עשיתי טעות , מה עושים עכשיו?

Muznah

New member
עשיתי טעות , מה עושים עכשיו?

היי שוב , היה לי ממש משעמם אז החלטתי לפרק את הגלגל האחורי , לאחר שגם הוצאתי את הציר , גיליתי כמה מיסבים נטולי גריז!! , אוקיי אז הוצאתי אותם (מיסבים כדוריים) גירזתי , והחזרתי , עכשיו כל הגלגל מסתובב עקום כאילו הוא רופף והראצ´ט עובד מוזר , מה עשיתי!?

במבי14

New member
תיראה...

אחי קיבלתה שפיל (שפיל זה שהגלגל נוסע עקום) וחשוב מאוד שאף אחת מהכדוריות לא הלכה לעיבוד כי אחרת יהיו לך רעשים מהלגר! מיניסיון! ויש לי סיפור בישבילך!! היום היה לי משעמם מאוד אז החלתתי לנקות את האופניים מהבוץ של אתמול! ופיתאום אני מגלה שחסר לי אום (האום שמחזיק את הג´נט האחורי) ואני לא האמנתי שנסעתי אם בהאופניים ככה אתמול וכלום לא קרה! והיה על הבורג היה בוץ!! אז בטוח שנסתי כך אתמול ובניסין לקמבן משהוא רק הרסתי יותר!!! ואני בדרך-כלל שומר על האופניים בל אני רוב הזמן איתם בשטח ולי בשטח אין ה´!!! אני הולך ראש בראש עם הסלע...! עופר !

Muznah

New member
תראה.....מר שפיל...

מעניין , לא ידעתי שיש כזה מושג....תודה על ההסבר מה זה , אבל מה עושים עם זה? כל הכדוריות שם....יש חלק אחד שהכדוריות מסודרות עגול ויפה , ועוד חלק שהם לא , כי ה"מסילה" שלהם רחבה , קיצור , מה עושים?? לא בא ללכת לרוזן&מינץ כל שבוע , חבל....

במבי14

New member
בפעם האחרונה שאני סידרתי את

הכדוריות לא ראיתי מסילה הם פשוט מסודרות בעידול ונידבקום עם הגריז לדפנות...! עופר!

Muznah

New member
אוקיי , המשך

אפשר להגיד ש"תינקנתי" את זה , הגלגל מסתובב ישר , אין בעיות בקטע אבל נגיד אני מסובב את הגלגל , אז הוא נעצר מהר מאוד , גם שהברקסים מנותקים....יכול להיות שצריך להוסיף גריז לציר ?

במבי14

New member
אז בשפריץ מים בלחץ על הציר...

ואז עם לחץ אוויר!!! זה יאחרי שעה שעה וחצי אחרי שתיראה את כול הריצפה שחורה מכול הגריז והשמן וכמובן הרבה חול אז ת´שמן את הציר!!! אני חושב שזה יעזור! עופר!

לוק21

New member
תסובב את הציר,אם הוא לא מסתובב חלק.

אז אולי סגרת חזק מידי

למעלה