עשיתי קורס ברמנים יש מצב למצוא עבודה

עשיתי קורס ברמנים יש מצב למצוא עבודה

ללא נסיון ? אתם מכירים מעסיקים שמוכנים לקבל ללא נסיון באזור חיפה והקריות . תודה מראש

Ronnie O

New member
סיכויים נמוכים מאוד

אבל תאמיני לי שהנסיון הוא רק בשבילך... אני לא בטוחה שקיים מישהו שיוצא מקורס ברמנים ויודע לתפעל בר טוב ועמוס כמו שצריך...

עם טיפה של אופטימיות ומאיפוא לצבור את הנסיון?

הנסיון צריך להתחיל מאפשהו אפילו מקום קטן

Ronnie O

New member
כן. מקום קטן

ושמו בית קפה, או מקום קטן שקוראים לו אולם אירועים.../מסעדה/בית מלון...

Ronnie O

New member
סליחה, היה המשך להודעה שלי...

התכוונתי להגיד שבד"כ מקומות כאלו מקבלים ברמנים ללא נסיון... לדעתי תבחרי את מה שנראה לךהכי קשה. בית קפה מאוד עמוס שעובד גם בלילות ומוציא לא רק קפה, או אולם אירועים שעובד עם בר אקטיבי או בית מלון שיש בו גם הרבה אירועים וגם קפה וגם בר בערב...

Ronnie O

New member
אני? למה?

אתה לא מסכים איתי שכמעט ול אקיים מישהו שיוצא מהקורס בתור ברמן תותח?! איך הוא יכול להיות אם אין לו מושג בחיים האמיתיים?

tal1g

New member
איך כל הענף הזה רווי כולם נולדו עם נסיון?

אני באופן אישי אוהב לקלוט חדשים עם רצון. זה לא תורה מסיני ולא תואר ראשון.מי שיש לו תודעת שרות ובא עם פאסון יקח כל עבודה כל עוד צריכים. מי שלא בא עם ביטחון שהוא תותח ויכול להתאים את עצמו לכל בר לא יצלח את שלב הנסיון.וגם לא ידע להוציא כסף מלקוחות.בטח שזה שיבוא עם קול חרישי ומסכן שאמרו לו בפורום שאין לו כל סיכוי. לסיכום:טפח את עצמך,תתלבש בהתאם ותלך לאותם מקומות שאתה חפץ לעבוד בהם בשעות הפתיחה,תתידד עם ברמנים ותתעניין לגבי מצבת העובדים ומי זה בדיוק קובע על קבלת עובדים חדשים.לצד זה אל תסרב לשום מקום עבודה שיציעו לך אין לדעת לאן זה יתפתח. זכור:זה לא בושה לקדם את עצמך.

למעלה