עשיתי זאת שוב!!!

gilrel

New member
עשיתי זאת שוב!!!

מחקתי את מדינה 85 מהיסטוריה!!!!! רון שלחתי לך את מס' המדינה שלי!!! אני מחכה לקבל את מה שהבטחת!!!!!!!

gj80

New member
תעשה את זה שוב

הפעם ל1715 או 1253 ותקבל 500,000,000

aligg

New member
אמרתי לך אני רוצה תצלום

של החיסול אחרי זה אין תגמול אמרתי את זה לפני שעם אין תצלום אין תגמול ולא משנה מה יגידו לי אני רואה שהיא מחוסלת אבל עוד שתיים שלחו לי בפרטי שהם חיסלו אותו ואתה השלישי אני לא מתכוון לשלוח 3 מליארד רק זה שחיסל אותו יקבל את התגמול המובטח 500 מליון בצבא ו600 מליון כסף.

aligg

New member
מי חירטט

אני פשוט לא יודע למי להביא...שישלחו לי תצלום בדף של החדשות ואני מבטיח את התגמול הזה אבל לא לכול אחד אני מאמין כמו שאתה נגיד תפרסם משהו והתמורה תהיה נגיד מליארד וכמה אנשים יפנו עליך שהם הפילו אותו אז למי תתן למי שיביא לך הכי הרבה הוכחות ורשמתי את זה גם לפני שמתנקשים אתה יכול לדפדף הדפים פה אחורה ולראות מה רשמתי שיש לשלוח תמונת מסך. אני לא החרכתי אף אחד לעשות זאת אני אמרתי שיש תמורה והיא תקובל על זה שיביא לי את מה שאמרתי.

gilrel

New member
שלחתי!!!!!

שלחתי תצלום מסך למייל שהבאתי לי וכבר יש לי עבודה חדשה שהציעו לי (לא מגלה מי הציע ועל מי.........) בקרוב אני אפרסם שוב את ההודעה האהובה עלי: עשיתי זאת שוב!!! תיהיו מוכנים

gilrel

New member
שלחתי למייל שהבאתי לי

ויש לי כבר עבודה חדשה (הרבה מאד כסף). בקורב תיראו שוב את ההודעה: עשיתי זאת שוב!!! תיהיו מוכנים!

aligg

New member
שלחתה לי כול הכבוד התמורה בדרך

רק יש בעיה קטנה אני לא יודע את המדינה שלך.

למעלה