davidaltman
New member
עשיתי מבדק TNT יש אפשרות לדעת מה ההנחיה לגבי
מנדולינה
ילדה מסתכלת במנדולינה בארגה ,היא נזכרת בימים בהם הלכה עם הוריה למופעי מנדולינה ומאזינה למקצבים וצלילים המקסימים אותם אהבה מאוד.בעתיד היא מאמינה שתצליח לנגן אותם שירים ששמעה .ולהיות כזו טובה בנגינה,עד כדי כך שהיא תהיה טובה ותופיע מול קהל .בהופעות שלה תגרום גם אושר למאזינה.תמשיך להיות מקור להשראה לאחרים .
נער מצפה בחושך על עדן החלון .
נער אשר נמצא לבד בבית ,הוא מסתכל כלפי חוץ בצורה אופטימית עם הראש מורם מעט ויד אוחזת גם טיפה מורמת .דבר שמראה לדעתי על ציפייה לקבל אנשים או מכרים שלא ראה תקופה ארוכה .במקביל הוא חושב על דברים שיוכלו לקדם אותו ולזרז את מבוקשו .ניתן להסיק שהאדם רגוע לא לחוץ .פשוט ממתין לדברים טובים שיתרחשו בעתיד .
מצבים בין אישיים
שיחה בין שני אנשים משפט מובנה ראשון.
מנהל לעובד
רמת ביצועיך אינה טובה,אף פעם אינך עושה את מה שאני אומר לך .
משפט מועסק להשלמה
הבחור עם יד פרוסה בגובה הגוף ואצבע פתוחה לצד ,הוא יגיד למעסיק " אתמול היה לי תקלה טכנית בבית טיפלתי בא שעות רבות וישנתי מעט .אתה מכיר אותי אני אסיים את המשימה עוד היום ואדווח לך להבא אתכנן טוב יותר את מתלות הבית כך שלא יפריעו למנוחתי .לא ידעתי שהתקלה בבית הינה מסובכת .אך פתרתי אותה לבד והתקלה תוקנה.
חבר לחבר בעבודה
משפט מובנה
אתה תמיד רוצה שיעזרו לך תתחיל לתרום לחברה
משפט להשלמה משפט מובנה
הדבר היה קשה לכן חשבתי שאתה מתמצא בדברים ויהיה לך קל לעזור לי.בדברים שאני יודע אני דואג גם לחברי לעבודה
מנהל לעובד
אני דורש שתשנה את חוות דעתך על העובדת שלך
השלמה שלי
לא יודע מה קרה לה,בדרך כלל היא משקיעה בעבודה ,אני אדאג לקיים איתה שיחה לאחר שיחתנו זו ואבדוק אך ניתן לעזור לה.
חבר לחבר לעבודה מובנה
ההתייחסות שלך כלפיה פגעה בה מאוד.
ההשלמה שלי
פשוט לא הבנית אותה לכן אבדוק ביסודיות אך ניתן לעזור לה ואושיט לה סיוע.
תודה שהערתה לי אתה חבר טוב של שנינו .
חבר לחבר בעבודה משפט מובנה
אתה נוהג במהירות מופרזת בשטח בנוי
השלמה שלי
תודה רבה חבר יקר אתה צודק אדאג להאט את נהיגתי כשנשוב הביתה היום אחרי העבודה.
מ
מנדולינה
ילדה מסתכלת במנדולינה בארגה ,היא נזכרת בימים בהם הלכה עם הוריה למופעי מנדולינה ומאזינה למקצבים וצלילים המקסימים אותם אהבה מאוד.בעתיד היא מאמינה שתצליח לנגן אותם שירים ששמעה .ולהיות כזו טובה בנגינה,עד כדי כך שהיא תהיה טובה ותופיע מול קהל .בהופעות שלה תגרום גם אושר למאזינה.תמשיך להיות מקור להשראה לאחרים .
נער מצפה בחושך על עדן החלון .
נער אשר נמצא לבד בבית ,הוא מסתכל כלפי חוץ בצורה אופטימית עם הראש מורם מעט ויד אוחזת גם טיפה מורמת .דבר שמראה לדעתי על ציפייה לקבל אנשים או מכרים שלא ראה תקופה ארוכה .במקביל הוא חושב על דברים שיוכלו לקדם אותו ולזרז את מבוקשו .ניתן להסיק שהאדם רגוע לא לחוץ .פשוט ממתין לדברים טובים שיתרחשו בעתיד .
מצבים בין אישיים
שיחה בין שני אנשים משפט מובנה ראשון.
מנהל לעובד
רמת ביצועיך אינה טובה,אף פעם אינך עושה את מה שאני אומר לך .
משפט מועסק להשלמה
הבחור עם יד פרוסה בגובה הגוף ואצבע פתוחה לצד ,הוא יגיד למעסיק " אתמול היה לי תקלה טכנית בבית טיפלתי בא שעות רבות וישנתי מעט .אתה מכיר אותי אני אסיים את המשימה עוד היום ואדווח לך להבא אתכנן טוב יותר את מתלות הבית כך שלא יפריעו למנוחתי .לא ידעתי שהתקלה בבית הינה מסובכת .אך פתרתי אותה לבד והתקלה תוקנה.
חבר לחבר בעבודה
משפט מובנה
אתה תמיד רוצה שיעזרו לך תתחיל לתרום לחברה
משפט להשלמה משפט מובנה
הדבר היה קשה לכן חשבתי שאתה מתמצא בדברים ויהיה לך קל לעזור לי.בדברים שאני יודע אני דואג גם לחברי לעבודה
מנהל לעובד
אני דורש שתשנה את חוות דעתך על העובדת שלך
השלמה שלי
לא יודע מה קרה לה,בדרך כלל היא משקיעה בעבודה ,אני אדאג לקיים איתה שיחה לאחר שיחתנו זו ואבדוק אך ניתן לעזור לה.
חבר לחבר לעבודה מובנה
ההתייחסות שלך כלפיה פגעה בה מאוד.
ההשלמה שלי
פשוט לא הבנית אותה לכן אבדוק ביסודיות אך ניתן לעזור לה ואושיט לה סיוע.
תודה שהערתה לי אתה חבר טוב של שנינו .
חבר לחבר בעבודה משפט מובנה
אתה נוהג במהירות מופרזת בשטח בנוי
השלמה שלי
תודה רבה חבר יקר אתה צודק אדאג להאט את נהיגתי כשנשוב הביתה היום אחרי העבודה.
מ