עשיתי היום קציצות של אנונימוס, שמורכבות מטופו, גזר,
ובצל לירוק. ואורגנו כתבלין, פלפל ומלח, כמובן. הבעיה היתה שהקציצה התפרקה לכל אורך הדרך. ראיתי את פוטנציאל הפירוק ולכן טיגנתי למרות שרציתי לאפות, לא עזר. יצא טעים מאד ואני חוששת שעיבוי בקמח חומס, תפח"א או כל קמח אחר יקשה את הקציצה. מצד שני, טעים מאד, יש רעיון מה עושים?
ובצל לירוק. ואורגנו כתבלין, פלפל ומלח, כמובן. הבעיה היתה שהקציצה התפרקה לכל אורך הדרך. ראיתי את פוטנציאל הפירוק ולכן טיגנתי למרות שרציתי לאפות, לא עזר. יצא טעים מאד ואני חוששת שעיבוי בקמח חומס, תפח"א או כל קמח אחר יקשה את הקציצה. מצד שני, טעים מאד, יש רעיון מה עושים?