עשיתי זאת!!!!

Rincewind

New member
עשיתי זאת!!!!

היום עברתי בספרי בקניון שער ראשון, וקניתי את... הפיל החמישי!!! חיפשתי אותו כבר שנים!! ומה החשיבות אתם שואלים? הפיל החמישי היה הספר האחרון שהיה חסר לי בסדרת עולמדיסק. כלומר, עכשיו יושבים לי על המדף כל ספרי סדרת עולמדיסק שיצאו אי פעם בכריכה רכה!!! ווהו!!! כמובן שזה לא כולל את גואינג פוסטאל, שרק עכשיו יצא והוא עדיין בכריכה קשה. הפיל החמישי תמיד נשא בשבילי תכונות מיסטיות. כשרק התחלתי לקרוא את הסדרה באנגלית הוא היה הספר החדש ביותר שיצא. הו, אני זוכר כמה שועשעתי מהפרפראזה על האלמנט החמישי. הו, איזה מדף פראצ'ט מופלא!

ויימס

New member
הוריי!

כשאני התחלתי לקרוא באנגלית, ג'ינגו היה הספר הכי חדש.

יפה

אני לא כ"כ אהבתי את הפיל החמישי, למרות שהוא ספר טוב למדי יש לך גם את ספרי התוספות(Nany Ogg's cooks book, ספרי גיאוגרפיה,The Discworld companion ועוד)? לי עוד חסרים הרבה למדף הפראצ'ט, אבל חבר שלי קנה לי ליום הולדת את The Discworld Companion שזה, למי שלא יודע, אינציקלופדיה של עולם הדיסק, ספר מעולה, הוא אשכרה השקיע זמן כדי לכתוב המון עמודים על כל מונח דיסקוורלדי, מומלץ למדף הפראצ'ט.

Rincewind

New member
חוץ מספרי הדיסק, יש לי...

את בשורוטובות (באנגלית), טרילוגיית ג'וני, אנשי השטיח, צדה האפל של השמש, אנשי ההשתנה החופשיים, מדע הדיסק 1 + 2, קומיקס אור מופלא, ספר הבישול של נני אוג, שלושת משחקי המחשב, הגיבור האחרון וגם את ננסי המכרות בעברית. את הקומפניון נורא רציתי וכשאחותי היתה בלונדון היא שכחה לקנות לי אותו!!! אבל היא קנתה לי את מונסטרוס רג'ימנט, אז לא נורא

Rincewind

New member
../images/Emo13.gif

אני אוסף אותם כבר כמעט 7 שנים, מאז שקניתי את מעשי קסמים ופירמידות. ההיכרות הראשונה שלי עם עולם הדיסק היתה עם המשחק הראשון, לפני 9 שנים.

sapirit14

New member
../images/Emo2.gif יש משחק?! אני בהלם

אני התחלתי לקרוא את עולם הדיסק בשנה שעברה, כשנתקלתי לגמרי במקרה באיש הקציר בצומת ספרים והעטיפה משכה את תשומת לבי (אני גם כן מציירת דברים כאלה)ובינתיים יש לי 9 ספרים אבל קראתי את השאר גם כן. וגם ספר אחד של הננסים. ואפשר לומר שבזכות מונסטרוס רג'ימנט שיעורי אנגלית הפכו למעניינים...

Rincewind

New member
וווודאאאאייי שיש משחק

שלושה משחקי מחשב, כמו שאמרתי. השניים הראשונים פשוט סוף הדרך, השלישי לא עובד לי ב-XP. אם מישהו חרוץ יחפש, אז גם היו שרשורים רבים על המשחקים בעבר.

keynant

New member
לצייר זה יפה, אבל להגיד שאת מציירת.

ולא להעלות לפורום?!

sapirit14

New member
לא העליתי כי זה לא קשור לנושא...

אבל אם רוצים, בבקשה... פתחתי אתר, עוד אין בו הרבה אבל אתם מוזמנים להירשם... http://www.livecity.co.il/a/mygallery

מ א ג ר ט

New member
פסט...

דביר, בוא ואני אגיד לך משהו בסוד (*דביר בא, שירה מכניסה לו בוקס בבטן וכולם באים ולוקחים לו את כל הספרים*) לא סתם, אני לא הולכת לעשות את זה, אבל זה רק בגלל שאתה גר רחוק... רצוי לציין שהספר הכי חדש שיצא כשאני התחלתי לקרוא באנגלית (הייד לי, אני כבר בעמוד 16!!!) היה גוינג פוטסטל. וכן, בקצב שאני קוראת עדיף לחכות לתרגום...

מ א ג ר ט

New member
למישהו זה לא היה ברור?

אם כל העתעסקות של ארז-שירה- ארז:שירה אל תקראי לי ארז זה מעצבן-שירה מה אכפת לך+שירה מוסיפה אנשים כמו ליאת ונטע ודביר וקינן ועוד אנשים נוספים כמו אור שגם לה אנחנו קוראים בשם נרמלי... כנראה פספסת, כי הייתי בעזה או משו...

למעלה