עשיתי פריסת 3 קלפים לחיי האהבה שלי

prettybaker

New member
עשיתי פריסת 3 קלפים לחיי האהבה שלי

עבר - 6 חרבות הווה - אביר הגביעים עתיד - 2 מטות מה אומר????? המטות דווקא מדאיגות אותי....

צ ל י ל 8

New member
האם היית רוצה שפריסת 3 קלפים

תהווה את כל חיי האהבה שלך מעתה ועד עולם? פריסה ממש לא מתאימה במקרה זה. הפריסה הנכונה תהיה לעשות קלטית לתקופה של עד שנה...

prettybaker

New member
היי תודה צליל

פריסה קלטית לאיך יראו חיי האהבה שלי בשנה הקרובה? 10 - סיכום, יכולת, כיוון הרוח - מיזוג 4 - בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני - 9 גביעים 9 - רוצה אבל פוחד - גלגל המזל 6 - עתיד קרוב, כארבעה חודשים - 3 מטבעות 1 - מה עוזר או בעד - נזיר 5 - עבר קרוב, כארבעה חודשים - מוות 8 - זווית הראייה של החברה - אביר המטות 2 - מה חוסם או נגד - 6 גביעים 7 - דינוי וזווית אישית - אביר המטבעות 3 - שיעור רוחני לשואל בהווה - 8 גביעים תודה

צ ל י ל 8

New member
הפירוש שלי ../images/Emo26.gif

איך יראו חיי האהבה שלי בשנה הקרובה? 1 - מה עוזר או בעד - נזיר 2 - מה חוסם או נגד - 6 גביעים 3 - שיעור רוחני לשואל בהווה - 8 גביעים 4 - בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני - 9 גביעים 5 - עבר קרוב, כארבעה חודשים - מוות 6 - עתיד קרוב, כארבעה חודשים - 3 מטבעות 7 - דימוי וזווית אישית - אביר המטבעות 8 - זווית הראייה של החברה - אביר המטות 9 - רוצה אבל פוחד - גלגל המזל 10 - סיכום, יכולת, כיוון הרוח - מיזוג נראה כי את זקוקה לחשבון נפש עם עצמך על מנת להבין מה קורה בחייך האישיים (הנזיר). אסור לך להתרפק על העבר ולנסות להחזירו כי זה לא יעזור לך (6 גביעים). ייתכן ויש איזו אידיליה שבחייך הצעירים ראית ואת שואפת להיות בדיוק כמו הזוג ההוא. את צריכה להניח לעברך ולהביט אל האופק החדש (8 גביעים) וכך תיזכי בשלוות נפש ותהיי הרבה יותר מרוצה מחייך (9 גביעים). את תעלי מדרגה ולא תאמיני עד כמה יכולת לעצור בעצמך את התקדמותך.. קרה משהו בחייך לאחרונה, משהו שכעת את מרגישה כאילו עולמך התמוטט עלייך (מוות). אך דעי לך שמה שקרה היה אינו מן הנמנע. זהו משהו שהיה צריך לקרות על מנת לקדם את חייך. את עוד תוכלי לקדם בברכה את מה שקרה ולהודות על כך (3 מטבעות), אבל ייתכן שאת עדיין בשלב שאת עוד לא מבינה מה שקרה לך. את מרגישה ששום דבר לא זז לך בחייך (אביר המטבעות), הכל פשוט תקוע. את מרגישה שכל מה שאת עושה בחיי האהבה שלך, עם כל הרצון הטוב, זה לא מתקדם לשום מקום מבחינתך. הבעיה היא שאת מפחדת לעשות משהו קצת חריג בנדון (גלגל המזל). את עוצרת את עצמך ולא מוכנה לקבל את העובדה שיש שינויים דינמיים בחיים, ואת פשוט מסרבת לקבל אותם. דווקא הסביבה כן מפרגנת לך ומשתדלת לתת לך את הפוש קדימה (אביר המטות), אבל שוב, הבעיה היא אצלך. המיזוג קורא לך להאמין בעצמך וביכולתך. קשה לך, ולא יהיה לך קל לעשות את השינוי המתבקש, אבל את חייבת. רק כך ייפתחו חיי האהבה שלך. מה דעתך

prettybaker

New member
WOW - עוד בטרם כתבת

עשיתי איזה שהוא צעד לשים את העבר מאחורי ולהתקדם בחיי!!! מדהים. וכם - הזוג האידיאלי הזה הם סבא שלי (ז"ל) וסבתא שלי (תבדל לחיים ארוכים - והיא כבר בת 96). שהם האנשים הכי מדהימים שאי פעם נתקלתי בהם!!! אני היום מאמינה ביכולות שלי ללכת קדימהץ והעבר מאחורי...יחד עם הכאב של מאורעות הימים האחרונים. אני מחייכת היום, וזה הכי חשוב! תודה!!!!

blackcat2

New member
../images/Emo68.gifהי אופה יפה

שמחה לשמוע על השיפור במצב הרוח.

blackcat2

New member
הי אופה יפה../images/Emo68.gif

שמחה לשמוע על השיפור במצב הרוח.

prettybaker

New member
עליות וירידות... אבל זה טבעי

אני מנסה להשתחרר ואז בום - הוא מתקשר....ואומר את אותם הדברים שאת אומרת....ריקנות, זמן.... כמעט אמרתי לו שיחסוך לי את השיחה כי ממילא אני "מדברת" איתך...

למעלה