עשיתי "טסט" לבלוג שלי

glitter8

New member
עשיתי "טסט" לבלוג שלי

חברים יקרים. יש לי בלוג בתפוז כבר כמה שנים וגם בקפה דה מרקר. השבוע עשיתי ניסוי פרסמתי את אותם הפוסטים עם קישור לפייסבוק שלי כגם בתפוז וגם בדה מרקר בדקתי מספר כניסות לכל אחד והתוצאה היא זאת.. 5 כניסות כל יום לפוסטים בתפוז ומעל 100 כניסות כל יום לבלוג בדה מרקר קפה. המסקנה היא ...להפסיק לכתוב בבלוג התפוזי שלי? בשביל 5 קוראים לא שווה לי

glitter8

New member
מה זה קשור?

אני רוצה לקבל חשיפה לא רק אצל החברים שלי..

orelie

New member
ברור אבל בראש ובהתחלה ובאופן הגיוני יהיו לך

יותר כניסות איפה שיש לך יותר חברים אחר כך זה עניין של עניינות למה שכתבת

הניסוי הזה מאוד מטעה

יש לך עכשיו הרבה כניסות שם כי הפוסטים הם "טריים" בבלוג החדש. את תראי שבהדרגה יום יום כמות הצפיות יורדת. זה דרכו הטבעי של כל פוסט. חוץ מזה לא חסרות תקלות שם ואל תשכחי שבכל פלטפורמה יש תוכנה שונה שסופרת באופן שונה את הכניסות.

איך מקשרים את הבלוג לפייסבוק?

האם תוכל לעזור לי בכך. ודרך אגב - גם אני מפרסמת את הבלוג שלי בדהמרקר אם כי לא במלואו אלא את תחילת הפוסט ואחר כך לינק לתפוז. ולאור מה שכתבת - נראה לי שעדיף לי לפרסם שם את הפוסט במלואו.

glitter8

New member
יש בפוסא את האייקון של פייסבוק, חפשי היטב..

ואגב, בפעם האחרונה שבדקתי, אני נקבה

ראשית תודה../images/Emo51.gif

שנית - כשפרסמתי את הפוסט קיבלתי לינק עם ספר הוראות ארוך ומסובך איך לקשר בין הרשימה ו/או הבלוג לפייסבוק.. באותו הרגע לא היה לי זמן וסגרתי המחשב ועכשיו לא יודעת איך לחזור להוראות. לחצי על האייקון של הפייסבוק וזה הוביל אותי לשם עם ההגדרה שזה יכנס לפרופיל שלי ואילו אני רוצה שזה יכנס לWALL (אני בכלל צודקת?) כפי שבודאי שמת לב - אני בורה גמורה בענייני פייספוק ובעצם לא כל כך מבינה מה זה מי ומי זה מה. רק שלפי הבנתי כבר הכנסתי את הרשימה האחרונה בלבד כמה פעמים לפרופיל. לכם ראשית, מאד אודה לך אם תוכל לעשות לי בראש קצת סדר בבלגן ואולי גם למצוא לי את הרשימה של התמיכה הטכנית בנושא. המון תודה על הרצון הטוב

wranger

New member
קצת על פייסבוק

ספר ההוראות הארוך והמסובך (שהוא דווקא לא ארוך ולא מסובך) שקיבלת כשפרסמת את הבלוג, הציע לך אפליקציה שתפרסם אוטומטית את הרשומות שלך בפייסבוק עם פרסומן בבלוג. אם לא קראת - לא נורא, זה יופיע שוב כשתפרסמי שוב רשומה חדשה. בנוסף, יש f קטנה בראש ובתחתית כל רשומה בתפוז, שהקלקה עליה תפתח חלון חדש קטן ובו את יכולה לכתוב כמה מילים - ואז הרשומה תפורסם בפייסבוק על הWALL שלך (מה שנקרא "לשתף קישור"). לשאלות טכניות נוספות בענייני פייסבוק ובכלל - אנא פני לפורום התמיכה הטכנית http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumPage.aspx?forumId=807

רוב תודות../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

ואכן אפנה לתמיכה הטכנית אבל אם כבר היית כל כך נחמד יש לי עוד שתי שאלות קטנות. האחת - האין לינק לספר ההוראות? ושנית כשלחצתי על ה F תחילת הרשומה והלינק נכנסו לפרופיל ולא לWALL. איך מעבירים את זה לWALL? שוב המון תודה

הללויה../images/Emo41.gif

סוף סוף אני מתחילה להבין ובבקשה אל תספר לאף אחד על הבורות שלי שישאר בינינו!!! שוב - המון תודה

למעלה