עשיתי ניסוי

donlondon

New member
עשיתי ניסוי

השמעתי לרקדנית את המוזיקה שנמרוד השתמש בה בפרק שבו כאילו יש מסרים חבויים ממש לקחתי את הקטע מההקלטה שעשיתי מהתכנית לפי מה שנמרוד אמר אז היו שם מסרים חבויים אבל הרקדנית שלי לא שמעה כלום ולא בחרה את הקלף הנכון האם אני מטומטם האם נמרוד מטומטם האם הרקדנית מטומטמת האם ערוץ 10 מטומטם לאיזה רמה של שטויות הוא הגיע מה שמצחיק זה שיש אנשים שמאמינים לו זה ממש מביך לספר כל כך הרבה שטויות ושקרים זה כבר לא קסמים

DJM2

New member
אתה זה שמטומטם ../images/Emo6.gif

טוב, שאלת.. אבל ברצינות, אתה צוחק על כל אלה שמאמינים לדברים האלה ואתה בעצמך עושה ניסוי על כך? זה ברור שאין שום מסרים חבויים שם ויש משהו אחר שעומד מאחורי זה. קוסמים ומנטליסטים כמעט אף פעם לא אומרים את האמת באמצע ההופעה. כמעט כל ההסברים למינהם זה חלק מההצגה. לא צריך להאמין לכל דבר. אתה חושב שרוב המנטליסטים בעולם משקרים ועושים שטויות כשהם אומרים בהופעות שהם יכולים לקרוא מחשבות של הקהל? זה חלק מהעניין, אל תקח את זה יותר מדי ברצינות..

donlondon

New member
18 דציבלים

ברור שלא עשיתי את הנסוי אני לא כל כך מטומטם אני יודע שנימרוד משקר ואין שום מסר חבוי אבל אני שמח שהוא עונה כאן בפורום חבל שהוא ממשיך לשקר אולי הוא הפך להיות כמו אורי גלר זה שהוא צוחק עליו זה שהוא אומר לו להפסיק להגיד שיש לו כוחות על טיבעיים נמרוד מזלזל בקהלו ומהתל בו בדיוק כמו שאר בעלי הכוחות

nimrodharel

New member
דון לונדון יקירי

ראשית אל תשאל שאלות עליהן אינך רוצה לשמוע את התשובה. שנית, אני סבור שהכשל בניסוי שערכת נובע מהעובדה שהסאונד אשר הושמע בצילומים היה בסטריאו בעוד הסאונד שמוקלט ומשודר בטלויזיה הוא במונו, דהיינו שני ערוצי השמע מתאחדים לכדי ערוץ יחיד מה שעלול ליצור התאבכות של האפקט הרצוי. אני ממליץ בחום לנסות להפריד את המונו בחזרה לשני ערוצים נפרדים (כל אולפן סאונד פשוט מסוגל לעשות את זה בקלות יחסית כיון שהאיחוד משאיר אחריו טרייס ברור) ולאחר מכן את ערוץ ההוראות הורבליות נגן בעוצמה של 19 דציבלים (מה שנקרא "שני שליש לחישה"). מקווה שיכולתי לעזור ולו במעט. שלך בהוקרה והערכה (על המאמץ הבלתי נלאה), נמרוד

donlondon

New member
סתם עובד על הצופים

טוב שאתה מגיב לא היה שום מסר אבל הרבה אנשים מאמינים שבאמת שתלת מסר הייתה עריכה כרגיל הבחורה בחרה קלף ואתם השמעתם לה סתם מלל עבדתם עליה עבדתם עלינו אתה לא קוסם אתה לא מנטליסט אתה סתם עורך טלויזיה פיא הראל

דון לונדון

תראה אחי-בכל קסם חייב להיות איזשהוא סוד שאתה לא יודע אותו וזה מה שגורם לקסם להיות כל כך מעניין ומסקרן. עובדה שנמרוד הצליח במשימתו-כי הסתכלת על התוכנית.. זה כמו שאורי גלר מכופף כפיות-ברור שהוא לא נולד עם כח מיוחד-אלא יש פה טריק אז אולי תחשוב שיש פה איזשהוא טריק ואולי באמת מה שנמרוד אומר לך הוא צודק? חשבת על זה?

kobi1298

New member
donlondon קודם תגיע למשהו בחיים שלך

ואז תיתן ביקורת. בינתיים נמרוד מצליח בצורה מסחררת באמצעות השכל שלו ואתה יושב ומקטר בפורום. אז כמו שאמרתי קודם תגיע למשהו בחיים ואז תדבר.

donlondon

New member
מאיזה שלב אפשר לקטר?

מה אני צריך לעשות בחיים? עוד מעט אני מסיים את הצבא אני לא מבקר אני רק מצביע לך על מה שלדעתי הוא לא נכון נמרוד מספר לנו שהוא שותל מסרים סמויים הוא מספר שהוא משתמש בNLP אנשים תמימים הולכים לשרלטנים ומוציאים כסף על NLP הם חושבים שיעזרו להם הם חושבים שירפאו אותם וימצאו להם אושר אבל זה לא נכון כמו שנמרוד מגנה את גלר הוא צריך לגנות את עצמו על מכירת שקרים זה מה שאני חושב מה אתה חושב קובי ומה חושב נמרוד הרי הוא קורא כאן את ההודעות ואפילו משתמש בשמות בדויים בחלק נההודעות והשם הוא דונלון דון זה בסוגסטיה יצא דרך העיינים עם 37

kobi1298

New member
תגובה - donlonon

שלום קודם כל אתה מתבסס על מקרה יחיד שבו נמרוד "גילה" שהוא משתמש במסרים סמויים , אני כמעט בטוח שבאותו הקטע עם הרקדנית נמרוד שילב עוד דברים מלבד המסרים ולא דווקא עריכה כמו שאתה טוען , זה שאתה ניסית לחקות את זה ונכשלת לא הופך את נמרוד לשרלטן , פשוט אומר שאין לך את הידע שיש לנמרוד בתחום ולעשות את הטריק הזה לא כל כך פשוט כמו שזה נראה בטלוויזיה. בקשר ל NLP מצד אחד אתה צודק , יש המון חוגים שמנצלים את הסקרנות של האנשים אבל למה להאשים בזה את נמרוד? הוא מתישהו אמר לאנשים ללכת ללמוד NLP סתם ככה? ההפך אם היית רואה את אחד הראיונות שעשו לנמרוד (אגב נמצא בפליקס של בלתי נתפס תחת השם אחד על אחד , ראיון של 40 דקות בערך) נמרוד הדגיש שאי אפשר להפוך למנטליסט בזמן קצר , שרוב המוחלט (99.9 % לדבריו) שניסו נכשלו. הוא גם הדגיש שצריך ללמוד בהתחלה מהבסיס קסמים כמה שנים בלי שום קשר לסוגסטיות וכדומה ואחרי זה להתקדם לאט לאט , כמו שנמרוד אמר " אי אפשר לנגן יצירה של בטהובן אם עדיין לא יודעים לנגן יונתן הקטן " .

donlondon

New member
לא באמת ניסיתי

יש לי חוש הומור חלש הייתי בטוח שתבינו שאני לא ממש ניסיתי כח אין צורך לנסות לא היו שום מסרים שום הקלטנ מיוחדת בוא נתערב שאני צודק סתם עריכה שום דציבלים שום סטריאו שום חשיפת שיטות שום סוגסטיה פשוט צוחק עליכם ואתם אוכלים את זה

נ ע ם1

New member
אני לא מבינה.

אתה מחליט בלי לנסות ולבדוק שלא קיימים מסרים בקטע שהוא השמיע. איך אתה יכול להחליט כזה דבר בלי לבדוק? ומצטערת להגיד לך- באמת יש לך חוש הומור כושל. אני לא חושבת שזה מצחיק, ואני לא חושבת שמישהו אחר חושב שזה מצחיק.

BOSS77

New member
אז אתה גם משקר בנוסף לכל, אתה דפוק

זדיין מהפורום אם לא נאה לך.

donlondon

New member
הכל בלופים

לא היה שם שום מסר נסתר במוזיקה זה היה כרגיל עבודה בעיינים כרגיל זה עריכה של הקטע נמרוד הבהיל את כל הקוסמים שהוא יחשוף את כל הסודות כרגיל הוא רימא את הצופים והם חושבים שהרקדנית בחרה קלף מהמסר הסודי זה שטויות לא היה שום מסר קוסם שיורד מהבמה צריך להגיד שזה קסמים הוא לא יכול לשקר אנשים ולבזבז את זמנם מסכנים המדענים הצעירים יצאו טיפשים

נ ע ם1

New member
ושוב, איך אתה מחליט כזה דבר?

הרי אמרת שלא בדקת, אז מה הקטע? לפני שאתה מדבר, תבדוק.

טריאן

New member
אם כל הכבוד!

אני הראתי להרבה ילדים בכיתה שלי קטעים של נמרוד הראל אחרי שמנטליסט דתי אמר שהכל שטויות ומאז אין אחד שמפקפק בפסיכולוגיה שלו(למרות שיש פקפוקים על הטלקניזס) בתור אחד שסתם לוחש לאנשים מספרים בלי שהם שומעים ואז שואל אותם מה הם בחרו ויצה נכון אז אני אומר שנמרוד לא שיקר עם הקטע הזה.

LiranTheWizard

New member
נמרוד, עם כל הכבוד לתוכנית

שלך, אתה יודע טוב מאוד שבסופו של דבר אתה משתמש בשיטות אחרות. ואין בעיה עם זה. זה מה שאני עושה גם כן כשאני מדבר על ה"דברים שמעבר"... התשובה שלך אבל משעשעת - אהבתי אותה... דרך אגב - אם פעם אראה אותך, היית רוצה שתראה לי את המשולש על כך ידך כדי שגם אני ארגיש מעצור בגופי... זה יכול להיות חביב... וואלה, תאמין לי - אחריך ואחרי אורי גלר, הבנתי שבסופו של דבר צריך דחוף לחזור לקסמים שהמוכרים שאני כ"כ אוהב. מצד אחד טריקים, מצד שני מהנים בטירוף ומאוד מדהימים. ליאור מנור בנה סביבם תוכנית שלמה שלדעתי - הייתה הטובה ביותר. הוא גם שילב כמוך כל מיני פסיכולוגיות והזכיר סוגסטיות אבל הוא עשה את זה בצורה שונה. אבל אז היו זמנים קצת אחרים מאשר היום. היום קוטלים כל דבר. אם פעם יימאס לך מסוגסטיות - תעשה בבקשה קסמים "רגילים". תאמין לי - הם לא פחות טובים. יום טוב שיהיה לנו.

BOSS77

New member
יש דבר כזה

אני לא פוסל שנמרוד באמת השתמש בזה. אני מכיר את זה זה ואני גם יודע איך ליצור דבר כזה בעזרת תוכנה. נמרוד תגיד את האמת רגע אם באמת השתמשת בזה. אני נוטה להאמין לך...

realface

New member
נמרוד עובר עלייכם

ואתם קונים את זה.. הוא את שלו עשה? יופי... זה מנטליסט מוצלח. זה כמו עם הפרק שנמרוד ניסה לגרום לאנשים להאמין שיש שם דג בלתי נראה וחלקם באמת האמינו שיש שם דג? ככה זה עובד

realface

New member
עובר=עובד..

והכוונה אליכם, כוונה לכלל ולא למישהו ספיציפי.

למעלה