עשיתי בדיקת פאפ 4 חודשים

עשיתי בדיקת פאפ 4 חודשים

אחרי הלידה וכאב לי מאוד. הרופאה התקשתה לבצע את ההליך כי המקום היה סגור. גם לא קיימנו יחסים כי הוא לא הצליח לחדור. עכשו אני מפחדת מהאולטרא סאונד שאצטרך לעבור לפני השאיבה. מתי הכאבים אמורים לעבור?

ofirsegevp

New member
בדיקת פאפ

שלום וברכה,

קשה לדעת מתי הכאבים יעברו. חלק מהדברים הבאים יכולים לעזור:

1. נשימות על מנת להרפות את האיזור ואת הגוף כולו
2. טכניקות של דמיון מודרך - נסי לדמיין שהאיזור בריא, רפוי ומוכן לפרוצדורה. זה יכול מאוד לעזור לך

בהצלחה רבה!

פאשון

New member
מהניסיון האישי שלי...

זה לקוח זמן אחרי הלידה, במיוחד אם תפרו אותך או אם היו לך טחורים... בחודשים הראשונים התפרים אומנם נספגו אבל זה כל הזמן נפתח ודימם לי בחודשים הראשונים. גם לי עשו פאפ וזה דימם לי ממש. בכלל, יש לי צוואר אחורי (אנטומיה מוזרה שכזו) אז בכלל כל בדיקה וגינלית לא נעימה. הבנתי שזה תהליך שלוקח המוון זמן. סדר גודל של חודשים. והתייעצתי עם כמה רופאים. לי לקח חצי שנה עד שהרגשתי שהמקום החלים. מה שכן, אולטראסאונד כואב הרבה הרבה פחות כי שמים חומר סיכוך. דוקא מזה לא הייית חוששת.
מאחלת שאיבה מוצלחת ואחרונה...

ofirsegevp

New member
שלום פאשון - בקשר לאיזור הכואב

שלום פאשון
האם השתמשת במשחה או טיפול טבעי כלשהו על מנת להפחית את הכאבים ?

אודה לך אם תשתפי את גולשות הפורום שכן זו שאלה שעלתה מספר פעמים

פאשון

New member
לא עשיתי משהו שזכור לי

נתתי לזמן לעשות את שלו...יש משחות כמו דרמקומבין היה רופא שרצה לתת לי כי יש בה סטרואידים שיכולים להקל על הדלקת. לא לקחתי בסוף.
משחות טבעיות מעולם לא שמתי באיזור הזה...
זה סופר כואב ומתסכל אבל האיזור רגיש במיוחד אחרי לידה ובגלל כל ההפרשות מזדהם מהר. ההחלמה איטית אב צריך סבלנות...אין מה לעשות. אין ניסים במקרה הזה.

למעלה