עשיתי זאת טיפול ראשון עבר בהצלחה. אני מאושרת.
E eliya-l New member 26/12/07 #2 ../images/Emo23.gif ובגרוני נשמעה שירה:היא גדולה היא גדולה.. ברכות מקרב לב ובעצם לבבותיים אושר לך, אושר לנו, איזה כיף סוף סוף הינה את מטפלת "מוסמכת" - חחחח אוהבת ומחבקת מקווה שאת באה בשישי נשיקותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
../images/Emo23.gif ובגרוני נשמעה שירה:היא גדולה היא גדולה.. ברכות מקרב לב ובעצם לבבותיים אושר לך, אושר לנו, איזה כיף סוף סוף הינה את מטפלת "מוסמכת" - חחחח אוהבת ומחבקת מקווה שאת באה בשישי נשיקותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
מ מגי 336 New member 26/12/07 #3 ברכותי ../images/Emo65.gif ../images/Emo24.gif באיזה תחום את מטפלת? הילינג? איזה יופי !!!
ח ח אפריים New member 26/12/07 #5 כלומר שיש מצב שאני יכול... להפקיד את גופי, נפשי, נשמתי בידיך ולצאת לפחות כפי שנכנסתי אם לא טוב יותר? בהצלחה רבה
כלומר שיש מצב שאני יכול... להפקיד את גופי, נפשי, נשמתי בידיך ולצאת לפחות כפי שנכנסתי אם לא טוב יותר? בהצלחה רבה
N netad169 New member 27/12/07 #7 יייוווווווו, איזה כייף של חיבוקים תודה על הברכות וכשיהיה לי טיפה זמן לנשום, אספר. הכי מרגשת היתה ההנחייה המדויקת איך לטפל בילדים צעירים. והמידע ממשיך לזרום.
יייוווווווו, איזה כייף של חיבוקים תודה על הברכות וכשיהיה לי טיפה זמן לנשום, אספר. הכי מרגשת היתה ההנחייה המדויקת איך לטפל בילדים צעירים. והמידע ממשיך לזרום.
ד דוד גילאור1 המקורי New member 27/12/07 #8 הללויה...מזל טוב בזמן הנכון במקום הנכון ובאופן נכון יצאת לאור וכולך אורה נשמח לשמוע המשך