עשיתי דיאטה ועכשיו אני בבעיה.

noa135

New member
עשיתי דיאטה ועכשיו אני בבעיה.

קצת רקע: אני 164 ושקלתי קרוב ל90.עשיתי דיאטה (שילוב של ספירת קלוריות והלכתי לחד"כ ועשיתי פעילות אירובית מרובה), ועכשיו אני שוקלת 69. אני ממשיכה בדיאטהורוצה לרדת עוד 5 קילו (ואז זה יהיה תקין לדעתכם המשקל שלי????-חשוב לי לדעת את דעתכם). בכל מקרה הבעיה היא שהחילוןף חומרים שלי היה תקין והכל היה בסדר. בשלושה שבועות האחרונים לא הגעתי לךחדר כושר בכלל(אני עדין במערכתהצבאית-ויצאתי לאבט"ש וכל מיני סיפורים כאלו) ומה שקרה שאמנם רזיתי עוד 2 קילו בערך בזמן הזה אבל יש לי המון כאבי בטן,היציאות שלי דיי בעייתיות (שלא כמו לפני) ואני ממש ממש סובלת מבטן נפוחה וכאלו.. האם יש קשר בין זה לבין החדר?אם עכשיו תקופה לא אלך לחדר כושר,הבעיות האלו יהיו?... אני ממש בבעיה ולא יודעת מה לעשות..כואב לי אחרי כל ארוחה והיציאות לא סדירות תודה וחג שמח לכולם!!!!

noa135

New member
ועוד שאלה..

אני עושה דיאטה עדין ולפי מה שקראתי ,אם אני רק רוצה לשמור על משקל ולא לרזות עלי לאכול בערך 2300 קלוריות ליום..אבל אני לא מבינה איך זה הגיוני מפני שאם בדיאטה אני עוברת את ה1500 קלורויות אני כבר לא מרזה.

לינורר73

New member
היי

לדעתי החדר כושר גורם משפיע ביותר על מצבך, וזאת מאחר ובשעת ספורט חילוף החומר עובד הרבה יותר טוב. רציתי לברך אותך על ההישג שאצלך, והקטע זה לא לרזות אלא לשמור, כי אני מדברת מתוך ניסיון. לפני 3 שנים רזיתי 27 ק"ג, והעליתי כבר 15 ק"ג, אז באמת להיות תמיד עם יד על הדופק. שיהיה לך בהצלחה בהמשך חמודה, ושוב יישר כח ובקרוב אצלי...

בעיה

תחילה כל הכבוד על ההישג המרשים.אני חושבת שכעת כדאי שתפני לדיאטן/ית בצבא שיעשו הערכה תזונתית מתאימה ועל פי מה שאת אוכלת יתרשמו האם יש מה לשנות ומה פשר הסימפטומים ה"בטניים" שאת מתארת. אל תפסיקי בנתיים את חדר הכושר.

למעלה