריון הקודם שנפל לי הבדיקה הראה פס חלש שהראה שזה חיובי ביותר מה שהיה בהמשך לא קשור לפסים. יפעת

Gill Gallad

New member
../images/Emo127.gifפס הוא פס הוא פס ../images/Emo127.gif

קליר בלו היא אכן בדיקה אמינה מאוד. שקיפות הפס עשויה לנבוע מן העובדה שההריון כה צעיר ולכן כמות ההורמון בשתן עדיין קטנה. מידת מהילות השתן (אם שתית לפני הבדיקה למשל) גם היא משפיעה מאוד ולכן כדאי שתבדקי שוב עם השתן הראשון של הבוקר. בהצלחה!!

lulyK

New member
פס חלשלוש הוא פס...

כל הכבוד לך על הגבורה - להבדק לפני האיחור ועוד לעת ערב... נסי שוב מחר בבוקר, אם יש שם פס, הוא יתחזק

טאיה1

New member
עדכונים

בשש וחצי בבוקר (בד"כ אני לא מתעוררת לפני עשר) עשיתי את הבדיקה השניה ועדיין הפס ממש חלשלוש. אז לא התעצלתי (וגם נותר לי מספיק זמן פנוי) והלכתי לעשות גם בדיקת דם. מה שמבאס זה שבמכבי אמרו לי שהתשובה תהיה רק מחר. כפי שאתן רואות, אני לא הטיפוס הכי סבלני בעולם ואני לא יודעת איך אני אחכה עד מחר. ודבר אחרון - תודה לכן על ההתעניינות והתמיכה. אתן מקסימות מאד.

Gill Gallad

New member
אני מקווה שזה "זה".

פס הוא פס - אבל בדיקת הדם אכן תתן תוצאה אמינה יותר. מה שחשוב - בכל מקרה נהיה פה או לשמוח בשמחתך או לעודד אם תהיה חלילה הפתעה מרה. שיהיה בהצלחה ואל תשכחי לעדכן!

טאיה1

New member
תודה על האופטימיות

אם ישאר לכן עוד כוח אלי - אני מבטיחה עדכון סופי ומוחלט עם הוודע תוצאות בדיקות הדם

טאיה1

New member
עדכון ערב: HCG 30

אני עוד לא מעכלת, וגם מודעת לכך שזה מאד נמוך, אבל אני מאד רוצה להודות לכן על התמיכה בשעות האחרונות. באמת (ולא בהגזמה) שאני לא יודעת איך הייתי עוברת אותן בלעדיכם. אתן כל כך טובות וחמות, ואני מאחלת לכן שהמשאלה שלכן תתגשם במהרה.

גורבי

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif

ובטח אמרו לך כבר, אבל מומלץ לעשות עוד בדיקה בעוד יומיים, כדי לראות שהבטא מכפילה את עצמה. קדימה אל הבטאות הארבע-ספרתיות!

למעלה