עשיתי היום קעקוע חדש
א אורי 0 New member 15/11/04 #2 מה זה צריך להיות? ../images/Emo46.gif לעשות קעקוע חדש בלי להצטלם ולסרוק את התמונה בשביל כל הפורום? תתבייש/י! (בזהירות על הקעקוע, כמובן, שלא ישרוף ושלא יזדהם)
מה זה צריך להיות? ../images/Emo46.gif לעשות קעקוע חדש בלי להצטלם ולסרוק את התמונה בשביל כל הפורום? תתבייש/י! (בזהירות על הקעקוע, כמובן, שלא ישרוף ושלא יזדהם)
F FaithLess God New member 15/11/04 #5 מצטערת ../images/Emo6.gif אין מצב שהוא יזדהם וישרוף.. אני מאוד דואגת להם.. ולגבי התמונה אתה צודק בהחלט. בקרוב הקעקועית העכבישית שלי תופיע פה..
מצטערת ../images/Emo6.gif אין מצב שהוא יזדהם וישרוף.. אני מאוד דואגת להם.. ולגבי התמונה אתה צודק בהחלט. בקרוב הקעקועית העכבישית שלי תופיע פה..
S s h i r r New member 15/11/04 #3 ../images/Emo12.gif גם אני רוצה!!! את תמיד עושה בלי לדבר, ואני רק מדבר בלי לעשות. צריך ללמוד ממך...
F FaithLess God New member 15/11/04 #7 ממני?? יש לי שאיפות וחלומות ואני משתדלת ועשות את כולם.. שירוש' מותק.. אני אלמד אותך בכייף
F FaithLess God New member 15/11/04 #6 של עכבישית יפיופית ../images/Emo110.gif התמנון נראה הכי קרוב לעכביש