עשיתי הזמנה מטרנסדיזיין!!

עשיתי הזמנה מטרנסדיזיין!!

הזמנתי היום משם 8 לקים של אסי (7 לקים + חבילה של שני לקים- אפור ו matte about you) יצא לי 53 דולר עם המשלוח.. יכולים לעשות לי בעיות במכס? כי חרגתי מה-50 דולר וקראתי כאן שזה לא מומלץ.. ותוך כמה זמן זה אמור להגיע? הלקים שהזמנתי: pop art pink lilacism ballet slippers flirt whisper pink lemonade secret affair chinchilly+matte about you אשמח לשמוע המלצות או אכזבות אם מישהי מכירה או שיש לה את אחד הצבעים האלה.. תודה!!!

Marble Arch

New member
מזל טוב!!!../images/Emo24.gif

בעקרון הם רושמים אוטומטית סכום נמוך יותר על החבילה וככה זה עובר במכס. אבל אני רוצה להגיד בהזדמנות זאת שכשאני עושה הזמנה כזאת אני תמיד לוקחת בחשבון שאם אני עוברת את ה50$ יש סיכוי שזה יתפס במכס ואין לי מה לעשות עם זה.. לקים מעולם לא נתפסו לי אבל נעליים כן והייתי צריכה לשלם סכום אסטרונומי.. על הנעליים שילמתי כי הם היו one of a kind אבל אם חבילת לקים תיתפס לי אני פשוט אשאיר אותה שם.. ככה שכל אחת שעושה הזמנה ועוברת את ה50$ צריכה לקחת בחשבון שזה יכול לקרות.. לגבי הלקים- אלה שאני מכירה הם ממש יפים..!

Marble Arch

New member
הממ

את הלילכיזם המהמם, בלט סליפרס- ורוד שקוף עדין.. גם את הצ'ינצ'ילי אני מכירה אבל בגירסה הרגילה (מדהים), את הזמנת אותו בגירסת מאט אבל אני בטוחה שהוא יפה גם כך.

לא..

לא הזמנתי אותו במאט, הזמנתי אותו בחבילה שמגיעה בזוג לקים- הוא והמאט אבאוט יו, כלומר- הטופ שהופך אותו למאט, ולא רק אותו- כל לק.. תודה!

Marble Arch

New member
את חצי צודקת ../images/Emo13.gif

את הזמנת חבילה שיש בה את המאט אבאוט יו, שאכן הופך כל לק למאט, והצ'ינצ'ילי עצמו לפי התיאור בטרנסדיזיין הוא גם מאט.. זה מה שכתוב בתיאור החבילה: 1 - Chinchilly Matte Nail Color 0.5fl oz. 1 - Matte About You 0.5 fl oz.

אה אוף חח

באסה רציתי אותו ברגיל, למרות שיש לי כבר את האפור של שיק אבל הוא על הפנים הוא דליל בטירוף ממש מיימי.. טוב תודה!!

המכס על נעליים בעיקרון הוא 12%

ועל זה יש לי 2 הערות: - מתעריפון המכס אי אפשר להבין דבר וחצי דבר עד כדי כך שצריך איש מקצוע כדי לדעת מראש איך החבילה תסווג וכמה תשלמי. האחוזים משתנים בגין כל פריט, ועל נעליים מעור ומבד, או נעליים ומגפיים - בעיקרון אחוזי המכס לא זהים
- כמובן שאם הנעליים הן OOAK הם יכולים לטעון שמדובר ביצירת אמנות או משהו בסגנון ולגבות ממך תקציב של מדינה קטנה.

Marble Arch

New member
זה היה די מזמן,

משהו כמו 4 שנים אבל הטראומה עוד חקוקה בנפשי
אני זוכרת ששילמתי מכס בסביבות ה400 ש"ח, ושהנעליים עלו פחות מהמכס... ואז החלטתי לא לקנות יותר מהאינטרנט.........

100% מס למיטב ידיעתי יש על מכוניות, לא נעליים

מזוויע! מזוויע האופן שבו הם חייבו אותך! לא פלא שהטראומה חקוקה בנפשך. כמובן שאילו היית רוצה לערער היית שוכרת עמיל מכס, הוא היה מערער עבורך, והיית מתבקשת לשלם את הוצאות האחסנה של הפריט במחסני המכס. כלומר, הערעור היה עולה לך עוד יותר מהמס הראשוני שנקבע. איום ונורא.

למעלה