עשיתי היום שני דברים שאני

מרי לי

New member
עשיתי היום שני דברים שאני

שאני בד"כ שונאת לעשות וה פשוט עינוי בשבילי: לנקות את הבית, ולכתוב תוים היום פשוט נכנסתי הביתה אחרי העבודה, וישר התחלתי לקרצף את המטבח - הוא מבריק
ואחרי זה ישבתי לכתוב תוים שאני אמורה להגיש רק ביום רביעי, ובד"כ כתיבת תוים בשבילי זה סבל טהור לא יודעת מה נחת עליי, אבל זה רק מוכיח שעם התנופה הנכונה גם המטלות הכי מעצבנות הופכות להיות מהנות כן
מהנות
נ.ב. מי מתנדב להזכיר לי את ההודעה הזאת בפעם הבאה שאני צריכה לנקות/לכתוב תוים

gils33

New member
מרי - זה רק מראה שהכל תלוי בנו

ואיך אנחנו לוקחים את הדברים ובאיזה מצב רוח אנחנו נכנסים לעשייה. בקיצור - המירוק הביא להלחנה טובה לפחות?

מרי לי

New member
../images/Emo6.gif

לא יודעת, ההלחנה כבר הייתה מוכנה, ההעתקה הייתה טובה
לא מרי - אלא מריה

Purple Mushroom

New member
ניסיון לעזור..../images/Emo101.gif.

את צודקת בגישתך . הרי לפי מה שאני זוכר , ההנאה , היא חלק מתהליך הסוד. באיזה יום את צריכה לנקות\לכתוב תווים ? יום שבת בבוקר זה היה ? או יום שישי. אני ממליץ לך לשמור איפה-שהוא את ההודעה הזאת , (אולי בטאג-ליין , או בקישורים \ מאמרים) . וגם במחשב האישי אולי בפייבוריט . במקום נוח ונגיש , שאת יכולה לשלוף יחסית בקלות . אולי תרשמי לך את זה במקום כלשהו בפתק בדירה . ויהיה בסדר
אלון
.

kikona126

New member
גם אני לא אוהבת לכתוב תווים!

כשהייתי במגמת מוזיקה ממש שנאתי את זה!!! לנקות... אני גם לא אוהבת, אבל נכון שיש תחושה של "ואוו זה נקי ואני עשיתי את זה..." או "איך יכולתי לחיות ככה עד עכשיו..."

מרי לי

New member
נכון ../images/Emo13.gif

רק שאצלי, אני האמת לא רואה בכלל את הבאגן, עד שאני מביאה אליי אנשים, ואז אני מסתכלת מהצד ורואה את הבלאגן

kikona126

New member
הסוד הוא בעצם

לראות את הבלאגן לפני שהאנשים מגיעים ואז שהם מגיעים יש סדר

למעלה