עשיתי בלאגן

עשיתי בלאגן

לא רציתי לצאת לסוכה.... כולם היו שם כל המשפחה שלו.... ההוא התעצבן.... הוציא את זה על הילדה לפני כולם.... באתי בכעס ולקחתי אותה.... באו לדבר איתי - לא רוצה לשמוע.... הגחלים לוחשות.... החג הזה רק חרא....

האמת...

לא מרגישה שייכת למרות שאף אדם לא עשה לי רע... פשוט לא היה בא לי ולא יכולתי לעשות משהו שעשה לי רע, לא רציתי לצאת צבועה... הוא התעצבן עלי ובגלל זה הילדה חטפה את הכעס שלו, דבר אחד אני לא מוכנה שיפגעו באיזשהו אופן במלאכית שלי...

מיטללל

New member
מן הסתם

בנוגע לסיטאוציה שהעלת- קל להגיד מהצד אבל היה טוב אם היה אפשר מלעשות את ה"סצינה" ליד 'כולם'. כי בטח שלא את ולא הוא צריכים ש"כולם" יתערבו, יבואו לדבר איתך, יגידו את דעתם, ידברו ביניהם. יגרמו לתסיסה. יותר חבל שהילדה צריכה להיפגע מזה. נשמע כמעט כאילו היא כלי משחק ("הוציא את זה על הילדה") בת כמה היא? זו התנהגות חוזרת שלו? פעם דיברתם על זה? בכל מקרה נשמע שהבעיה יותר עמוקה מחוסר חשק לשהות בסוכה או ריב קטן ביניכם. אם בא לך תרגישי חופשי לשפוך את מה שרובץ לך על הלב, אולי זה יעזור. אם תצליחי למצוא את הכוחות נסי להתעלות מעצמך, לחזור קצת לסוכה, ולתת לילדה להינות מהחג.. זה מגיע לה :/

מיטללל

New member
אין על מה :)

ועצה אחרונה (אם בכלל יורשה לי) : זו שזו הפעם האחרונה לא מבטיח שזו תהיה הפעם האחרונה. תטפלי בזה. תשקיעו איפה שצריך. תדברו על מה שמפריע. תתחזקו. ובאמת יהיה בסדר
חג שמח!

למעלה