עשיתי הכוונה ו..

LONA3

New member
עשיתי הכוונה ו..

יצא שהכיוון שהכי מתאים לי זה בתחום האירגון.. ואני שואלת מה הכוונה תחום האירגון .?? איזה לימודים זה?...איזה עבודות יש בזה? תודה

הי לונה3

הי, כתבת שעשית הכוונה.. האם עברת תהליך מלא של ייעוץ קריירה או מבחן אחד באמצעות המחשב? תחום הארגון הוא התחום המנהלי- כל העבודות שכוללות עבודה מנהלית בתוך ארגונים כמו למשל מזכירות, מנהל חשבונות,סוכן ביטוח,מפעיל מחשב ועוד.. כמובן שניתן להגיע גם לתפקידים בכירים בתחום זה כמו ניהול מוסד, ניהול אגף, מנהלת משאבי אנוש ועוד.. כפי שאת רואה, מגוון האפשרויות גדול ובהתאם אפשרויות הלימוד. בד"כ כשעושים הכוונה בודקים מספר נטיות של אדם ולא רק אחת ואז חושבים על אופציות של שילוב של הנטיות השונות. כדאי שתשבי עם עצמך ותשאלי את השאלה: מעבר לתחום הארגוני- מנהלי מה מושך אותי? מה אני אוהבת לעשות? איזה עולמות תוכן גורמים לי עניין והנאה? בברכה אילת לבנון מאמנת אישית ויועצת קריירה

ניטרוי

New member
אם זו התוצאה של מה שעשית

זו לא הכוונה מלאה. תעלי את השאלות האלו במקום בו עשית הכוונה. כללית - יש רשימה של מקצועות בתחום הארגון וכל אחד יש לו רמות שונות של דרישות לימוד והיבטים נוספים. תוכלי לספר איזו הכוונה עשית (לא איפה) מה היה בתהליך? אשמח לעזור

LONA3

New member
המון תודה לכם ולשאלתכם..

עשיתי את זה בלשכת הכוונה לחיילים משוחררים, אז זה היה מעיין פגישה עם יועצת לימודים בלשכה .

למעלה