עשיתי זאת !!!

41SuMiT41

New member
עשיתי זאת !!! ../images/Emo54.gif

קניתי את יחסים פתוחים סוף סוף....עכשיו אני שואפת לחיות מחמד...מעניין מתי יבוא היום המגואל שאני אמצא את הדיסק הזה בחנויות גרר

ממ.. וזאת אמורה להיות בעיה? ../images/Emo110.gif

כל חנות דיסקים שמכבדת עצמה מוכרת את חיות מחמד

41SuMiT41

New member
דיייי בשבילי זו בעיההה../images/Emo7.gif ../images/Emo54.gif

לכל מקום שאני הולכת אין ת'דיסק הזההה כאילו שמישו בחנות רואה שאני נכנסת לשם ואז ישר מחביא ת'דיסק שאני לא אמצאאאא אני אומרת לכם הם עושים לי את זה!!!!

חח תהיי בריאה ../images/Emo13.gif ../images/Emo110.gif

ותכנסי לאחת חנויות טאוור רקורדס בהזדמנות

41SuMiT41

New member
אני הולכת לטאוור רקורדס...../images/Emo54.gif

אבל לאאאאאא.... בהתחלה בכלל לא מצאתי מוניקה סקס כמובן הם הספיקו להחביא את כל הדיסקים הפעם הוא קצת פיספס אותי אז הוא הספיק להחביא רק ת'דיסק של חיות מחמד בפעם הבאה שאני אבוא לשם הוא בטח כבר יסגור ת'חנות !!!! *מייבבת*

ThE Fire GiRl

New member
תקנאו!!! הא!! ../images/Emo12.gif

סתם סתם אבל פה באילת בדיסק קלאב יש את כל הדיסקים של מוניקה כולל חיות מחמד.. פצעים ונשיקות עולה 39 וחיות מחמד גם 39 ויחסים פתוחים עולה רק 29!! ויש גם מבצע כך שהכל ביחד יוצא 99 שקל....אני אומרת שווה ביותר!! אז ביום ראשון אני בדיסק קלאב קונה את כל הדיסקים שלהם...

41SuMiT41

New member
יאאאאאאאאאאא*מקאנה*../images/Emo54.gif

זה ממש זוללללללללללל !!!!!!!!!!!!! ארררררר גם אני רוצה אילתתתתתת גם אני רוצה דיסקים ב40 שקללללללל !!!! !!!!!!!! בוווו....*מייבבת עוד יותר*

סוקריה

New member
אלינושהההההה!!

מתי את הולכת אני באה איתך אני גם רוצה את כל הדיסקים של מוניקההההההההההה מהמסיבת מתגייסים אני כולי באקסטזות! יאלה יאלההההההה

ThE Fire GiRl

New member
סוקוש!

אני הולכת כנראה מחר/מחרותיים.... אם את רוצה בואי איתי דברי איתי באיסי מותק...:)

הא?

יש לי את חיות מחמד מהיום שהוא יצא!!! הייתי בת"א וראיתי את הדיסק בחבילות!!! הוא עלה קצת יקר (69.90) אבל שווהההה ואת יחסים פתוחים ופצעים ונשיקות יש לי מאז שאני זוכרת את עצמי =)) (סתאאם)

ThE Fire GiRl

New member
חחחח יפה לך...

פה חיות מחמד עולה 39 ואני בדקתי אפילו.....:) וגם מאז ומעולם היה לי את פצעים ונשיקות עד לפני כמה זמן שאבא שלי שבר לי את הדיסק במסגרת אחד ההתקפים שלו ה- "שבור-את-הדיסקים-של-אלינה-כי-היא-לא-הורידה-את-הזבל"

למעלה