ניסיון רע מאוד עם ויצ"ו בחיפה
תרמנו להם אמבטיית תינוקות של ניר (במצב טוב, כחדשה - אחרי ששטפתי וניקיתי אותה, וגם כך ניר כמעט ולא השתמש בה). המתנדבת התייחסה אלינו באופן דוחה, כאילו שהיא עושה לנו טובה שהיא לוקחת את זה מאיתנו והייתה ממש מגעילה. מיותר לציין שקודם לכן התקשרתי לוודא שתרומה כזו מתקבלת אצלם ואמרו לי שכן. ברור שלא קיבלנו אפילו מילת תודה ואם לא הייתי חושבת שתינוקות נזקקים ישתמשו בתרומה הייתי עוזבת את המקום. בדיעבד אמרתי לזוגי שאם הייתי מניחה את האמבטיה ליד הפח השכונתי בחוץ הייתי מרגישה טוב יותר.
תרמתי ספרים ישנים של הזוגי (גרישם וכאלה ... ספרי טיסה) למתנדב שלהם, עבור בזאר שהם היו אמורים לערוך למטרות צדקה. בדיעבד התברר לי ש... הספרים העשירו את ספריתו הפרטית של אותו מתנדב, שנפטר בינתיים, כך שלא יכולתי לעשות עם המידע הזה כלום.
שמועות (לפחות בחיפה) טוענות שיש לא מעט מסחרה עם התרומות לויצ"ו. לא יודע עם זה נכון. אומרת את זה בזהירות ובהסתיייגות כי אלו רק שמועות - ואני בטוחה שיש בין המתנדבים שם כאלו שעושים עבודת קודש. אבל אני תורמת בגדים לעמותת "פתחון לב" שמקבלת את תרומות הבגדים בתודה ובשמחה. עם ויצ"ו אין לי יותר כלום.